Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
predlažem da ne pričamo više o Premijeru ovde, nije ni mesto, a ni vreme. Izvinjavam se sto sam ikada ovde pomenula da Zvezdan Jovanovic lezi nevin u zatvoru. Neću više zucnuti o tome.

Pa ok, ali ovde je neko poceo sa pricom da je Z pucao na premijera pa mu je zato neko ubio Jelenu(tako nesto)... Mislim toliko glupa prica da me blam i sto podsecam na to pisanje... Jos se pisalo da je mozda Z prvo pogodio Jelenu snajperom... A ovi na obdukciji to nisu provalili :cool:

... vratiću se ponovo i ponovo nocas na zoranov govor tela i facijalni ekspresiju. Imam neka pitanja za vas koji duže pratite ovaj slučaj. Od kad je Zoran Marjanovic kompozitor? Da li se ovim poslom bavio i pre nego sto je upoznao Jelenu. Desetogodišnjak koji nema apsolutno nikakvu facijalnu ekspresiju osim totalne ukocnosti lica dok priča o astralnom svetu, tako teskoj temi, primecena nervoza ruku,unezvereni pogled. Isti taj čovek u svojim zrelim tridesetim priča bez ikakve emocije na licu o svojoj pokojnoj voljenoj supruzi?! Ista ukocenost, unezveren pogled i nervoza ruku, primeceni i izvesni povremeni tikovi. Očigledno se radi o jednom specifičnom
poremecaju koji datira od malena ili je jednostavno obeležen, programiran od malena. Treceg nema. Pitam se da li čovek koji apsolutno nema nikakvu empatiju i mogućnost da prenese emociju može da bude kompozitor. Njegov recnik je prilično siromašan i ograničen za jednog kompozitora. Kompozitor je umetnik koji najveću inspiraciju nalazi u emocijama , kako je ovaj čovek siromašnog rečnika i nedostatka da prenese od malena bilo kakvu emociju, mogao da bude kompozitor? Nisam primetila ni na snimku od slave da ima neki osecaj za ritam i muziku. Da li postoji bilo kakav snimak gde se može videti njegov rad, osecaj za muziku, bilo šta ? Ako nije obeležen od malena, onda definitivno ima još od detinjstva Aspergerov sindrom. Puno sam se bavila psihologijom nekada davno, i njegovo ponašanje mi najviše ukazuje na ovu vrstu pomeremecaja. Deca sa ovim poremećajem imaju problem sa empatijom i još mnogo toga, ali su jako talentovani za mnogo drugih stvari koje mogu biti iskorišćene u neke manipulativne svrhe. ovakve osobe mogu lako biti ‘programirane’ i neverovatno fokusirane na nešto sto ih zanima ili nešto sto im se nametne. Da ne dužim i ja ne objašnjavam , ostavljam link da pročitate bar ono osnovno o Aspergerovom sindromu. https://sh.wikipedia.org/wiki/Aspergerov_sindrom

Poslednja izmena:
takodje, moje mišljenje je da je snimak sa slave snimljen sa namerom i svrhom. ovaj zločin je dugo planiran, možda od trenutka kada su je počeli nagovarati da se vrati na scenu. Na prvom delu snimka ima veliku modricu, prikazana je kao pepeljuga koja trckara okolo i služi, vidno neraspolozena, na drugom snimku je sredjena, vesela, bez modrice i peva. Ako logično razmišljamo, mene neko da nokautira u lice i da imam sutradan neko slavlje sa puno gostiju, naravno da bi stavila sto više pudera i šminke da to sakrijem! Ili ona možda nije htela da sakrije, pa se odjednom predomislila?! ko je ovde lud ....?! Ne smem ni da pomislim kako su sa ovom jadnom ženom manipulisali, ko zna šta su joj radili....morala je svakom prilikom da pomene i naglasi svog supruga kompozitora i sve te silne hitove koje sam ubedjena da nisu njegovo delo Ko zna koliko je bila srećna kada su joj dali zeleno svetlo da se vrati karijeri ne znajući
da joj se sasvim nešto drugo sprema. Ljudi ovo jeste ozbiljan slučaj jer imam posla sa jednom patoloskom porodicom koja je pripadala .... i korišćena od...... za.......verujem mnogo toga još pre Jelene. Mislim da sam precenila predsednika kao ličnost , verovala sam negde u dubini duše da ipak ima ljudskosti u sebi i da mu nije lako posle svega spasiti već ogoljenu srbiju. Sta reci, pustiti im Sympathy for the Devil od Rolling Stones i primeniti neke od kineskih tortura iz Ming dinastije...pa onda svi skupa ogoljene na jednu grupnu lomaču.

