Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za nasip nemas dokaz da nekog optuzujes

- - - - - - - - - -

Ko se bude najvise ovajdio od slucaja taj je sigurno umesan u ubistvo

Jesam li pomenula ime nekog učesnika potrage sa nasipa? Nisam.

- - - - - - - - - -

Ne bude li se zlocinac ,koji je Jelenu ubio , kaznio najstrozom mogucom kaznom,to će itekako biti "inspiracija" za mnoga sledeca ubistva!

Pravda za Jecu!

Sad će svi ti da manipulišu telefonima da se pozivaju na lokaciju istog. Ako nekoga ubiješ, njegovim telefonom možeš lako da manipulišeš. Posle Jecinog ubistva, bilo je ono ubistvo kada je muž smrskao glavu ženi pa se pravio da je bio napad i da su ga pretukli. Ali on je sam u tome bio i nije uspeo da se izvuče. Isto kao ovaj staklorezac, sam je u tome najverovatnije.

Ima li neko informaciju koji je proizvodjac telefona bio u pitanju ? a i kom operateru je pirpadao taj telefon Zoranov.?

inace pazite ovo...

Srebrna krila - Volio sam Tanju (I noću i danju) (1978)
Volio sam Tanju
i nocu i danju,
najvecom ljubavi od kada je svijeta
zaklela se da ce
samo moja biti
jedne srijede iza pravnog fakulteta

Volio sam Tanju
i nocu i danju
volio sam Tanju
i nocu i danju

Drugoga aprila dobio sam krila,
krajem maja samo uspomena osta,
nije bilo suza, samo jedno zbogom
i meni i Tanji
vec je bilo dosta

Volio sam Tanju
i nocu i danju,
volio sam Tanju
i nocu i danju.

Mozda neka hrvatsko rusko NATO mafija, i u vezi sa ovim MIG-ovima.
A posto su oba benda hrvatska, verovatno je neka Hrvatsko Mafijasko Politicka konekcija duboko upletena u ovaj slucaj... A i izvesni (ne)sportski klub koji je osnovao franjo t. frenjevacki jezuitski judeo templarski red. koje u nekom sukobu s srpskim zmajevitim templarima i maltezanima. Crni protiv Crvenih.

Dobro, izbrisali ste mi upis od pre 5 dana. Ne znam kako to da tumacim, da me smatrate trolom ili navijacki i politicki nepodomnim, za temu i istragu koju vode nekakvi botovi sa znackama, u slucaju gde je sve ocigeldno povezano... i namesteno, kao sto isti uticajni zlikovci namestaju utakmice, penale, prelaze sudije fk Penalitzanu perlazizanu, siptarizanu, partijizanu , nazovite ga kako god, ali to sportski klub nije, koji i ove sezone posle prosle pokradene neregularne, dobio vec od FSS sudijskih lopova 10 nepostojecih penala od toga na zadnjih 6 utakmica za redom sve u zavrsnici, bruka i sramota kako im se namesta, a mediji ni policija nista ne preduzimaju... niti ima naslova u i tim novinama o tome, vec se vrti to ubistvo u Borci kao maska za pravi kriminal. Nema antigrobarskih naslova u kuririma i ostalim p materianma, da se sire mase ljudi ne uzbune zbog ovog fudbalksog zlocina, vucelic iz novosti drze sve medije, a i u kosarci ista klika sektasi, vladajuca partija trpa sponzore u kkp, a KKCZ predstavnik u El se sabotira. Vucic nema dozvolu od NATOa da promeni politiku.. a od nas vecinskih zvezdasa se izgleda ne plasi jos dovoljno... Zlocin sportski koji traje kao i oluja hrvatska NATOvsko okupaciono mafijaska. A kad trebaju novinarski botovi placeni da napadnu Zvezdu , onda se utrkuju sa laznim naslovima za svaku sitnicu.
Nije mi namera da provociram i spamujem, ali u mojoj glavi do cilja ove holisticko detektviske istrage stize se preko ,nazovite to.. navijackog partijaskog mosta, vi drugi imate neke druge mostove /uglove koji vode ka istoj obali gde je cilj, trag koji valjda zelimo da otkrijemo kao i istinu o ovom ubistvu. Valjda, svi.
Ja gledam na stvari iz dimenzije otvorenog treceg oka, a vas vecina sa dva oka.
Sto kaze Kale gospodar vremena, na visem sam nivou duhovne samospoznaje , vi to ne razumete. Ne moze se slucaj gledati logicki... bez uvida u paralelne dimenzije i okultna znanja, i imati vremena, a za mene je ta treca dimenzija energetski iscrpljujuca u korelaciji sa 2d. Zato nemam vremena da citam, ni pisem tako cesto kao ostali.

