Pitanje za Qing- kako znas da je majka Zorice M. jevrejka? Pozz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za nasip nemas dokaz da nekog optuzujes
- - - - - - - - - -
Ko se bude najvise ovajdio od slucaja taj je sigurno umesan u ubistvo
Ne bude li se zlocinac ,koji je Jelenu ubio , kaznio najstrozom mogucom kaznom,to će itekako biti "inspiracija" za mnoga sledeca ubistva!
Pravda za Jecu!
Srebrna krila - Volio sam Tanju (I noću i danju) (1978)
Volio sam Tanju
i nocu i danju,
najvecom ljubavi od kada je svijeta
zaklela se da ce
samo moja biti
jedne srijede iza pravnog fakulteta
Volio sam Tanju
i nocu i danju
volio sam Tanju
i nocu i danju
Drugoga aprila dobio sam krila,
krajem maja samo uspomena osta,
nije bilo suza, samo jedno zbogom
i meni i Tanji
vec je bilo dosta
Volio sam Tanju
i nocu i danju,
volio sam Tanju
i nocu i danju.
Pitanje za Qing- kako znas da je majka Zorice M. jevrejka? Pozz
opet novinari izmišljaju, crkli dabogda
TELEFON NIKOLE OSTOJIĆA PRONAĐEN NA MESTU GDE JE UBIJENA JELENA MARJANOVIĆ: Njegovo telo našli su jutros u CENTRU BEOGRADA
http://www.kurir.rs/crna-hronika/29...tru-beograda-pn-jedan-detalj-je-posebno-jeziv
pa zato nam treba čovek koji će da proveri novčane transakcije, zar to šipka ne može da uradi?
Jedina moguca poveznica moze biti to sto je on iz Prijepolja, a Jelena familijarno poreklom iz Novog Pazara...
Fakticki komsiluk...Prijepolje, Sjenica, Novi Pazar...
Mozda je i on nesto znao o ovom zlocinu pa sad uklonjen...
...
Njeno ubistvo je planirano ,datumski precizno odredjeno ,mesto navodnog zlocina namesteno ,iscenirano,sumnja u startu na muza ,a dokaza ni dan danas ni za lek?!
A on opet kaze da su bili zajedno na nasipu !?
Navodno promenili lokaciju pre toga ?!
Na nasipu nije ubijena ,,,ali muz je veoma sumnjiv ,kako god da se okrene,jer njeno ubistvo jeste planirano i pikirano od strane nekog ,...?!!
Sem da su bili praceni do nasipa ,(i da se poklopile ove okolnosti i bila oteta),a ovaj nista nije znao ,nije video ...?!
Ili da je saucesnik ,trece nema?!
ma dajte ljudi nije valjda da verujete u novinarske izmišljotine ???????????
Jedina moguca poveznica moze biti to sto je on iz Prijepolja, a Jelena familijarno poreklom iz Novog Pazara...
Fakticki komsiluk...Prijepolje, Sjenica, Novi Pazar...
Mozda je i on nesto znao o ovom zlocinu pa sad uklonjen...
...
- - - - - - - - - -
Kad smo vec kod novcanih transakcija...
Jel ono Milena rece da je jedan od tekstopisaca koji je pisao vrlo cudno prediktivno programirajuce tekstove za Zorana i Jelenu izvesni bankar?
...
Inace snimio neku reklamu s psom,TV ANTENA RED Grcka
Dragan Miloševic,napisao tekst "kazi andjele"! Navodni bankar,kratko se o njemu pisalo?Za ovu pjesmu je inače rekao da je bila"njegova molitva" za vrijeme bolesti? Navodno je bio bolestan i Z je prijetelj? Z slučajno došao do pjesme? Imas njegov profil na FB,ima bijelu pudlicu!
Inace snimio neku reklamu s psom,TV ANTENA RED Grcka
Dragan Miloševic,napisao tekst "kazi andjele"! Navodni bankar,kratko se o njemu pisalo?Za ovu pjesmu je inače rekao da je bila"njegova molitva" za vrijeme bolesti? Navodno je bio bolestan i Z je prijetelj? Z slučajno došao do pjesme? Imas njegov profil na FB,ima bijelu pudlicu!
Osnivač i vlasnik grčke kompanije Antena grup, kojoj pripadaju TV Prva, TV B92 i Play radio Minos Kirjaku preminuo je iznenada u 75. godini.
a ko je napisao stihove koji su na Jeleninom spomeniku?
a ko je napisao stihove koji su na Jeleninom spomeniku?
"Sapunica Marjanovic"
" Sve mi se cini da je "sapunica Marjanovic" projekat izvjesnih paradrzavnih parapolicijskih struktura koje hoce da sruse sefove MUP.."
Pravo pitanje jeste ko je angazovao toliko advokata da brane Marjanovica,odnosno ko ih placa?
Ubjedjen sam daa sama porodica nema toliiki novac.Mislim da tu temu jos niko nije uzeo ozbiljno u razmatranje,a u tom grmu lezi zec! Pa ni jedan Darko Saric nem toliko branilaca a pun je k'o brod!
Raziser ove sage ce na kraju namjestiti da Zorn Marjanovic izadje kao "pobjednik"i bude oslobodjen! "
Bozidar Spasic
bivsi sef tajne policije

Ani porodica Mrj..... su ludi
Ani porodica Mrj..... su ludi
Mozda i jesu ali ko plaća advokate i kojim novcem?[/. Režiseri . privesti Mitrovic Željka, jednog od vodećih u timu zlocinaca.
Mislim da je Milena rekla da je isti taj pisao i epitaf...
...