Poslednja izmena:
]Većina dokaza ukazuje da djeca s AS-om puno češće budu žrtve nego krivci. [18]Studija iz 2008. ustanovila je da je ogromna većina prijavljenih nasilnih kriminalaca s AS-om istovremeno imala i druge psihijatrijske poremećaje, kao što je šizoafektivni poremećaj.

da, ja sam o tome pisala, ima puno tipova sizofrenije koja se javlja u dečijem dobu, one blažeg stepena se mogu kontrolisati lekovima. Zoran mi pre naginje ka nekoj kliničkoj depresiji u kojoj se mogu javiti psihoticne epizode. Ali onda bi morao biti lečen i registovan sto očigledno nije, ovo bi mu išlo u korist, tako da je lečen od depresije sigurno bi to bilo pomenuto, čim nije do sad, znaci da je samo jedan obican zli manipulator koji nema milosti jer ni prema njemu nisu imali milosti, pa čak ni rodjenja majka. Od majke koja manipuliše rodjenim detetom , ne može da se izgradi psihički stabilna, moralna i poštena osoba. A ovo za depresiju , mogu da izvuku kao zadnji kec iz rukava ukoliko bude optužen. Bilo je puno slučajeva u mom iskustvu gde su se najgore ubice vadile lažnom depresijom ili drugim mentalnim oboljenjima i mnogi su prošli potpuno psihički zdravi uz naravno veliku nadoknadu da se takva odluka donese. Radila sam u toj struci samo 4 godine, kada sam videla šta se radi pobegla sam glavom bez obzira. Sve je koriumpirano još odavno, da ima poštenih ljudi i dalje u svakoj struci-IMA, ali ne mogu ništa da promene, pojedose ih vukovi..

Taj snimak sa slave i navodna modrica to je montaza,,to je i na forumu prikazano i dokazano

Znaci montirali su da ih ocrne sto više, a njima zapravo sto ih više crne i pljuju ide u korist. da nije sve namešteno zajednicki, mediji bi bili više oprezniji, ne bi smeli ovoliko da pišu bez ikakvih dokaza, montiraju, izmisljaju....znaš li kolike su pare u pitanju za odštetu ?! .... deal is done long time ago, tako da novinari imaju potpunu slobodu da ih čereče.....

Znaci montirali su da ih ocrne sto više, a njima zapravo sto ih više crne i pljuju ide u korist. da nije sve namešteno zajednicki, mediji bi bili više oprezniji, ne bi smeli ovoliko da pišu bez ikakvih dokaza, montiraju, izmisljaju....znaš li kolike su pare u pitanju za odštetu ?! .... deal is done long time ago, tako da novinari imaju potpunu slobodu da ih čereče.....

Videcemo sta ce i kako ce biti ....

Ni ti mediji sto ih "cerece" nisu nevini

- - - - - - - - - -

Napredak u karijeri pojedinih persona posle njenog ubistva ,dosta bode oci ,smeta jednostavno

- - - - - - - - - -

Sta rece ministar 2000 ljudi ispitano ,a ne mogu motiv da nadju protiv njega?!

Na pitanje da li je u istrazi
ubistva pevačice bilo propusta,
Stefanović je rekao da nije čuo
da iko relevantan tvrdi tako
neštop. - Prvo, vi treba da znate da je
nestanak prijavljen četiri ili pet
sati nakon ubistva. Pet sati niko
u policiji nije znao da je bilo ko
jr nestao niti da se bilo šta
desilo. To je sasvim dovoljno vremena da neko sve pripremi
i onda pozove policiju. I drugo,
kada se prijavi nestanak, i ne
počinjete istragu odmah kao
da je neko ubijen. Dakle ja ne
slušam šta govori lažni eksperti već sa punim poverenjem
puštam da ozbiljni ljudi u
policiji rade na ovoj slučaju.
Trudim se koliko je u mojoj
moći da im obezbedim
tehničke preduslove neophodne za rad i da im
omogućim koliko toliko mir.Ti
ljudi iz kriminalističke policije
rešili su u poslednje dve tri
godine ubistva koja su
nerešena po 20 godina- oni su zaista za respekt. Dajte da ih
podržimo tako što ćemo ih
pustiti da urade svoj posao i da
nas obaveste o
rezultatima.Pravi policajci
nikada ne odustaju i ovo ministarstvo neće odustati,
koliko god vremena da je
potrebno.

