Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da, ali na tome se stalo...
No jos bitnija je ova informacija da su psi jos tu vece pretrazivali...i da gle čuda nisu nanjusili telo...

Te price da kao ne bi mogli nanjusiti jer je telo bilo potopljeno...ma daaaj...pa nije nadjena na dnu Dunava vec u nekom kanalu fakticki bari od pola metra...

I oni lovacki psi pticari nanjuse patku u lovu u mocvari, a ovde eto kao istrenirani i dresirani psi ne bi nasli...
Pa ne bi samo ako telo i nije bilo tada tu...vec doneto posle pretrage s psima tj pred zoru....

I onda kao pored svih ljudi i obucenih pasa tek sutradan kako rekose "Vatrogasac nagazio telo"...dok je šta pokusavao da hoda po vodi ili sta !?
Ma daaj....

Zasto nije pozvan taj vatrogasac da svedoci?!
Ako uopste i postoji...

I sta radi uopste vatrogasac u potrazi ?!
Nit je pozar nit je zemljotres niti poplava?

...

Sve je prijavljeno policiji, a njen telefon i dalje zvoni. Oni iz nekog razloga nisu mogli odmah da upale te lokatore, postoji protokol ili neko odozgo mora da im javi da bi krenuli u potragu, a pri tom nama je svaki sat bitan, jer ako je otimica, ili joj je glava u torbi telefon može da se nadje.

Ovo je kontradiktorno ,njemu su ocito rekli da lokatori nisu upaljeni (procedura tralala ...gluposti),a novinarka je saznala da jesu?!

Evo da vidimo kako sistem u Srba to radi, sudi i presudjuje...

ISPOVEST MARINE ANDREJIĆ OSLOBOĐENE OPTUŽBI ZA ČEDOMORSTVO: Čekam da mi se sin Đorđe (13) pojavi na vratima
http://www.kurir.rs/crna-hronika/29...kam-da-mi-se-sin-djordje-13-pojavi-na-vratima
Ja ga nisam ubila, naterali su me da priznam zločin i nevina sam dve godine provela u zatvoru, a mog deteta još uvek nema, priča Marina Andrejić osam godina posle misterioznog nestanka Đorđa Andrejića (13)

A i u tom slucaju se kroz medije provlacila prica o varikini i sl...
Taj slucaj, pa slucaj Kantrimen, pa slucaj ubijenih gardista, pa Dade Vujasinovic, pa Curuvije, na kraju krajeva slucaj samog premijera drzave hej...Djindjica te sada i Olivera Ivanovica...i jos xy slicnih "misterija"...
I da ja onda verujem takvim institucijama i njihovim trkeljanjima ?!
Iskljuci TV - ukljuci mozak!

....

Istina je to što kažeš,ali tako je i svuda

Cecino obezbeđenje je sačinjeno od arkanovaca i to van zakona

Policijski inspektori koji se bave ispitivanjem slučaja ubistva pevačice Jelene Marjanović Krsmanović danas su, nakon pretresa jedne kuće u Crvenki iz nje izveli mladića i odveli ga na ispitivanje.

Mladić sa inicijalima I.R, odveden je u stanicu kako bi bio saslušan u vezi sa ubistvom pevačice. Mladić se, kako saznajemo ispituje u svojstvu građanina, i nije osumnjičen.

Pre nego što su ga odveli, forenzičari su pretresli njegovu kuću. Kuća mladića nalazi se samo na 200 metara od nasipa na kome je pronađeno Jelenino telo.

Otac mladića rekao je da ne zna zašto su mu odveli sina, kao i da je on bio kod kuće u vreme ubistva.

- Dva sata su pretraživali kuću. Tražili su otiske, krv, sve... Nisu nam dali nalog za pretres, a rekli su da će ga vratiti za sat ili dva - kaže otac.

Bez naloga ne sme u dvoriste da udje a kamoli da pretresa ,ljudi ne znaju svoja prava.

Ma jok, njemu je bas tesko padalo to sto se ona ponovo aktivirala... Osecao je da gubi kontrolu nad njom...

To sto je ona bila porodicna zena ne znaci da nije volela paznju medija. Fizicki je izgled dovela do perfekcije i on vise nije mogao da je kontrolise i vredja. Takodje,uvrede u vecini slucajeva, ne urode plodom. To sto je smrsala je prvenstveno rezultat jakog karaktera i licna odluka. Dobivsi na samopouzdanju vrv joj se smucio. Kada je izgubio kontrolu po principu "moja ili Bozija" desilo se to sto se desilo.

Cak i da ga je neko ucenio kako Roki pretpostavlja ne mozemo cilj opravdati sredstvom. Ako nesto vise zna neka to i kaze. Eventualna pretnja po zivot ne moze da bude jaca od izvesnih 40 godina robije. Nema sta da izgubi. Ili se nada oslobadjajucoj presudi pa cuti.

Ako postoje saucesnici ili podstrekaci nepravedno je da lezi samo on. Ako ne jbg,ni prvi ni poslednji slucaj. To gledamo svaki dan nazalost.

