Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I smatram da dosta toga zna i njen menadzer, kojeg policija iz nekog neobjasnjivog razloga zaobilazi - Goran Doljancevic...
Ako iko zna ista o njenom kretanju i poslovima to je valjda menadzer, pogotovo sto je stasao kao paparazzo novinar estradnog tabloida Scandal...
A znamo kako paprazzi znaju da prate javne licnosti i njihova kretanja...

Pri tome ono sto je pogotovo indikativno ili bar cudno...
Doticni je na svom Youtube kanalu (GogiDo) DAN PRE UBISTVA okacio video u kojem evocira uspomenu na KSENIJU PAJCIN...takodje ubijenu pevacicu...
I to je video postavljen tako da traje 32. sekunde od kojih je tacno pola sa nekim tonom a pola je TISINA....
Podseticu i Ksenija i Jelena su ubijene u prakticno istim godinama 32-33.
I taj video sa Ksenijom on postavlja 1. Aprila, a Jelena biva ubijena 2. Aprila...

Takodje na tom njegovom YT kanalu su posle ubistva osvanuli i oni neki privatni vidoe snimci Jelene...a koje su onda preuzimali mediji...
Odkud njemu ti snimci...dobro, mozda posto je bio menadzer pa privatno snimao po slavama i sl. gde se Jelena kretala..
Ali vidimo da je on bio uvek tu negde...
Imamo na YT i njeno gostovanje na KCN televiziji negde prosle godine, u emisiji "Prslook benda" i tu je on bio u pozadini kamera, nakratko ga i prikazuju, a Jelena tad pominje da joj je on menadzer...

I sad se ja pitam da li je policija saslusala njega?
Jer posle familije i komsinice Nade Topcagic...on joj je bio najdirektniji i najblizi saradnik pored direktora joj Granda Saše Popovića, za kojeg takodje ne znam dal ga je policija uopste ista pitala...

....

Njega i one dve muslimanke da ispitaju,

I da...
Ono sto je takodje indikativno...to je glavni pravac medija koji nam oni plasiraju...kad je u pitanju pisanje o ovom slucaju...
Znamo da u savremenom svetu medij nisu ni slobodni vec upravo itekako kontrolisani...

E sad, ako imamo to u vidu, onda se treba zapitati, kome je u interesu da SVI mediji u 90% slucajeva kao glavnog krivca stavljaju samo porodicu?
Koju istina nije tesko oklevetati i ispostaviti kao osumnjicenu, jer ista jeste cudna, a i sama je bila u vezi sa celim tim svetom estradno-medijskim...dakle na neki nacin kako rekoh "deo sekte"...svesno ili nesvesno...

Ali, mediji su evo mesec dana drzali SAMO PORODICU NA OKU !
Nikoga drugog, sem ako slucajno tu i tamo ne pomenu opet neke luzere tipa Vihor, covek sa stapom, baba s kozama, dakle neke gluposti generalno...

A NIJEDNOM, sem vrlo retko evo sad kad pominju ovog kriminologa Dobrivoja i njegovo misljenje, dakle gotovo nikako da se mediji ne osvrcu na okruzenje u kojemu je Jelena radila...na estradu!

A to je valjda jednako sumnjivo koliko i porodica...
Jer gde se ona kretala i sav zivot provodila?
Pa u porodici i na ESTRADI !

Ako nije porodica, onda logicno da osumnjicene treba traziti u ovoj drugoj polovici njenoga zivota...
A mediji, koristeci tu isprepletnost zivota i estrade u slucaju ove porodice, onda samo udaraju po porodici...dok estradu ne diraju...

Sto je cudno...gotovo kao da je neki glavni urednik tako zadao zadacu...U stilu - udari i po strinama i po tetkama, kumama, deverima, ali...ne diraj Granda i Parova...
A rekoh, logicno je i tu stranu istraziti...pocev od direktora svih tih showowa pa do menadzera doticne...koji je najbolje znao o njenim angazmanima i sl...ako ne sta drugo...

Kako to, da 1001 aparat i kamere kampuju evo mesec dan ispred kuce Marjanovica, a nijedan fotoreporter ne kampuje ispred sta znam kuce Saše Popovica ili Lepe Brene koji su bili šefovi doticnoj ili ispred kuce menadzera doticne itd?
Jer ponavljam - estrada je bila njena druga polovina zivota, sem ove prve privatne porodicne...
Ako ubica nije direktno iz porodice, kako sad policija navodi... onda je on iz ove druge polovine - sa estrade...
Mozda ne direktno kao izvrsilac da je neka bas javna licnost, vec je to mogao biti i neki naruceni ubica, a da je inspirator i narucilac taj neko iz tog sveta estrade i tih medija koji plasiraju to...

