- Poruka
- 9.400
Rocki možda je taj ubica jel
Samo se vi podsmevajte dok su ubice na slobodi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rocki možda je taj ubica jel
Kum na svom fb profilu uglavnom postuje slike,linkove sa raznoraznih druzenja,zabava,rodjendana,na kojima je i on,pa je tako postavio i ovaj snimak.To je sva istina u vezi toga!
Jedna osoba nije mogla ovde da ucestvuje,da sve sama prikrije ,da donese telo ,to je i pticama na grani jasno
- - - - - - - - - -
Ajde dokazi lepo da je modrica ,prava modrica ,a ne fotosopovana

Meni je menadzer i ona novinarka jos sumnjiviji
- - - - - - - - - -
Nenade ,ne mozes sliku da gledas ,nego moras snimak da gledas,,,kadar po kadar ,,,,od prvog puta ,kada prilazi stolu ,se vidi da nema nikakve modrice,,,kako se naginje ka stolu "modrica "raste...
Meni je menadzer i ona novinarka jos sumnjiviji
- - - - - - - - - -
Nenade ,ne mozes sliku da gledas ,nego moras snimak da gledas,,,kadar po kadar ,,,,od prvog puta ,kada prilazi stolu ,se vidi da nema nikakve modrice,,,kako se naginje ka stolu "modrica "raste...
Dokazano je na ovim postovima ,idi pa trazi
- - - - - - - - - -
Gde si ti videla da on vice na nju ,sto izmisljas ,mislis da nisam gledao snimak?!
Ne mora se traziti dokaz, situacija je vise nego ocigledna. Z koji vice na nju ona snuzdena i ne gleda nikog kum se iscudjava a novi gost koji seda na stolicu prevrce ocima i optuzujuce gleda Z. Zdravom razumu vise nego dovoljno dokaza.
Ajd ti dokazi da je montirana modrica .
Meni je taj kum jedan od najsumnjivijih....
....
Bilo kako bilo,sudbina mu je zapečaćena!
Rečenica gosp.Šipke iz zadnje emisije:
"Ide se (misli na tuzilastvo) tezim putem! Ali se ide ka razrješenju!"
Ja sam gledao na različite načine snimak i jasno se vidi da nije fotoshop
Rocki a ti kao pričaš istinu

Znaju oni sve ,,,a ti ne jedi govna
Pa izmisljas ,lazes ko pas ,,