Cak i da ga je neko ucenio kako Roki pretpostavlja ne mozemo cilj opravdati sredstvom. Ako nesto vise zna neka to i kaze. Eventualna pretnja po zivot ne moze da bude jaca od izvesnih 40 godina robije. Nema sta da izgubi. Ili se nada oslobadjajucoj presudi pa cuti.

Ako postoje saucesnici ili podstrekaci nepravedno je da lezi samo on. Ako ne jbg,ni prvi ni poslednji slucaj. To gledamo svaki dan nazalost.

Poenta je sto ja mislim da su i Marjanovici indirektno ili direktno deo te druzine koja im je ritualno ubila zenu, majku, snajku...
A ona je verovatno ubijena tj ritualno zrtvovana "za visi cilj"...one gore pominjane "elite"...politicke, medijske, estradne, parasluzbeno mafijasko-sektaske...
I sad oni znaju s kakvim djavolom su imali i imaju posla..i dobro znaju da ih taj djavo moze unistiti, jer s kim tikve sadis...

I sad oni znaju da izlaza nemaju - sve i da propevaju sve sto slute i znaju, zacas bi ih kontrolisani tabolodi proglasili ludima, sto s obzirom kome su ocigledno sluzili negde i jesu...sluzili su ovom naopakom sistemu, ciji neki delovi verujem i stoje iza ovog zlocina...

Otuda sva misterija...tako prozeta sa politikom, estradom, medijima, mafijom, sluzbama i parasluzbama..., a kroz njihov zivot i posao su se doticali sa svime time...

...

Može da izgubi dvoje dece, kao prvo. Kao drugo, mi ne polazimo od toga da on nešto zna, a da je potpuno nedužan (već ćutanje samo po sebi je saučesništvo za koje se debelo odgovara). Nego da je i sam umešan u neku pizdariju. Koje vrste, o tome možemo diskutovati. Tako da bi svejedno robijao.

Primera radi, ako je petljao nešto sa dilerima droge, može takođe biti osuđen na višegodišnju kaznu, koju ne bi živ pretrpeo. A ni njegov iskaz ne bi bila nikakva garancija, da će ubica stvarno biti osuđen, čak ni garancija da Zoran neće. Zamisli da on sad uperi prstom na nekoga, ko bi mu verovao?

Sa druge strane, može da se nada da je optužnica slaba, kao što i jeste, i da će biti oslobođen.

I da se razumemo, to je njegovo pravo. On kao optuženi ne mora da priča stvari koje idu njemu na teret. Tužilaštvo je to koje treba da tačno rekonstruiše tok događaja i Zoranovo mesto u tome. On ne mora čak ni da im pomaže pri tome.

- - - - - - - - - -

To sto je ona bila porodicna zena ne znaci da nije volela paznju medija. Fizicki je izgled dovela do perfekcije i on vise nije mogao da je kontrolise i vredja. Takodje,uvrede u vecini slucajeva, ne urode plodom. To sto je smrsala je prvenstveno rezultat jakog karaktera i licna odluka. Dobivsi na samopouzdanju vrv joj se smucio. Kada je izgubio kontrolu po principu "moja ili Bozija" desilo se to sto se desilo.

Tvoja potpuno slobodna procena stanja, za koju ne postoje čak ni indicije, a kamoli dokazi.

Sutrasnje naslovnice su zanimljive...
A pazi koga su ubacili u celiju sa Zoranom - ubacili su CIA ubicu...
Nemoj sad da se ono kao desi vest "Zoran se ubio" ili "Cimer ga ubio"...jer ce biti jasno da je onda ubijen...

alosrb021701-830x0.jpg

Jos koja sutrasnja naslovnica:

srts-830x0.jpg

novosti-830x0.jpg

A ono sto takodje vidimo jeste da se ne samo Jelenino ubistvo porovlaci kroz politiku, vec i smrt Glogovca za koju rekoh da mi je vrlo sumnjiva...

naslovna-17-02-830x0.jpg

....

Poslednja izmena:

Ako zoran nije ubica,i ako i dalje bude ćutao dobit ce 40odina za ubistvo bio ili ne bio kriv...izritirao ih je do te mere jbg

..ako je saucesnik ima milion verzija kako je izdao suprugu,mada kakve je udarce dobijla u glavu to su ipak udarci iz teske strasti ko god da je ubica......ubica je izgubio tlo pod nogama i ubio je jer je bio poražen i to nije mogao podneti...

Što se tice naslovnica jasno je da u porodici sve znaju....ne znam koliko se popije robije za laganja na sudu i policiji?

Ima li toga?

Poslednja izmena:
Interesantnije ja kako Zoranu u celiju ubacuju neke likove...kao da vrse pirtisak time...
Prvo su ubacili onog lika koji je ubio zenu i dete... i koji u medjuvremenu se kao ubio, mada svi kazu da je ubijen...