Pitanje za Qing- kako znas da je majka Zorice M. jevrejka? Pozz

pitala sam nekoliko puta ovde na forumu o poreklu Zorice Marjanovic i niko nije znao, onda sam pokušala da izazovem novinare koji su gladni sa novim informacijama kako bi sto više pljuvali, naravno da nije bilo odziva jer je sve unapred dogoverno šta smeju, a šta ne. Onda sam se potrudila da sama saznam, nije bilo puno teško. Takodje sam lično bila u prilici da saznam nešto više o vitezovima tj sekti na koju su od samog starta navodili. Mnogo toga interesantnog sam iskopala pa između ostalog da niko iz porodice ni Marijanovic ni krsmanovic nema nikakve veze sa ovom sektom. Sinoc sam napisala ono sto sam zaključila i prvi put javno rekla da sam potpuno sigurna u krivicu cele porodice Marjanovic i ako nisu direktni pocinioci ubistva ono sto su oni uradili samo oni najgori monstrumi mogu uraditi. Svi redom da budu pohapšeni !

opet novinari izmišljaju, crkli dabogda

TELEFON NIKOLE OSTOJIĆA PRONAĐEN NA MESTU GDE JE UBIJENA JELENA MARJANOVIĆ: Njegovo telo našli su jutros u CENTRU BEOGRADA

http://www.kurir.rs/crna-hronika/29...tru-beograda-pn-jedan-detalj-je-posebno-jeziv

Jedina moguca poveznica moze biti to sto je on iz Prijepolja, a Jelena familijarno poreklom iz Novog Pazara...
Fakticki komsiluk...Prijepolje, Sjenica, Novi Pazar...
Mozda je i on nesto znao o ovom zlocinu pa sad uklonjen...

...

- - - - - - - - - -

pa zato nam treba čovek koji će da proveri novčane transakcije, zar to šipka ne može da uradi?

Kad smo vec kod novcanih transakcija...
Jel ono Milena rece da je jedan od tekstopisaca koji je pisao vrlo cudno prediktivno programirajuce tekstove za Zorana i Jelenu izvesni bankar?

...

ne samo zoran, maksimalna kazna za sve clanove ove patološke monstruozne porodice! Reci ću još samo ovo, ako se neko seća iz devedesetih čuvenog vidovnjaka Lava Gersmana za čiji termin se čekalo i po dva meseca koliko je čovek bio zauzet, Tapi mu je bio jako ‘blizak’ prijatelj..Ovo je bio jedan belosvetski prevarant poturen od države , kad je on sklonjen, ubačena je Zorica..... takodje belosvetski prevarant .

Njeno ubistvo je planirano ,datumski precizno odredjeno ,mesto navodnog zlocina namesteno ,iscenirano,sumnja u startu na muza ,a dokaza ni dan danas ni za lek?!

A on opet kaze da su bili zajedno na nasipu !?

Navodno promenili lokaciju pre toga ?!

Na nasipu nije ubijena ,,,ali muz je veoma sumnjiv ,kako god da se okrene,jer njeno ubistvo jeste planirano i pikirano od strane nekog ,...?!!

Sem da su bili praceni do nasipa ,(i da se poklopile ove okolnosti i bila oteta),a ovaj nista nije znao ,nije video ...?!

Ili da je saucesnik ,trece nema?!

Ne samo sto je precizno odredjeno i datumski bas oko 1. Aprila (= okultni praznik, premda se sirokim narodnim masama predstavlja kao "Dan šale"...)
Vec ja mislim da je njeno ubistvo planirano i prediktivno programirajuce najavljivano kroz nekoliko njenih pesama mesecima unapred !!!

Ona sirota to mozda nije ni znala...ali elita iz showbiza je to ocigledno znala...
Onaj ko joj je pisao pesme je moguce znao da ce biti zrtvovana...jer su neke vrlo indikativne poput "Kazi andjele" i sl...

Takodje njeni medijski nastupi su ciljano tempirani tako da se pojavi sto vise taman pred smrt trj pred zrtvovanje...

Mislim da postoje i snimci gde su je oblacili u odecu medicinske sestre, pa potom ima i novogodisnji set gde su je oblaicli u neku kao sexy deda mrazicu i sl
A to se cesto radi pred ritualno zrtvovanje - zrtva se seksualizuje i preko mere, a kako bi se postigli neki ezoterijski i okultni efekti posto izvrse ritualno zrtovvanje.

Dakle showbiz sekta je verovatno ubila, a Marjanovici su verovatno je kako neko rece prodali...a mozda i ucestvovali u ritualu...
Pominjao sam vec da mi je od pocetka jedna misao bila da ju je Zoran bukvalno isporucio dzelatima na ruke...kojima je bila potrebna kao unapred pripremana i planirana ritualna zrtva.

