Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedna osoba nije mogla ovde da ucestvuje,da sve sama prikrije ,da donese telo ,to je i pticama na grani jasno

- - - - - - - - - -

Ajde dokazi lepo da je modrica ,prava modrica ,a ne fotosopovana

Ne mora se traziti dokaz, situacija je vise nego ocigledna. Z koji vice na nju ona snuzdena i ne gleda nikog kum se iscudjava a novi gost koji seda na stolicu prevrce ocima i optuzujuce gleda Z. Zdravom razumu vise nego dovoljno dokaza.

Ajd ti dokazi da je montirana modrica .

S modricama ili ne ,tacno se vide slike na kojima je vesela a i one na kojima nije! Faca,oci,izraz,ni sminka to ne moze prikriti ! A to su slike u onoj sljastecoj haljini i jos neke,mislim da su novijeg datuma!

Osim toga i Katarina O. je potvrdila da je u njihovgom braku nesto poslo po zlu i stalno su se svadjali pa je jadan isao kod dervisa :)

Poslednja izmena:
Meni je menadzer i ona novinarka jos sumnjiviji

- - - - - - - - - -

Nenade ,ne mozes sliku da gledas ,nego moras snimak da gledas,,,kadar po kadar ,,,,od prvog puta ,kada prilazi stolu ,se vidi da nema nikakve modrice,,,kako se naginje ka stolu "modrica "raste...

Menadzer itekao! I on ima osobine slicne Z,pun mu je FB slika,mnogo voli da pozira!

Ne mora se traziti dokaz, situacija je vise nego ocigledna. Z koji vice na nju ona snuzdena i ne gleda nikog kum se iscudjava a novi gost koji seda na stolicu prevrce ocima i optuzujuce gleda Z. Zdravom razumu vise nego dovoljno dokaza.

Ajd ti dokazi da je montirana modrica .

Modrica,nego sta! Nije sve bilo sjajno u njihovom braku kako su htjeli da nam predstave!

- - - - - - - - - -

Meni je taj kum jedan od najsumnjivijih....

....

Da znas da si u pravu! Sin mu takodje pjevac! Ljubomora,zavist,konkurencija,sve je to danas cesta pojava!

Ja sam gledao na različite načine snimak i jasno se vidi da nije fotoshop

Nije fotosop! Pa i muzicari su pricali o nekim nemilim scenama sa svirki i njegovih prijetnji pokojnici! Onakvo pricanje o idealnom braku je bas signal da to nije tako!
Pa i za prvi brak u "cirilici" kaze :
"Sve je to isto divno,bajno ali nestale emocije"! Pametnom dosta! Prica kao o nekom sopingu a ne o braku u kom vec ima malo dijete!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back