Dakle nas mediji mesec dana, evo sad ce i 40 dana, navode i vuku samo na porodicu, da bi smo mi sad dosli dotle da porodica po policiji kako stvari stoje nije izvrsila ubistvo... Ali moguce da direktno ili indirektno je bila u nekoj vezi sa ubicom/ama sto je prosto logicno...jer je Jelenu ubio neko ko je na ovaj ili onaj nacin znao. Pri cemu ponavljam to nije morao biti direktno taj koji je znao i nameravao ubiti, ali je moguce taj neko narucio nekoga da je ubije.

...

Vazno je samo estradu ne dirati ,,,,sve ostalo udri sto jace ,,sto onaj informer o estradi ne pise ovako?!

Nece oni da udaraju na svoje ,jer to je ista fuzija!!

I onaj klonirani trol sekenenre tao se uvek bockao sa Rendzerom ,uvek njega provocirao ,i glumio laznog branioca Kize ,,a ismejavao one koji napadaju estradu ,novinare ,policiju ,,zvuci vam poznato?!

- - - - - - - - - -

Imamo jos jednog koji tako radi ,isklonirani profil broj 3-4 ,...veoma ,veoma sumnjivi likovi !!Koji definitivno nesto znaju u vezi zlocina!!

- - - - - - - - - -

Ili bolje receno lik ,posto je to jedan te isti kloirani bik

- - - - - - - - - -

Taj klonirani trol poceo i na mene da dize cifte ,ali mu udari ja blokadu ...

Marjanovici definitivno znaju ko je umesan u zlocin i zasto ,tj .ko stoji iza toga ,njihovo ponasanje je od samog starta sumnjivo,i dalje mislim da ovaj uhapseni nije ubica ,ali znaju sigurno sta je upetljano i zasto!!!!?

Meni ovo liči da su njih ubice obavestile kako ce da ubiju jelenu i zorana poslali na nasip i da prave onaj cirkus na nasipu i zavedu policiju u krivu smer.Zoran mozd ai nije ubica ali je znao da ce mu ubiti jelenu i nista nije preduzeo da je spasi.Definitivno sve zna ali nikada nista nece reci jer se boji za svoje.Radije ce sam odrobijat nego odati ubice.Tako meni to liči.Verovatno nije nista ni mogao jer imaju posla sa opasnim razbojnicima.Ko zna u sta se porodica uplela u zadnjih 20 godina da bi an kraju platila ceh.

Ovako,ima rezona za tog malog...zoran je zbog jelene verovatno napustio njegovu majku i taj bes u njemu ostaje za celi život.Rasturena porodica zna bit opasna pojava.

Malo je i čudno da je on sa ocem a ne kod majke ali ajde.

Još je čudnije da se niko nije dotakao njegove majke bar da je nesto i priupita.Kao da nije živa žena ili je dovoljno pametna pa se izgubila u nepoznatom smeru

Tako da i tu ima nesto materijala da se opipa.

Meni ovo liči da su njih ubice obavestile kako ce da ubiju jelenu i zorana poslali na nasip i da prave onaj cirkus na nasipu i zavedu policiju u krivu smer.Zoran mozd ai nije ubica ali je znao da ce mu ubiti jelenu i nista nije preduzeo da je spasi.Definitivno sve zna ali nikada nista nece reci jer se boji za svoje.Radije ce sam odrobijat nego odati ubice.Tako meni to liči.Verovatno nije nista ni mogao jer imaju posla sa opasnim razbojnicima.Ko zna u sta se porodica uplela u zadnjih 20 godina da bi an kraju platila ceh.

Koju policiju ,ciju policiju ?

Jer prosto je neverovatno da imamo sad evo vec 3 nagovestaja mracnih desavanja i to plasirana gotovo u isti dan...oko 1. Aprila...dan pre ubistva...

1)
Stavljao sam vec onaj video sa Youtube kanala Jeleninog manedzera Gorana Doljancevica...video takodje pusten 1. Aprila takodje dan pre ubistva...a u vezi takodje ubijene pevacice Ksenije Pajcin...znate vec onaj video pola zuvk pola tisina...32 sekunde...(koliko godina su imale i Ksenija i Jelena kad su ubijene...32-33)

2)
Potom ova bizarna Instagram najava Ane Nikolic...dal svesna ili nesvesna...o "Sahrani cele estrade"....i taj njen Instagram komentar i fotka simulacije nošenja leša...takodje medijski plasirani gotovo u isti dan = 31.3.
I to plasirani na medijima koji ce nesto kasnije najvise rabiti pricu o tom ubistvu (Informer, Kurir, Telegraf...)

