Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne verujem da nisu znali da je tu kanal! Jelenini prijatelji i njena familija su rekli da je i ranije trčala tamo. Nas dve smo išle u istu osnovnu školu, tamo se trčao kros. Baš na toj poljani, ne na nasipu gore. Za kanal su znali.

Eto vidis...
Za kanal su dakle svi znali, a kako onda objasnjavas da ako se zna da se tuda trcalo...TIK UZ KANAL...dakle ne samo na nasipu nego i tik uz kanal po livadi...
Dakle kako onda objasnjavas taj propust da ispada da NIKO od XYZ tragaca nije bacao pogled u kanal na tih kilometar i po... SVE DO SUTRA u PODNE...

Cisto sumnjam da niko nije gledao u kanal...
Vec verujem da su gledali mnogi...ali da nisu videli nista jer sve do jutra u tom kanalu i nije bilo nista...

Nemoguce da xy prijatelja, komsija, policajaca pa cak i u noci sa lampama...a da ne pricamo tek o psima tragacima...nisu videli NISTA...
A onda ujutro...odjednom eto ti i trenerke i mobilnog i lesa u kanalu...
Nije to 40 km nasipa i kanala...vec potez od kilometar kilometar i po u vrh glave...
I svi su trazili TU, nisu trazili oko Pancevca niti u Krnjaci...

Pogledajmo sliku iz teksta:

(KURIR TV) DRAMA, POTRAGA ZA JELENOM: Policija blokirala nasip, ne da nikome da priđe!
http://www.kurir.rs/crna-hronika/22...olicija-blokirala-nasip-ne-da-nikome-da-pride

878299_jelena-krsmanovic-marjanovic_ff.jpg

Ovo je jutro tj podne 3. Aprila...neposredno pre trenutka kad ce biti objavljeno da je telo nadjeno...
Kao sto vidimo trava na livadi nije previsoka, policajcima do clanaka...
Dakle nije bila pola metra ili metar pa da ti vece pre ne vidis trenerku i mobilni na toj livadi i sl.

Zanimljivo je da je na bizarnom snimku TV PRVA, tj onom "filmskom" uratku one kao filmovizovane "rekonstrukcije" trava na istoj livadi bila znatno visa...
Da li je "rekonstrukcija" snimana pre zlocina...?! Ili je trava za par dana ili nedelju dve bas toliko izrasla...

Dosta pitanja...

....

Poslednja izmena:
Trebao je neko uputiti tragace na kanal. Logicno je da su se drzali Zoranove price i tako usmjerili potragu. Jedino je nelogicno kako psi , zaista, nisu nanjusili krv.

Pa tako sto vrlo verovatno tad kad su njuskali i nije bilo krvi tamo...
To je jedino logicno objasnjenje...
Jer NEMOGUCE da psi tragaci ne bi nanjusili ako ne krv, a ono bi sigurno nanjusili trenerku, gumicu, mobilni i sl
Obicni AVLIJANER bi nanjusio krv i sve te stvari, a kamoli psi tragaci...nebitno dal bila noc ili dan...

A i bilo je vec vesti da su psi tragaci uradili sledece - sa druge strane kanala otisli onim zemljanim putem i stali i ukopali se do asfaltnog puta tj ulice !!!
A to govori da je bila OTETA i odvezena negde, dal kod Marjanovica ili negde drugo to je stvar istrage .

...

Poslednja izmena:
...

Time sto neki inisistiraju na nasipu kao mestu ubistva mislim da se NEKO krije i stiti...
Pri tome ne mislim na forumase, jer mi ovde svi nagadjamo, vec mislim na ove zvanicno ukljucene u slucaj...

Dakle bez obzira dal ubica bio Zoran + Marjanovici ili uz njihovu saglasnost ili bez iste neko drugi ili treci...
Ali teorija nasip ŠTITI i KRIJE UBICU/E

Evo sve i da je Zoran zaista ubica vidimo da ta teorija nasip sada je u corsokaku, jer od svedoka i dokaza gotovo pa nista...
Sto znaci da iako je on ubica cak i njemu odgovara teorija nasip... jer niti ima njegove krvave odece niti ima nekoga ko je video ubistvo niti ima ijedan relevantniji dokaz
Dakle on sve i da je izvrsilac se moze vrlo lako braniti sa teorijom nasip.

