Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rock, ne razumem ni ja. Ali imam utisak da postoje ljudi koji znaju mnogo vise o porodici M i desavanjima tog dana, mozda mestani i pricaju medjusobno o tome (sigurno su komsije nesto morali da vide,cuju, kako to obicno biva) ali niko nece ili nesme javno da iznese. Milena kakve price kruze Borcom, da li postoje uopste ti karatisti? Pozdrav svima

dotakli smo juče nešto sto nismo smeli. Ne postoji ubistvo na nasipu, ne postoje nikakvi svedoci, ne postoje sekte, stručnjaci koji su se ekponirali po medijima, Zoke, Rade, ništa sto ste čuli i procitali nije istina....Postoji samo država i porodica Marjanovic korišćena u mnogim državnim eksperimentima i pre Jelene.

- - - - - - - - - -

To si u pravu Qing

- - - - - - - - - -

Pa jedino Qing da imas zastitu nekog mocnog ,pa smes tako da se zezas,,sa tim profilima ,iza kojih ko zna ko stvarno stoji,,.

ulazila jesam, prostirala ili se obratila ikada nekom od njih-NISAM.

Pa zasto su te onda blokirali ako si samo ulazila,bez postovanja icega?

- - - - - - - - - -

Qing :
danas 16:26
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
dotakli smo juče nešto sto nismo smeli. Ne postoji ubistvo na nasipu, ne postoje nikakvi svedoci, ne postoje sekte, stručnjaci koji su se ekponirali po medijima, Zoke, Rade, ništa sto ste čuli i procitali nije istina....Postoji samo država i porodica Marjanovic korišćena u mnogim državnim eksperimentima i pre Jelene

Zbog cega si toliko samouverena u to...i ja verujem da su u necemu bili upetljani ,pogotovo on,,,...

sekte nisu ,,,,samo oni najgori medju najgorima mogu biti

http://www.kurir.rs/crna-hronika/29...a-gepekovala-i-brutalno-tukla-medju-grobovima

Sve novine objavile, Brutalno pretucen i ostavljen polumrtav na groblju u Borci gde je J sahranjena

Slučaj Borča...

Mozda jos jedan od potencijalnoih svedoka...ili onih koji nesto znaju o ovom zlocinu..
A premlacivanjem na groblju u Borči se šalje poruka i svim drugima da cute...

Malo malo pa neki zlocin ili nesto u vezi Borče...
Prvo izgorela ili spaljena ona devojka, pa onda ovaj pekar ubio ga staklorezac nastanjen bas u Borči pa sad premlacivanje nigde drugo do bas na groblju u Borči...

...

Poslednja izmena:
Rock, ne razumem ni ja. Ali imam utisak da postoje ljudi koji znaju mnogo vise o porodici M i desavanjima tog dana, mozda mestani i pricaju medjusobno o tome (sigurno su komsije nesto morali da vide,cuju, kako to obicno biva) ali niko nece ili nesme javno da iznese. Milena kakve price kruze Borcom, da li postoje uopste ti karatisti? Pozdrav svima

Ima nekoliko lokalnih karate klubova, rade svi po salama osnovnih škola. Čudno mi je to što se po novinama piše da su prošli kolima po nasipu. To bi i ostali svedoci videli, da su išli kolima po nasipu. Zoran nije pomenuo nikakve karatiste ni kola ono veče kada je nestala. Rekao je za crni polo i za biciklistu. Da su se sreli kod stadiona BSK-a pa i da mi bude logično, tamo treniraju mnogi sportisti iz kraja.

Samostrel je imao i Zoran...
Bilo je na pocetku slucaja ono kad je policija zaplenila strele i oruzje iz kuce....
Mozda se Uros zaigrao...
Ima na Zoranovom Yuutube video kako ga je tata jos kao klinca ucio da puca... na tom snimku doduse iz pistolja...
Ali kazem na pocetku slucaja je policija zaplenila i strele i mislim bas samostrel takodje.

...

Ништа ја од тога нисам видео,
односно много тога што сам видео
упоредио сам са својим искуствима.