3)
I sad evo sa ovog IDJ estradnog Youtube kanala imamo takodje 1. Aprila plasiranu pricu o nekakvom mracnom spotu za pesmu "CRNI SIN"...nekakvih šatro turbo folk repera...sa Borčom u pozadini...i sa scenskom sahranom u samom spotu... plasiranom na 40 dana od ubistva Jelene...

Dakle eto ih vec 3 stavke U ISTI DAN...DAN PRE UBISTVA Jelene...a koje indirektno ili direktno...svesno ili nesvesno...najavljuju taj mracni sektaski ritualni zlocin...
I ko zna dal ima jos takvih snimaka, vesti, videa, sa estrade u danima pre ubistva Jelene...

Da li sve to moze biti "slucajnost" ?!

...
Ima.,,,
"lapsus "sa datumom njene smrti ,2 -3dana unapred,Parovi ,,

- - - - - - - - - -

http://www.telegraf.rs/vesti/214988...sle-toga-zapevala-na-svojoj-svadbi-sa-zoranom

http://www.telegraf.rs/vesti/214984...vest-zorice-krsmanovic-majke-ubijene-pevacice

-Pa da mi neko preti i uslovljava me, zar mislite da bih ćutala?! Moja ćerka se nikada nije žalila na njih, a nije bila tip koji bi nešto dugo trpeo. Zorica je svako jutro pravila kafu i zajedno su išle na pijacu, nisu se svađale. Čak je i sa Zoranovim sinom Urošem imala lep odnos.
Zorica ne može da veruje da neko može da posumnja da Zoranovo dete ima neke veze sa ubistvom, jer koliko i ona zna, Uroš je mnogo voleo Jelenu i Janu.
-Čak ni sa Suzanom, Zoranovom ženom iz prvog braka, nije imala probleme. Ona i Zoran su se rastali mnogo pre nego što se Jeca pojavila. To je sve što znam i ne mogu niša loše da kažem- poručila je Zorica na samom kraju.

Imala je Jelena i onog Gorana Doljanceevica kao menadzera...to je u jednoj emisiji i sama rekla...
U toj emisiji je gostovala sa Majom Marijanom a Doljancevic je bio iza kamera, ali su ga par puta prikazali.
Inace doticni ceo zivotni vek je radio po tabolidima pocev od Paparazo novinarsta u Scandalu gde je ono pratio zivote i privatnost pevaca, pevacica i sl., pa nadalje...sada je u Srpskom Telegrafu.
Poznat na estradi kao dezurni komentator svih tih pevacica, pevaca, potom gost komentator rijalitija, pre svega Parova u kojima je gostovala upravo i ubijena Jelena itd.
I na sahranu je dosao u drustvu Maje Marijane btw, koja mu je kao i frendica kako u toj emisiji i rekose, inace je lik tako malo...izfeminiziran, deluje kao biseksualac...

A sto se tice Zorana...da i on je bio svojevrsni primarni i licni menadzer Jeleni, ali mnogo vise od toga on je komponovao i aranzirao pesme za pola Grand estrade...
Cak i za zenu Saše Popovica, dakle Direktora Granda su on u Jelena pravili pesmu...
Dakle ako Grand posmatramo kao svojevrsnu estradnu sektu, onda da, Zoran je bio deo te sekte, svesno ili nesvesno.
Ali to ne znaci da je on ubio zenu....vec neko iz tog kruga verovatno, a i to ne znaci licno nego posredno preko nekog narucenog ubice verovatno.

Njegove navodne reci "UBILI SU MI ZENU"...
Pa i kasniji naslovi gde i on i otac govore o nekima - "NJIMA"...
Dakle ne u jednini vec govore o nekoj mnozini...
To ukazuje da je neka mracnija organizacija i zavera iza ubistva...i oni su toga negde i svesni.

A sad...
Dal iza toga stoji CIA ili FSB...pitanje je...
To sam u dilemi iskren da budem koja sluzba, a definitivno neka jeste, naravno u sprezi sa nekim delovima nasih sluzbi verovatno...je iza ubistva...
Bar je to moje misljenje.
Ceo Grand i Lepa Brena su americki pupeti...a TV Prva na kojoj ide Grand je pak vlasnistvo nekog Grka, a i to je pitanje ko iza Grka stoji.
A s druge strane..."Parovi" su isli na TV Hepi, gde su vlasnik Peconi, a urednik Maric.
Za TV Hepi rekoh vec da su se interesovali Rusi, ali Peconi nije dao, interesovala se potom i Dragana Mirkovic, pa i njoj kao nije dato.

Vecinu Televizija rekosmo vec (na onoj temi koju mi ugasi moderatura....o Medijskoj mafiji...) kontrolise CIA...i to izravno preko ex Direktora iste...