Sada ubacise ovog nekog CIA ubicu...a koji je navodno dosao u Srbiju da izbrsi neki atentat...
I sad da se kao šatro slucajno desi da on zbog loseg sna npr ubije Zorana, mislim da bi nekima iz sistema to leglo kao kec na 12...
Vrlo cudno odredjivanje cimera Zoranu...kao da CZ ima samo jednu celiju...Zoranovu...pa kogod stigne prvo ide kod Zorana...

...

Sta to znači?Duzni masne pare nekome?

Ne mislim da su pare uopste u pitanju...vec necija moć zarad koje je verovatno ovo ubistvo i izvedeno...
To je moje neko misljenje...

Ne bi Predsednik drzave rekao citiram da je ovo "Veliki slucaj"...
Neka nam Predsednik kaze - ZASTO JE TO VELIKI SLUCAJ...
Zasto sud ne pozove Predsednika da svedoci ako nesto zna iz prve ruke ?

...

Citat Original postavio Klara

Tvoja potpuno slobodna procena stanja, za koju ne postoje čak ni indicije, a kamoli dokazi.

-------------------------------------------------------------------------
Rad na sebi je licni cin. Dok nesto sam ne prelomis nema rezultata.

Sto se tice indicija i te kako ih ima i mnogi ljudi iz Jelenine okoline tvrde prema navodima medija da taj odnos nije bio sladak i obrazlozili su zasto nije. Imamo zivu rec one komsinice koja je dala izjavu za tv.

Ne tako davno se desilo da su strucnjaci potpisali da je covek normalan sa blagim afektima u ponasanju a na kraju je ubio i zenu i rodjeno dete ispred Centra u Rakovici. A to je jedan od koliko slucajeva u ovoj zemlji. Ja ne znam zbog cega je cudno navesti ljubomoru kao motiv,to je cest motiv ,plus u Srbiji to gledamo svaki dan. To se nikako ne moze iskljuciti kao moguci motiv.

-------------------------------------------------------------------------
Rad na sebi je licni cin. Dok nesto sam ne prelomis nema rezultata.

Sto se tice indicija i te kako ih ima i mnogi ljudi iz Jelenine okoline tvrde prema navodima medija da taj odnos nije bio sladak i obrazlozili su zasto nije. Imamo zivu rec one komsinice koja je dala izjavu za tv.

Ne tako davno se desilo da su strucnjaci potpisali da je covek normalan sa blagim afektima u ponasanju a na kraju je ubio i zenu i rodjeno dete ispred Centra u Rakovici. A to je jedan od koliko slucajeva u ovoj zemlji. Ja ne znam zbog cega je cudno navesti ljubomoru kao motiv,to je cest motiv ,plus u Srbiji to gledamo svaki dan. To se nikako ne moze iskljuciti kao moguci motiv.

Sad razvodnjavaš. Ovo je bio tvoj citat:

"To sto je ona bila porodicna zena ne znaci da nije volela paznju medija. Fizicki je izgled dovela do perfekcije i on vise nije mogao da je kontrolise i vredja. Takodje,uvrede u vecini slucajeva, ne urode plodom. To sto je smrsala je prvenstveno rezultat jakog karaktera i licna odluka. Dobivsi na samopouzdanju vrv joj se smucio. Kada je izgubio kontrolu po principu "moja ili Bozija" desilo se to sto se desilo. "

A to je čista spekulacija. Niko od ljudi iz Jelenine okoline to nije rekao, govorili su neke druge stvari (i to potpuno različite, od svedoka do svedoka).

Niko od njih nije rekao da je ona dobila na samopouzdanju, da on više nije mogao da je kontroliše, da joj se smučio, ni da je volela pažnju medija...

Ljubomora jeste "mogući" motiv, ali nije jedini mogući, u tome je razlika. Tvoj tekst je napisan kao da su to činjenice, kao da si im ti držala sveću, živela sa njima u kući, pa znaš šta je ona osećala i htela. Ti možeš da pretpostaviš ovo i ono, ali to je samo tvoje lično mišljenje, i zato sam to naglasila.

Inače, u ovoj zemlji se ubijalo i iz drugih motiva, a ne isključivo iz ljubomore. I malo koji brak je prošao bez ikakvih kriza, pogotovo ako pitaš komšinicu.

Interesantnije ja kako Zoranu u celiju ubacuju neke likove...kao da vrse pirtisak time...
Prvo su ubacili onog lika koji je ubio zenu i dete... i koji u medjuvremenu se kao ubio, mada svi kazu da je ubijen...

Sada ubacise ovog nekog CIA ubicu...a koji je navodno dosao u Srbiju da izbrsi neki atentat...
I sad da se kao šatro slucajno desi da on zbog loseg sna npr ubije Zorana, mislim da bi nekima iz sistema to leglo kao kec na 12...
Vrlo cudno odredjivanje cimera Zoranu...kao da CZ ima samo jednu celiju...Zoranovu...pa kogod stigne prvo ide kod Zorana...

...

Moguce da vrse neki pritisak ....ili prepariraju javnost ,bacanjem hinta da je on ubica ,da je to vec gotov slucaj.....a kako nam je mozak na vetrometini .....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back