Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je motiv jednostavan.
A ubistvo je u okviru porodice.
Tzv. "privatno ubistvo", sto bi rekli strucnjaci sa Zapada.
Prosto ne mogu da pojmim da je drzava umesana, tj. neko koji drma istom.
A "najbolji medju nama" je rekao ko stoji iza ubistva.
A njemu "moramo" da verujemo.
Ili ne?

Ajde objasni ko ih onda "stiti" a ko " napada"?

Kakva je ovo zajeBancija u pitanju?

- - - - - - - - - -

Tem "najboljem"ja ni rec ne verujem ,,,ako mislimo na istog ,,,,sem da zna ko je ubica i da je slucaj Grande

Možda je taj C.O. bacio oko na nju, jer je bila prisutna na toj "estradi", a pošto je neko okačio link kako se taj lik hvali privođenjem žena, suptilnim pretnjama roditeljima tih zalutalih devojčica, pošto je pokojna JM bila bez dlake na jeziku i zgrožena tim (polu)svetom, iz koga se bila i povukla, i posvetila porodici, moguće je i da se osvetio na ovaj način, jer ga je pokojna JM odbijala, pa se služio ucenama preko deteta. Kažem, to je samo mogući scenario, a vrlo je moguć, jer je Alb.mafija nadaleko poznata po svojoj surovosti, čak i prema članovima sopstvene porodice, koji ako im otkažu poslušnost, ovi ih likvidiraju. Verovatno tako navlače ljude na zavisnost od narkotika, a tako ih i drže pod kontrolom.

Ima smisla .....zato je vodja rekao "Ovo je veliki slucaj"?!

Ali kako god ne verujem da su oni mozak ,,,njeno ubistvo lici kao odmazda ,ali i kao ritualno ,meni tako to deluje vec poodavno

Ne mogu da verujem da je osmani ćazim ljubitelj srpskih pevačica koje mu pevaju u poreču u hrvatskoj ovde umešan.On ima kontrolu nad srpskom estradom ali su marijanovići ipak male ribe da bih on njih reketirao.Kad zavrtimo sve u krug opet mi ovo ipak liči na ubistvo osobe koga je jelena volela i onda prestala voleti.Onako udarati nekoga do smrti može samo psihički bolesna osoba koja je izgubila jeleninu pažnju.
Da je ubio neko drugi učinio bi to hladnokrvno bez seriskog udaranja u glavu.

Poslednja izmena:
Tj. pretpostavljam da u tim estradnim krugovima pokušavaju da nalaze žrtve koje su nezaštićene, od kojih bi napravili zavisnike od narkotika, jer se i time bave, pored trgovine organima i belim robljem, decom, ženama...

- - - - - - - - - -

Pretpostavljam da sve te žene i devojke koje su bile u nekom kontaktu sa njim, nisu milom, nego silom privođene.

A zamislite da mu neka žena kaže "ne", verovatno nema veće uvrede za takve psihopate, ne sumnjam da su tada spremni na sve, jer ako imaju neku moć, misle da sve kontrolišu, i čim se pojavi neko ko ih u startu odbaci, njihov poremećeni ego je verovatno povređen i spreman na sve. Na osvetu. Ne mora to biti isključivo C.O., može biti bilo ko iz tih mafijaških krugova.

Ne mogu da verujem da je osmani ćazim ljubitelj srpskih pevačica koje mu pevaju u poreču u hrvatskoj ovde umešan.On ima kontrolu nad srpskom estradom ali su marijanovići ipak male ribe da bih on njih reketirao.Kad zavrtimo sve u krug opet mi ovo ipak liči na ubistvo osobe koga je jelena volela i onda prestala voleti.Onako udarati nekoga do smrti može samo psihički bolesna osoba koja je izgubila jeleninu pažnju.
Da je ubio neko drugi učinio bi to hladnokrvno bez seriskog udaranja u glavu.

Pa taj nacin ubistva i zbunjuje ljude ,mene ne ,,,,mene najvise zbunjuje ovo "napadanje" Marj.i "branjenje",,..