Propusta je bilo ,i medjusobno se optuzivali posle smene Kecmana?!!!

U koliko sati je on pozvao druga iz policije ,kada je on dosao na nasipu ?!

Ako je Boza " lazni ekspert",sta li si tek ti onda?!

Iako je neko umesan iz policije ,zasto to nisu ispitali ,ako smeju ?!
Nego se samoopravdavaju i brane da nije bilo propusta?!

Lako je reci ,"pa prijavio je nestanak posle 4,5 sati"...

http://www.pravda.rs/2017/11/09/pol...odvojena-licnost-sam-sebe-laze-da-nije-ubica/

Ovako nesto tvrde oni koji nemaju nikakve dokaze,,,i jos mu namerno stavili fotku sa onakvom facom...

- - - - - - - - - -

ШЕШЕЉ О ИСТРАЗИ ЈЕЛЕНИНО Г УБИСТВА: Требало је хапсити одмах, он ми је од почетка најсумњи вији

Sto ga onda nisu uhapsili?!

Samo je pitanje na osnovu cega?

Jer da su nesto imali bio bi uhapsen ,znaci da nista nisu imali ,jasna stvar

E bas ti hvala!
Tvoje razmisljanje je tvoja stvar i licno meni nije bitno u ovom slucaju!
Bitno je ono sto ce reci nadlezni,svidjalo se to nekom ili ne! Tu ubrajam i sebe!

Mogu oni da kazu sta hoce i da su je vanzemaljci oteli i u to biste poverovali

I meni tvoje misljenje ,totalno nebitno ,i ti si nebitna

- - - - - - - - - -

Do pre 3-4 nedelje nisi pricala tako ,moje misljenje ti je tada bilo"vazno",,,,sta se sada odjednom promenilo ,ko te je izmanipulisao ,sta te je izmanipulisalo...

Mada u sustini bas me briga da li je nekome moje misljenje vazno ili ne ,nego me cudi takva brza promena razmisljanja u vezi slucaja

Negdje sam cula da je svirao prije ovog studija,ne znam sta?
Po onome sto smo culi od svjedoka ( U emisiji "Poslije rucka" svjedocila prijateljica),vidjeli u intervjuima,culi od psihijatara ,klasicni psihopta narcis!

VUK U JAGNJECOJ KOZI
Glavni poremećaj kod psihopate jeste njegov odnos prema drugim ljudima. Kod njega prevladavaju izuzetna sebičnost i samouverenost, dok druge ljude vidi kao predmete, nevažne objekte za koje se emocionalno ne vezuje.

On je ravnodušan prema drugim ljudima i njihovim osećanjima. Drugi mu postaju važni samo ako kroz njih može da zadovolji neku svoju želju ili interes. Kako niti saoseća sa drugim ljudima, niti se empatično stavlja u njihovu situaciju, nakon svojih postupaka, koji su drugim ljudima izazvali neku štetu ili patnju, ne pokazuje ni osećanje krivice, niti bilo kakvo žaljenje zbog svog postupka. Iako često sa lakoćom uspostavlja kontakt sa drugima, teško održava emocionalne odnose, tako da su njegovi odnosi sa drugima površni, iskorišćavajući i kratkotrajni.
Psihopata od drugih zahteva da sve bude po njegovom i ne podnosi kada ne može da ostvari ono što želi, tako da u konfliktima zastrašuje druge, često reaguje veoma impulsivno i nekontrolisano, nekada nasilno.
Kada je zbog nekog nedela uhvaćen i kažnjen, on iz toga ništa ne nauči, već nastavlja po starom. Psihopata ne vidi ništa problematično u svom ponašanju i stalno nudi raznorazna opravdanja za svoje postupke od kojih ne odstupa.
Oni su često dobro „maskirani” i teško prepoznatljivi...
Oni se nalaze u tri različite grupe:savrseno socijlno prilagodjeni (socijalno uspesni),neprilagodjeni (socijalno neuspesni) i oni sa druge strane zakona(antisocijalnouspesni).