A da ne pricam koliko teorija nasip odgovara nekome ako je ubica neko drugi ili treci...jer onda se sav fokus stavlja samo na Zorana koji je navodno poslednji video Jelenu

Dakle kogod bio ubica/e - teorija nasip ga/ih spasava...

Zato su Šipku i ucutkali...
Jer je prvi zvanicno i javno na TV govorio o izmestenom mestu zlocina..., a o kanalu tek kao samo mestu gde je ili oteta pa vracena i bacena ili samo bacena Jelena...
Šipka je ubo u osinje gnezdo...A ko se sve krije u tom osinjem gnezdu...to bojim se necemo nikad saznati...

Jer sve i da neko stiti Marjanovice postavlja se pitanje KO JE TO i ZASTO TO RADI ?!
A isto se pitanje postavlja i ako oni nisu izvrsioci vec neko treci...

...

Da li vi vidite onaj deo kad mu ona sklanja ruku i uzima pare. Zar to vama izgleda kao sala? TOLIKO SE BESA VIDI U NJOJ kad ga udara preko ruke, ono uopste nije iz sale! Jeste da se on sve vreme smeje kao u smislu briga ga za sve (cak nije iznenadjen njenom reakcijom) a u stvari po njenom izrazu izgleda kao da se ona jedva kontrolise zbog ljudi, da peva na silu, pare mu bukvalno otima iz ruke jer jedva ceka da se skloni a imam utisak da je mogla da bi ga udarila jos mnogo jace.

Tako je emilijaaa..i Bas na tom snimku negde pred kraj on trazi pogledom kontakt sa njom a ona je to videla ali skrenula pogled prema podu. I bila ozbiljna. Videlo se da nisu u dobrim odnosima. Mi zene to primecujemo jer smo senzibilnije.

Izvinjavam se pokojnici i njenoj porodici sto ovako raspredamo o svemu, ali cilj svega je da njen ubica odgovara za pocinjeno delo.

Ama sve i da Zoran jeste ubica ja opet ponavljam i kazem - teorija nasip nekoga iz nekog razloga stiti pa ako je to on zasto i ko onda njega stiti sa teorijom nasip ?!

Dakle bila modrica ili ne bila bio Zoran ili kum ili kuma ili Cazim ili sluzba ili CIA ili kogod....

Teorija nasip STITI UBICU/E - tacka !

Ko i zasto onda forsira tu teoriju ?!

...

E sad procitaj ova svoja dva posta...
Dakle u prvom sumnjas da je neko stigao Jelenu da presvlaci i da ju je uopste presvlacio...
A u drugom ti je sasvim normalno da se Zoran presvlacio na nasipu da ga niko ne vidi...
Dakle sam sebe demantujes...jer...s jedne strane ti je nemoguce, a u drugom slucaju ti je to preslvacenje moguce...

Pa odluci se...

...
Zoranu je verovatno Vladimir doneo odecu, obucu... Veoma je pogodno bilo gde sa druge strane staze u sumarak otici i presvuci se... Mozda bas negde u blizini pocetne livade dok je Vladimir sa Janom.. To je neuporedivo sa presvlacenjem krvave pokojnice,...A barem i logiku ima...

Da li vi vidite onaj deo kad mu ona sklanja ruku i uzima pare. Zar to vama izgleda kao sala? TOLIKO SE BESA VIDI U NJOJ kad ga udara preko ruke, ono uopste nije iz sale! Jeste da se on sve vreme smeje kao u smislu briga ga za sve (cak nije iznenadjen njenom reakcijom) a u stvari po njenom izrazu izgleda kao da se ona jedva kontrolise zbog ljudi, da peva na silu, pare mu bukvalno otima iz ruke jer jedva ceka da se skloni a imam utisak da je mogla da bi ga udarila jos mnogo jace.