Dakle citav splet interesa je tu u pitanju i estrade i medija i politike i sekti a vidimo i sluzbi...
I zato je misteriozno i zamrseno...oov ubistvo...
I to ne zaboravite - PREDIZBORNO ubistvo...koje je odvuklo sav fokus javnosti u sred izborne kampanje...

...
Maja Marijana definitivno nesto zna?!!

Goran kaže da Jelena nije volela eksperimente kada se radilo o odevanju.- Sećam se kada je za „Grandov” novogodišnji program imala haljinu sa povećim dekolteom. Smejali smo se, jer ga je stalno povlačila da joj se ne vide grudi. Jednom sam je jedva nagovorio da se slika u kosti- mu Deda Mrazice. Tada joj je sestra, kreatorka Maja Krsmanović, donela kostim, koji je imao samo triko i mašnu. Pitala je: „Gde je ostatak? Gde je haljina?!” -seća se Goran.

- Maja Marijana je obožavala Jecu. Preko nje sam uspeo da ugovorim nekoliko emisija. Maja je govorila: „Dolazim vam u emisiju ako sa mnom krene i Jeca!” Jovana Tipšin je veliki čovek. Kada sam je pozvao da je zamolim da snimimo novogodišnji prilog za KCN, odmah je rekla:
„Jeca je lepa, lepo peva, nek se pakuje i neka dolazi.“ Jeca je obožavala Sonju Mitrović Hani. Dosta joj je pomogla kada se vratila na scenu. Davala joj je haljine svoje ćerke, jer su Jeca i ona bile iste građe. Tako je uvek imala prelepe haljine, a nije morala da se baca u dodatni trošak. Obožavala je Nadu Topčagić, to je bilo obostrano. Jednom prilikom Nada i ja smo se sreli na nekoj proslavi i zvali smo Jecu usred noći da joj kažemo da nam nedostaje! Puštali smo joj delić atmosfere sa proslave i pevali u slušalicu. Njih dve su neposredno pred tragediju snimile duet, ali, po svemu sudeći, pesma će ostati zaključana u tom studiju -kaže Goran.

- - - - - - - - - -

http://www.svetplus.com/vesti/47413...am-da-joj-prilazi-zena-u-nameri-da-je-napadne

Ono sto i pricam od pocetka, da je ubistvo ritualnog karaktera...

...

1) Za jaku osobu, najverovatnije muskarce taj kamen nije neki teret....

2) A posebna je prica da vrlo verovatno je bilo vise ucesnika u planiranju ovog zlocina, a bar dvojica na mestu zlocina.

Ako je bilo vise ucesnika u planiranju zlocina, onda je vrlo verovatno i pokrivan uzi teren oko mesta zasede....a kako bi se eventualno zaustavilo osobe koje bi prilazile mestu gde je postavljena zaseda...a u trenutku otmice ili odmah i ubistva...

...

Obe strane su morale biti pokrivene ,i sa jedne i sa druge strane nasipa ,,,jer ako je u pitanju bila otmica ,niko ne bi rizikovao ,pa i najmanje da bude otkriven .....

Zatim ako muz nije umesan ,ona je morala biti pracena onda...zanimljivo bi bilo ispitati da li su ljudi stvarno videli neko sumnjivo vozilo kod nasipa danima pre ubistva ,to je veoma vazna stavka ,,,ali to se sada namerno zapostavlja,,,,jer naravno tuzilastvo se za muza samo uhvatilo ....

Kazu ovi ne mogu da nadju orudje kojim je zlocin pocinjen....pa ne mogu zato sto najverovatnije nije ni ubijena na nasipu ,nego nam bacaju samo prasinu u oci ,prodavanje magle ....isto kao i ovo zasto ne ispitaju ljude da li su stvarno videli neka sumnjiva lica kod rampe ,na nasipu ,neka skroz nepoznata lica,..

- - - - - - - - - -

Nego ako ima neko ko se razume u informatiku i sl...
Pa da kaze kako je moguce da na ovom nekom portalu vest o smrti Jelene bude objavljena dva dana pre iste?!

Evo linka a mozete videti i datum u vrhu teksta = 31.3. :eek:

Estrada žali zbog tragično nastradale pevačice Jece Krsmanović
http://www.pingvinbg.com/estrada-zali-zbog-tragicno-nastradale-pevacice-jece-krsmanovic/

Znamo da je Jelena nestala/ubijena 2.4. a ovaj tekst je sa datumom 31.3. znaci dva dana pre :eek:

Inace na tom linku pise da je taj portal poceo sa radom od Januara 2016. dakle s pocetkom ove godine...

http://www.pingvinbg.com/balkan-plus-radio/

...

Taj portal je ugasen skroz ,radio postoji i drugi portal

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back