- - - - - - - - - -

Ocigledno da je neka igra u pitanju ,,, sto vece zbunjivanje ljudi i zapetljavanje slucaja,,,,ali u svakom slucaju ,verujem da ih neko stiti stvarno,,,,a ovo za "napadanje"nisam bas siguran ,kakva je tu zezancija u pitanju ,,,to me je dosta i najvise spetljalo

- - - - - - - - - -

Tem "najboljem"ja ni rec ne verujem ,,,ako mislimo na istog ,,,,sem da zna ko je ubica i da je slucaj Grande[/QUOTE

Ako je samo porodica umesana imaju neverovatnu moć da odolevaju i da se slucaj razvlaci.....posto ih brani dream teemm od advokata tu je umesan vanjski sponzor koji to placa kao i lep spomenik sto su platili....nema sumnje da je uz porodicu u sam zločin umešan i još neko...sama porodica nije finansiski mocna da placa advokate i da menja aute iz dana u dan.Videt cemo ko je marijanovicima sponzor ako ikada vidimo.

Takođe, pretpostavljam, da se u tim estradno - mafijaškim - političkim - medijskim krugovima, podvode ljudi, deca, žene, makroima i drugim spodobama za novac, direktno ili indirektno, jer nije sve nastalo slučajno, počelo je od ekonomskog, ratnog urušavanja, urušavanja svih moralnih vrednosti putem tadašnjih medija, koji i danas formiraju generacije i generacije mladih, odnosno upropaštavaju, serviranjem nasilja, kiča, šunda i neukusa. Isti ljudi koji su i danas svuda. Tako je nad srpskim građanima učinjen kulturni a i doslovni genocid, upropaštavanjem generacija i generacija ljudi, sve zarad profita. Ovo danas je samo rezultat toga.

Pa taj nacin ubistva i zbunjuje ljude ,mene ne ,,,,mene najvise zbunjuje ovo "napadanje" Marj.i "branjenje",,..

- - - - - - - - - -

Ocigledno da je neka igra u pitanju ,,, sto vece zbunjivanje ljudi i zapetljavanje slucaja,,,,ali u svakom slucaju ,verujem da ih neko stiti stvarno,,,,a ovo za "napadanje"nisam bas siguran ,kakva je tu zezancija u pitanju ,,,to me je dosta i najvise spetljalo

100% imaju zaštitu od nekoga....zaista sam čin ubistva zbunjuje.....udarana bezbroj puta!!!!!!!taj čin ako nije urađen da zavara tragove i ako je učinjen iz bolesnog besa napustene osobe opet trag usmerava ka Zoranu.Ali on je u javnosti pricao o jeleni kao o nekom predmetu a ne kao o nekom koga voli sto opet skrece sumnju u sektaške ekipe koje se bezemotivno druže i kaznjavaju neposlušne članove.JAKO JE SUMLJIVO STO JE NJEGOV SIN UROŠ IZ 1 BRAKA SA NJIM A UROSEVOJ MAJCI SE GUBI SVAKI TRAG.Bar se nije pisalo o njoj za godinu i pol.Obrni okreni ipak je ovo ubistvo ritualno.

Sta je najveci pokazatelj da je covek u necemu pogresio?

Samoopravdanje...e to se trenutno radi od pojedinih javnih osoba....

- - - - - - - - - -

Takođe, pretpostavljam, da se u tim estradno - mafijaškim - političkim - medijskim krugovima, podvode ljudi, deca, žene, makroima i drugim spodobama za novac, direktno ili indirektno, jer nije sve nastalo slučajno, počelo je od ekonomskog, ratnog urušavanja, urušavanja svih moralnih vrednosti putem tadašnjih medija, koji i danas formiraju generacije i generacije mladih, odnosno upropaštavaju, serviranjem nasilja, kiča, šunda i neukusa. Isti ljudi koji su i danas svuda. Tako je nad srpskim građanima učinjen kulturni a i doslovni genocid, upropaštavanjem generacija i generacija ljudi, sve zarad profita. Ovo danas je samo rezultat toga.
Grom bi ti najbolje to objasnio ,,u vezi estradno mafijasko medijskog kulta ....

Ne bi me čudilo da je ovo inscenirani događaj, uz slučajan ili nameran odabir žrtve, radi skretanja pažnje ono malo naroda što je ostalo, sa gorućih tema kao što su nemaština, glad, obespravljenost, korupcija, kriminal, javašluk, robovlasnički sistem, prodaja Kosova... Jednom rečju, baci kosku narodu da glođe, dok mi i dalje uništavamo i pljačkamo... Tome se mora stati u kraj!

- - - - - - - - - -

I da, ovo jeste ritualno ubistvo Srbije i svih njenih građana! Rešili su da nas dokrajče!