Ona ima vecu slobodu zato sto su tu drugi ljudi, a pred drugima Z se ne ponasa isto... Ovde je njegova reakcija usiljeni smeh iako u sebi potiskuje nesto drugo...Moguce je da situacija medju njima nije bila bas takva kao sto se predpostavlja... Mozda se on osecao kao osoba koja trpi... Tj. ubedjen sam da jeste... On je nad njom ima "kontrolu" kakvu zeli da ima samo na pocetku veze... Na kraju je osetio da nema vise nikakvu kontrolu, a zbog svog mentalnog sklopa nije sebi mogao da dozvoli da je izgubi... I za njega je ta veza bila mucenje... U toj poslednjoj svadji je moguce da ga je pogodila pravo u ego uz ravnodusnost prema njemu, a nije ni iskljuceno da ga je ona prva udarila....

Ona je rekla satanovic ,eto kakav

- - - - - - - - - -

Tacno!!!!

Zasto ne pljuje po ostalima ...zasto????

- - - - - - - - - -

Sta je gico?

Sta se koprcas ,,,modrice nema i kraj ,fotomontaza!

- - - - - - - - - -

Ja castim provokatore ,i ne branim nikoga!!!

- - - - - - - - - -

Za koga ti radis?!
Koliko ti placaju da se ovde koprcas?!Cije interese zastupas
?!

Zašto ti toliko smeta modrica?

I zašto uvek pitaš za koga radimo kada ti nešto ne odgovara?

Ovde samo ti izgledaš kao neko ko je plaćen ili ima interes, jer imaš ubedljivo najviše postova za kratak vremenski rok. I non stop si ovde.

Blokiranjem postizem da ne moram da gledam postove doticne osobe,da ne ulazim u nikakvu diskusiju ,i sprecavam provokacije ,e to postizem

Cini mi se da ne...tih dana je bilo toplo ,suncano i do 25 c,,,gledao sam prognozu na netu za taj period,,,,sledeci dan je bilo kise ,posle pronalaska....

Čemu onda diskusija sa članovima foruma ako ne želiš da gledaš postove drugih osoba? Ti si ovde vodiš monolog? Opet mi nije jasno zašto smatraš provokacijama neke činjenice, poput modrice na Jeleninom licu.

Čuj, gledao prognozu za 2. april 2016. Da mi je tvoje slobodno vreme, eh... :)

Ali dobro si video, bilo je toplo. Sećam se dobro tog dana, zapamtila sam ga dobro jer sam htela da odem to popodne na nasip, ali ipak nisam. Otišla sam da odvezem bajs na popravku i rekoh daj da ga provozam da isprobam pa ako nešto ne štima, odmah da ga vratim. Htela sam do Crvenke tj do stadiona jer je bolji put i mogu brzo da vozim. Ali drugar me pozvao na drugi kraj Borče pa sam otišla bajsem tamo. Uveče kad sam pročitala da je žena nestala, a ujutru da je nađena mrtva... :eek:

Sećam se i nedelje ujutru, prolazim glavnom ulicom a džipovi forenzike jurcaju sa nasipa ka gradu. Takvo nešto se ovde nikada nije dogodilo. Sad mi je žao što nisam otišla u tom pravcu da vozim...

A da pojasnim malo zasto kum mi je sumnjiv ako ne kao izvrsilac a ono kao deo ovog zlocina...

Secam se dobro one izjave od Predsednika u oci izborne tisine, tj tad je bio Premijer... One cuvene koju svi često ponavljaju, parafraziracu - "Ubica ce biti uhapsen tj poznat u ponedeljak"
Medjutim ono sto retko ko ponavlja jeste druga recenica u toj njegovoj izjavi...
Kada je rekao - "Neka policija ne objavljuje do ponedeljka DA NE BI BILO GOVORA MRZNJE u finisu kampanje" - kraj citata

