Nestao rođak Olivera Ivanovića, sumnja se da je ubijen

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
92.072
Nestao rođak Olivera Ivanovića, sumnja se da je ubijen

Kosovska Mitrovica -- Taksista iz severne Mitrovice, koji je pre tri dana nestao i sumnja se da je ubijen, rođak je Olivera Ivanovića, ubijenog pre više od godinu dana.

IZVOR: TANJUG SREDA, 6.03.2019. | 11:27
Podeli

Predsednica GI SDP Ksenija Božović potvrdila je za Kosova pres da je nestali taksista rođak ubijenog Ivanovića.

"Izuzetno smo zabrinuti. Bio je pošten čovek, bio je u stalnom kontaktu sa Oliverom (Ivanovićem) i često je dolazio u sedište inicijative. Ne znam pravi razlog zašto se sve to događa, ali to je tužno”, rekla je Božović.

Ona je apelovala na nadležne organe da što pre razjasne ovaj slučaj.

Pozivajući se na svoje izvore, portal piše da je u taksi vozilu nestalog pronadjen trag krvi.

Zamenik direktora Kosovske policije za Sever, Besim Hoti, potvrdio da je vozilo pronađeno, da je policija odmah izašla na lice mesta i da je otvorena istraga o tom slučaju.

Hoti je potvrdio da su u vozilu pronađeni tragovini koji bi mogli ukazivati na to da je počinjeno krivično delo, ne precizirajući, međutim, o kojim tragovima je reč.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=03&dd=06&nav_category=640&nav_id=1513628

BRUKA

Predsednik Srbije, ministar policije, i ministar vojni nece samo gledati sa strane kako srpski narod nestaje. Jos je pre neki dan g.Stefanovic porucio da se ne igraju jer Srbija ima odgovor. Tako da ocekujem zestoku osudu i snazan verbalni odgovor na ovo.Konferencija u 20h da se prenese na svim televizijama. Moze li link strima za nas koji ne gledamo tv? Moramo sacuvati mir, mir, mir, mir. Vucic se bori, niko kao on. Znamo da je za sve kriv Jeremic i Djilas. Ne znam kako su krivi, ali znamo, jel tako? Ovo je zapravo pobeda Srbije. Sledece sto ocekujem je da doplatimo Kosovu da se osamostali. Jer to je u interesu Srbije, a kako, objasnice predsednik. I Presevo, sta ce nam? Znate li da je danas na mestu grada Kaliningrada nekada bila Nemacka? To je pre neki mesec i predsednik naucio, pa podelio sa novinarima. Jel znate? Istorija se menja. Evo i predsednik se promenio. Pa sta, kad je napredno, sve moze. Jutku u telo za rodnu ravnopravnost odmah! Buducnost Srbije zove! Srbija nije zemlja jeftine radne snage! sta vama fali?

Neutesna udovica kaze da se ovaj covek samo prezivao tako, da nisu nikakvi rodjaci.

Ona je, za Alo, rekla i da je ova informacija plasirana zlonamerno.

"Oliver i Vladimir nisu bili bliski rođaci. Kod nas je običaj da se ljudi koji se isto prezivaju oslovljavaju sa 'rođo', ali ja za svojih 12 godina života sa Oliverom nisam imala nikakav bliži kontakt sa njim, niti je imao moj suprug. Vladimir je bio angažovan u stranci, kao što je bilo na stotine drugih ljudi.

Plašim se da je ova vest puštena zlonamerno, ali očekujem da će nadležne institucije reagovati i ispitati slučaj", rekla je Milena Ivanović.

Prištinski mediji objavili su ranje danas da je taksista iz severne Mitrovice nestao pre tri dana i sumnja se da je ubijen u srodstvu sa Oliverom Ivanovićem, političarem i bivsim predsednikom GI SDP likvidiranim pre više od godinu dana ispred sedišta stranke.

хипотетички говорећи... ако је преговарао око сведочења са Шиптарима ...како је то јбно небитно?

Ma potpuno nebitno.

Mi sigurno znamo da Radoičić nema ništa sa ubistvom Ivanovića.

Tako su nam rekli i Precednik, i ministar unutrašnjosti.

Prošao je detektor laži.

Samim tim, sto posto, ne sto, hiljadu posto nema ništa ni sa nestankom, ubistvom i slično nekog ko bi mogao da svedoči protiv njega ovima iz Prištine.

Ma potpuno nebitno.

Prošao je detektor laži.

Samim tim, sto posto, ne sto, hiljadu posto nema ništa ni sa nestankom, ubistvom i slično nekog ko bi mogao da svedoči protiv njega ovima iz Prištine.

аха тако... не сконтах на прву јбга :D

Ma potpuno nebitno.

Prošao je detektor laži.

I ne samo to!? Postao je Predsednik FS teritorije, nepriznate drzave Kosovo, u kojoj je drzavni neprijatelj i najtrazeniji begunac!
attachment.php

_nobody_

Neutesna udovica kaze da se ovaj covek samo prezivao tako, da nisu nikakvi rodjaci.

Ona je, za Alo, rekla i da je ova informacija plasirana zlonamerno.

"Oliver i Vladimir nisu bili bliski rođaci. Kod nas je običaj da se ljudi koji se isto prezivaju oslovljavaju sa 'rođo', ali ja za svojih 12 godina života sa Oliverom nisam imala nikakav bliži kontakt sa njim, niti je imao moj suprug. Vladimir je bio angažovan u stranci, kao što je bilo na stotine drugih ljudi.

Plašim se da je ova vest puštena zlonamerno, ali očekujem da će nadležne institucije reagovati i ispitati slučaj", rekla je Milena Ivanović.

Prištinski mediji objavili su ranje danas da je taksista iz severne Mitrovice nestao pre tri dana i sumnja se da je ubijen u srodstvu sa Oliverom Ivanovićem, političarem i bivsim predsednikom GI SDP likvidiranim pre više od godinu dana ispred sedišta stranke.

Hoće li neko meni objasniti par detalja:

- Kako ova žena nosi prezime Ivanović kada nikada nije bila udata za Olivera

- Zašto je označavaju kao udovicu kad mu nije bila žena

Činjenično je stanje da se Oliver nikada zvanično nije razveo od prethodne žene pa zakonski nije mogao ni da se ponovo oženi.

Back