Ne bi me čudilo da je ovo inscenirani događaj, uz slučajan ili nameran odabir žrtve, radi skretanja pažnje ono malo naroda što je ostalo, sa gorućih tema kao što su nemaština, glad, obespravljenost, korupcija, kriminal, javašluk, robovlasnički sistem, prodaja Kosova... Jednom rečju, baci kosku narodu da glođe, dok mi i dalje uništavamo i pljačkamo... Tome se mora stati u kraj!

- - - - - - - - - -

I da, ovo jeste ritualno ubistvo Srbije i svih njenih građana! Rešili su da nas dokrajče!

Dokrajcili su oni nas odavno....da ljudi imaju eu papire u drzavi bi valjda ostali samo oni i penzioneri...

Možda je taj C.O. bacio oko na nju, jer je bila prisutna na toj "estradi", a pošto je neko okačio link kako se taj lik hvali privođenjem žena, suptilnim pretnjama roditeljima tih zalutalih devojčica, pošto je pokojna JM bila bez dlake na jeziku i zgrožena tim (polu)svetom, iz koga se bila i povukla, i posvetila porodici, moguće je i da se osvetio na ovaj način, jer ga je pokojna JM odbijala, pa se služio ucenama preko deteta. Kažem, to je samo mogući scenario, a vrlo je moguć, jer je Alb.mafija nadaleko poznata po svojoj surovosti, čak i prema članovima sopstvene porodice, koji ako im otkažu poslušnost, ovi ih likvidiraju. Verovatno tako navlače ljude na zavisnost od narkotika, a tako ih i drže pod kontrolom.
...nemoj zaboraviti i cinjenicu da su Jelenine sestre napravile vrtoglavi uspon u karijeri posle njene smrti.

A zamislite da mu neka žena kaže "ne", verovatno nema veće uvrede za takve psihopate, ne sumnjam da su tada spremni na sve, jer ako imaju neku moć, misle da sve kontrolišu, i čim se pojavi neko ko ih u startu odbaci, njihov poremećeni ego je verovatno povređen i spreman na sve. Na osvetu. Ne mora to biti isključivo C.O., može biti bilo ko iz tih mafijaških krugova.

...pa ako se uzme u obzir da mu je ego veoma povredjen samo zato sto se mladjana pevačica sa kojom ga sad povezuju izjasnila da ga je oslovljavala sa ‘vi’ i da joj može otac biti, ne treba zanemariti tvoje zapažanje .

- - - - - - - - - -

složila bi se sa tobom da je bas ovako, samo sto Marjanovici nisu slučajno izabrani. Neće nas dokrajciti, ovo je pocetak njihovog kraja, zato sam i insistirala na odzivu srba iz celog sveta, a smanjenju ucesca drugih nacionalnosti, ovo je nas DRŽAVNI I NACIONALNI problem, i možemo ga nesmetano rešiti samo ako isključimo ometace koje vrte istu priču ‘marjanovici’ od samog početka . Složili smo se u njihovu umešanost , sada treba da dodjemo i ko ih je umešao . Ko nas to potcenjuje i prodaje? Ko pravi budale od nas? Ko to truje našu decu? Naši Predci koji su živote dali za našu zemlju prevrću se u grobovima na ovu grozotu, a pokojnica nije mogla ni da ga dobije. A zašto, upravo si odgovorio. Motiv je jasan.

- - - - - - - - - -

Tem "najboljem"ja ni rec ne verujem ,,,ako mislimo na istog ,,,,sem da zna ko je ubica i da je slucaj Grande[/QUOTE

Ako je samo porodica umesana imaju neverovatnu moć da odolevaju i da se slucaj razvlaci.....posto ih brani dream teemm od advokata tu je umesan vanjski sponzor koji to placa kao i lep spomenik sto su platili....nema sumnje da je uz porodicu u sam zločin umešan i još neko...sama porodica nije finansiski mocna da placa advokate i da menja aute iz dana u dan.Videt cemo ko je marijanovicima sponzor ako ikada vidimo.

Država ih placa, država ih kudi....

Meni je Uros najsumnjiviji vec sam pisala...Tog dana polozio za auto,nesto mu J. rekla sto ga povredilo i puko..Deda i stric sta ce kako ce,daj spasavaj,mozda Z. nije odmah ni znao.Od kad sam gledala snimak kad su mu dosla deca u zadrugu bilo mi je cudno kako samo sa cerkicom komunicira a sine uopste ne primecuje a ovaj sav nervozan oblece oko njega,bas cudno.A mali izgleda lud za automobilima.

Interesantno je da vjerujete sve što se piše o Ć.A:,a ono što se piše o Marjanovićima i ovom slučaju ne vjerujete...
nevjerica.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back