Hm...
Govor mrznje se obicno, ne uvek, ali obicno, pominje u kontekstu kad se govori o nekim manjinskim skupinama bilo da su to Albanci, Romi, ili cak i migranti koji su tad bili aktuelni takodje...
A ovde u vezi ovog zlocina smo pominjali kao moguce narucene izvrsioce upravo albansku mafiju...i znamo vec koju facu u vezi toga smo pominjali....a o toj faci ima interesantih vesti ovih dana...
Druga stvar...ta faca se kretela i medju svojim ljudima vrbovala upravo i Rome...znamo da mu je predhodna kratkotrajna zena bila takodje romska svadbarska pevačica...
Treca stvar...i bečka Rada je imala onog drugara sto prepravlja...auta...i koji se kao fotkao sa bivsim Predsednikom Nikolicem...a koji je takodje Rom...
Potom u ovom slucaju je bilo jos par Roma, onaj decko u belom dresu na 40 dana...
I onda imamo jel tog kuma Roma i njegovog sina takodje pevaca koji je posle nasledio Jelenu u Parovima za nastupe i pevanje u toj emisiji.

Dakle ne mislim ja da je kum mastermind zlocina, ali da je neka karika u istom - to je moja sumnja....
Bilo da su zlocin direktno inicirali Marjanovici, ili da ga je inicirala ili odradila upravo pominjana albanska mafija...
...

Taj kum sigurno ima nekakve veze i to sam skontala iz njegove izjave da je video u subotu ujutru kada je išla mami da odnese hranu! Postojao je i video klip, sada ga više ne mogu pronaći. Ostalo je samo zapisano kao izjava u članku. Tada je pričao da je ona trenirala karate, bio je ispred njihove kuće kada je pričao.

Ne verujem da je on izvršilac, samo mogući pomagač.

- - - - - - - - - -

Nisam ja nista decidno tvrdio, vec se ovde nadogradilo stosta u vezi tog snimka, te da se Zoran derao, lupao o sto i sl.
A svega toga zaista nema na snimku...
Takodje neko pominje da se nije u tom trenutku smejala puno...
Jel iko od vas ikad bio na Slavi i gledao zene koje lete da usluze goste, a snajke pogotovo, koje jel po "narodnom obicaju" uvek treba da se pokazu i dokazu kao vredne? I ne stizu naravno da se svo vreme keze i klibere...vec zene gledaju da odrade taj posao kako bi gosti bili usluzeni

A pri tome ona se na drugom snimku na kojem peva onu srpsku pesmu itekako smeje i ne vidi se ni modrica ni neprijatnost...
Cak se i zeza sa Zoranom i kao udara ga po ruci šatro, posto on joj krije tekst na telefonu sa kojeg je citala pesmu dok peva. I onda joj Zoran daje kao pare da nosi muzicarima itd

Dakle i ja sumnjam na neku vrstu ucesca ili spoznaje Zorana o ovom zlocinu, ali nemoj da izmisljamo vise nego sto jeste.

....

Možda je taj prvi snimak zapravo prvi.... na primer...

Upravo o tome govorim...
Takodje dosta sumnjam i na onoga ko je sve ove njene privatne snimke snimao...
Taj vrlo verovatno da je unapred znao sta ce se Jeleni desiti...
A dosta tih njenih privatnih snimaka je ocigledno snimao njen menadzer...jer ih je uglavnom on i pustio u medije sa svog YT kanala (a ima ih vise...) pa cak i ovaj na kojem se kao "pojavljuje pa nestaje" modrica...
Jer na prvom snimku snimak hvata cak i pominjanog kuma - sto znaci da kum nije snimao tada.
A ako je on objavio na FB onda ili je snimao njegov sin pevac ili menadzer...

...

Logično je da je snimao neko blizak onome ko je snimak objavio na svoj FB profil. Žena, sestra, sin... kakav menadžer, da je menadžer makar bi znao šta da snimi a ne da snima onog bucka preko puta, kome je očigledno bilo neprijatno.

Eto vidis...
Za kanal su dakle svi znali, a kako onda objasnjavas da ako se zna da se tuda trcalo...TIK UZ KANAL...dakle ne samo na nasipu nego i tik uz kanal po livadi...
Dakle kako onda objasnjavas taj propust da ispada da NIKO od XYZ tragaca nije bacao pogled u kanal na tih kilometar i po... SVE DO SUTRA u PODNE...

Cisto sumnjam da niko nije gledao u kanal...
Vec verujem da su gledali mnogi...ali da nisu videli nista jer sve do jutra u tom kanalu i nije bilo nista...