Moje licno vidjenje i iskustvo sa psihopatom na osnovu kog isto tvrdim da su to osobe koje su:

Slatkorjeciv,lazljiv,manipulativan,glumac (za okolinu divan u kuci pakao),promiuskitetan,egoista,predator grabljivac,oponasa ljubav...
Psihopata će vas uvek optužiti da radite ono što on radi ili namerava da uradi.
Uvek teže da se stvari rade onako kako oni misle da treba i jedino im je njihova ‘pobeda’ na pameti.
Oni uvek teže da budu oni koji su gore i da kontrolišu druge.
Mogu da budu beskrupulozni, podmukli, i osvetoljubivi borci
Oni znaju kako da uhvate čoveka u momentu kad je on nesvestan i nepripremljen. Ukoliko smatraju da ste ih u nečemu nadmašili ili da ste dobili više od njih, oni će to pokušati da preokrenu u svoju korist ili da vam se osvete. Oni bitku ne smatraju završenom sve dok oni ne pobede.
S obzirom da nemaju savest, ne postoji ništa što može da ih koči. Oni znaju da razlikuju ispravno od pogrešnog, ali ne dopuštaju ničemu da im stoji na putu do onoga što žele. Prema njima, cilj uvijek opravdava sredstvo. Tako, su skloni da varaju i sebe i druge u vezi onoga što stvarno rade.
Eksploatišu ljude s kojima su u vezi. Gledaju na ljude kao na pione u njihovoj životnoj igri. Gnušaju se svake slabosti i iskorišćavaju svaku slabost koju nađu kod protivnika.
Konstruktivna ili fer borba njima je strana.
Ne mogu istinski da poštuju druge ljude niti da osete empatiju. Znajući emotivne slabosti kod drugih, majstori su u "pritiskanju pravih dugmića" kako bi kod drugih izazvali željene emocionalne reakcije.

Dodala bih jos i to da u partnerskim odnosima mogu dugo da glume,sve dok im jednom nesto ne "kvrcne" u glavi i poslije toga nema nazad,stvari iz dana u dan postaju gore (vjerovatno se osjecaju izdani,prozreni,ogoljeni,demaskirani)
Nisu svi ubice,ali ako zrtva jednom naumi da napusti psihopatu,tesko ce ga se rijesiti i nerijetko se desavaju upravo ovakvi zavrseci kao u ovom slucjau! Kad naumi da ubije svog partnera,tesko je to izbjeci!

https://sr.wikipedia.org/sr-el/Psihopatija

Sve odlicno opisano!

Rock,
Uvijek sam naglasavala da je na mojoj listi osumnjicenih pod broj jedan PARTNER!
Ni do dan danas nisam promijenila misljenje!
Zao mi je sto ti ne mozes da vidis sebe iz drugog ugla,toliko ides u krajnost svojim pokusajem branjenja moguceg krivca!
Kao sto ja ne mogu tvrditi da ju je ubio Z tako nikad ne bih tvrdila ni da nije kriv! Ti si potpuno nerealan u ovom slucaju,pristrasan! Svi su krivi samo on ne!
Ali, kao sto si i sam rekao,to je tvoje misljenje ,nije ni mene briga sta se drugim ljudima mota po glavi! Njihova stvar!
I jos nesto ,nisam, ja ovdje da formiram misljenje okoline vec da cujem i druge ljude,mozda saznam nesto novo,razmjenim neka saznanja i slično...
A isto tako,tesko da moje vec formirano misljenje moze neko promijeniti ,osim cinjenica vezanih za sam slucaj, do kojih bih dosla posredstvom raznoraznih cinilaca u ovoj "sveopstoj" istrazi!

Marj..... nisu baš psihički stabilna porodica

Slazem se s tim misljenjem,mada to ne mora znaciti da su krivci!
To moze biti samo razlog,"dobra meta", za ovu medijsku halabuku!To je neko moje misljenje koje moze biti potpuno krivo!
I naravno NEBITNO!

Potpuno je smijesno koliko neki ljudi misle da je upravo ono sto oni kazu bitno i ispravno!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back