Сећам се када ми је отац умро
смејао сам се цео дан,
некако нисам веровао !

Па ни касније нисам могао да га ожалим како треба
иако је јадник живот дао за мене радећи од јутра до сутра !

Сад сама изанализирај ово што си рекла,
ко жели да види !

Крив је муж, јел'да ?!
А ја бих рекао да ју је умлатила жена,
јер је очито слаба рука убице,
чим је имала потребу да је удара толико пута !

Чија је претпоставка овде боља,
твоја или моја ?

- - - - - - - - - -

За мог ћалета ...

Ovo što si rekao je tačno, ne reaguju svi isto. Ali ja ne mislim da je Zoran ubica zato što ne pokazuje emocije. To može da bude tako, ali i ne mora. Kada sam gledala onaj intervju iz studija, posle sahrane, jasno mi je da je bio na lekovima. To sam razumela. Ali on je mesecima kasnije nastavljao da priča neku priču koja je totalno nelogična. Pogotovo nama iz Borče koji znamo kraj, znamo ljude... e zato ja mislim da je neko od porodice M. umešan tj izvršilac.

Može biti i da je žena, kako je krenulo sa ovim podrškama i grupama...

- - - - - - - - - -

nedavno se ona devojka živa zapalila u Borči, strašno kakve se sve stvari dešavaju u tako malom delu Beogada

- - - - - - - - - -

bio sam par puta u Borči ali ubuduće ću zaobilaziti taj deo grada

Bilo je lepo dok je bio mali deo Beograda, sada kada je veći deo, onda je problematično...

- - - - - - - - - -

Slučaj Borča...

Mozda jos jedan od potencijalnoih svedoka...ili onih koji nesto znaju o ovom zlocinu..
A premlacivanjem na groblju u Borči se šalje poruka i svim drugima da cute...

Malo malo pa neki zlocin ili nesto u vezi Borče...
Prvo izgorela ili spaljena ona devojka, pa onda ovaj pekar ubio ga stklorezac nastanjen bas u Borči pa sad premlacivanje nigde drugo do bas na groblju u Borči...

...

Ovaj pretučeni je gepekovan sa Kanarevog brda. Nadam se da nije niko od forumaša... :mrgreen:

Samostrel je imao i Zoran...
Bilo je na pocetku slucaja ono kad je policija zaplenila strele i oruzje iz kuce....
Mozda se Uros zaigrao...
Ima na Zoranovom Yuutube video kako ga je tata jos kao klinca ucio da puca... na tom snimku doduse iz pistolja...
Ali kazem na pocetku slucaja je policija zaplenila i strele i mislim bas samostrel takodje.

...

Ne sećam se da li sam podelila tu vest ovde, kada se to desilo. Taman sam htela da te pitam da povežeš samostrel sa familijom M.

Ima u blizini mene neki deda, doseili se pre tri godine sa nekog brda, njih desetak u domaćinstvu... Deda samo skida ptice iz vazdušne puške. Jednom umalo nije dobio batine od komšiluka.
Navikao tako u selu pa hoće i ovde.

Ko od forumasa nije bio skoro aktivan ,,,bez zezanja

- - - - - - - - - -

Ne sećam se da li sam podelila tu vest ovde, kada se to desilo. Taman sam htela da te pitam da povežeš samostrel sa familijom M.

Ima u blizini mene neki deda, doseili se pre tri godine sa nekog brda, njih desetak u domaćinstvu... Deda samo skida ptice iz vazdušne puške. Jednom umalo nije dobio batine od komšiluka.
Navikao tako u selu pa hoće i ovde.
Ma ne za sve su Marjanovici krivi ,,,,evo dodjosmo i do ubistva premijera!!??

Za sta ce jos da budu okrivljeni ,za poplave2014?!

Sto je Hilari Klinton izgubila izbore?!

- - - - - - - - - -

Samo su oni krivi i niko drugi ,za sve sto se desava u svetu..,.bas me zanima kako do sada niste nasli poveznicu sa "terorizmom" u Americi ,Francuskoj....?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back