Nemoguce da xy prijatelja, komsija, policajaca pa cak i u noci sa lampama...a da ne pricamo tek o psima tragacima...nisu videli NISTA...
A onda ujutro...odjednom eto ti i trenerke i mobilnog i lesa u kanalu...
Nije to 40 km nasipa i kanala...vec potez od kilometar kilometar i po u vrh glave...
I svi su trazili TU, nisu trazili oko Pancevca niti u Krnjaci...

Pogledajmo sliku iz teksta:

(KURIR TV) DRAMA, POTRAGA ZA JELENOM: Policija blokirala nasip, ne da nikome da priđe!
http://www.kurir.rs/crna-hronika/22...olicija-blokirala-nasip-ne-da-nikome-da-pride

878299_jelena-krsmanovic-marjanovic_ff.jpg

Ovo je jutro tj podne 3. Aprila...neposredno pre trenutka kad ce biti objavljeno da je telo nadjeno...
Kao sto vidimo trava na livadi nije previsoka, policajcima do clanaka...
Dakle nije bila pola metra ili metar pa da ti vece pre ne vidis trenerku i mobilni na toj livadi i sl.

Zanimljivo je da je na bizarnom snimku TV PRVA, tj onom "filmskom" uratku one kao filmovizovane "rekonstrukcije" trava na istoj livadi bila znatno visa...
Da li je "rekonstrukcija" snimana pre zlocina...?! Ili je trava za par dana ili nedelju dve bas toliko izrasla...

Dosta pitanja...

....

Emisija nije snimana baš na tom mestu, ovaj deo je pokošen bio pre ubistva.

Ja baš to ne mogu da objasnim kako nisu videli stvari jer znam da su je tražili i oko tog šiblja. Razumem da nisu videli telo jer je bilo potopljeno, ali kako nisu videli stvari?

Zbog takvih stvari i mislim da nije ubijena u na nasipu.

Kirikuova teorija bi imala smisla samo ako je Vladimir bio sa Janom na nasipu dok je on ubijao Jelenu, ali opet i pored toga...gde su bile stvari?

Ima slika duksa koji je raširen, to je bilo od strane forenzičara, ali ima i slika duksa u stanju u kakvom je nađen. Zgužvan u šiblju. Zgužvan! Neko ga je zgužvao i zavalio među grane.

Zao ti je sto nisi prosla nasipom?Nije tebi lako ,i sta bi onda videla na nasipu?

Sta tebe briga sto ja imam vremena slobodno ,,,ja sad upravo radim nesto ,trenutno pravim pauzu dok pisem ovo ,,zato bolje gledaj svoja posla i brini svoje brige!!

Ne nasipom, vozim glavnom ulicom po asfaltu. Da, žao mi je što nisam prošla tuda u to vreme.

- - - - - - - - - -

I sta ste se uhvatili za taj jebeni snimak ,,,zatrpavate namerno postove i skrecete paznju sa drugih neresenih pitanja?!Je li vam to cilj?!

Da je modrica prava on bi bio priveden ,uhapsen ,da li mozete to skapirati,vec jednom ???

Prvo, ne bi on bio uhapšen i priveden zbog snimka sa modricom!

Zašto misliš da mi zatrpavamo postove o okultnim brojevima i tim glupostima? Ja mislim da je obrnuto. Da ti zatrpavaš naše postove svojom numerologijom i vitezovima.

Ne nasipom, vozim glavnom ulicom po asfaltu. Da, žao mi je što nisam prošla tuda u to vreme.

- - - - - - - - - -

Prvo, ne bi on bio uhapšen i priveden zbog snimka sa modricom!

Zašto misliš da mi zatrpavamo postove o okultnim brojevima i tim glupostima? Ja mislim da je obrnuto. Da ti zatrpavaš naše postove svojom numerologijom i vitezovima.
Pa normalno da zatrpavas ,,ti i ostali ,nebulozama ,...i sta bi uradila da si prosla tu?Sta zamisljas da si superman ,sta bi sprecila ,sta bi videla?

- - - - - - - - - -

Zar ne bese tvoja teorija da je ubijena na drugom mestu,i da je doneta na nasipu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back