To je moje neko misljenje...

Zorana ce osuditi ili osloboditi, ali citava pozadina showbiz sekte (a znako ko u celom svetu kontrolise showbiz = kabala i sl...) verovatno nece biti otkriveni...

....

- - - - - - - - - -

ma dajte ljudi nije valjda da verujete u novinarske izmišljotine ???????????

Ma ne ne znam da li je povezano ili nije, vec samo ukazujem na cinjenicu da je on poreklom iz Prijepolja, a Jelena iz Novog Pazara.
A ne kazem da je nuzno povezano.

...

Poslednja izmena:
Jedina moguca poveznica moze biti to sto je on iz Prijepolja, a Jelena familijarno poreklom iz Novog Pazara...
Fakticki komsiluk...Prijepolje, Sjenica, Novi Pazar...
Mozda je i on nesto znao o ovom zlocinu pa sad uklonjen...

...

- - - - - - - - - -

Kad smo vec kod novcanih transakcija...
Jel ono Milena rece da je jedan od tekstopisaca koji je pisao vrlo cudno prediktivno programirajuce tekstove za Zorana i Jelenu izvesni bankar?

...

Inace snimio neku reklamu s psom,TV ANTENA RED Grcka

Dragan Miloševic,napisao tekst "kazi andjele"! Navodni bankar,kratko se o njemu pisalo?Za ovu pjesmu je inače rekao da je bila"njegova molitva" za vrijeme bolesti? Navodno je bio bolestan i Z je prijetelj? Z slučajno došao do pjesme? Imas njegov profil na FB,ima bijelu pudlicu!

Poslednja izmena:

Dragan Miloševic,napisao tekst "kazi andjele"! Navodni bankar,kratko se o njemu pisalo?Za ovu pjesmu je inače rekao da je bila"njegova molitva" za vrijeme bolesti? Navodno je bio bolestan i Z je prijetelj? Z slučajno došao do pjesme? Imas njegov profil na FB,ima bijelu pudlicu!

a ko je napisao stihove koji su na Jeleninom spomeniku?

Hm...
U ovom zlocinu cudnu ulogu ima i grcka TV Prva..., a isti vlasnik je vlasnik i B92..
Pominjao sam vec bizarnu ulogu TV PRVA...

Kako u vezi onog cudnog dokumentarca kao rekonsturkcije ubistva, a svega par dana posle zlocina...(kao da je unapred snimano...)
Pa preko cinjenice da je GRAND za koji je radila Jelena...isao na TV PRVA...
Takodje lokacija studija TV PRVA je relativno blizu za stici preko novog mosta Zemun Borča...

A PAZI SAD OVO:

Preminuo Minos Kirjaku vlasnik Antena grupe
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=07&dd=02&nav_category=12&nav_id=1278639

Osnivač i vlasnik grčke kompanije Antena grup, kojoj pripadaju TV Prva, TV B92 i Play radio Minos Kirjaku preminuo je iznenada u 75. godini.

JELENA...sinhronizitet sa HELENA....HELAS...Grcka...

U tom pravcu bi takodje trebalo istraziti ali nazalost to se ocigledno nece desiti...
Dakle u pravcu GRAND-a, TV PRVA i sl.

....

"Sapunica Marjanovic"

" Sve mi se cini da je "sapunica Marjanovic" projekat izvjesnih paradrzavnih parapolicijskih struktura koje hoce da sruse sefove MUP.."
Pravo pitanje jeste ko je angazovao toliko advokata da brane Marjanovica,odnosno ko ih placa?
Ubjedjen sam daa sama porodica nema toliiki novac.Mislim da tu temu jos niko nije uzeo ozbiljno u razmatranje,a u tom grmu lezi zec! Pa ni jedan Darko Saric nem toliko branilaca a pun je k'o brod!
Raziser ove sage ce na kraju namjestiti da Zorn Marjanovic izadje kao "pobjednik"i bude oslobodjen! "

Bozidar Spasic
bivsi sef tajne policije

http://informer.rs/vesti/hronika/15...VIC-Vladimir-Zorane-cuti-UBICE-AKO-PROGOVORIS

Poslednja izmena:
"Sapunica Marjanovic"

" Sve mi se cini da je "sapunica Marjanovic" projekat izvjesnih paradrzavnih parapolicijskih struktura koje hoce da sruse sefove MUP.."
Pravo pitanje jeste ko je angazovao toliko advokata da brane Marjanovica,odnosno ko ih placa?
Ubjedjen sam daa sama porodica nema toliiki novac.Mislim da tu temu jos niko nije uzeo ozbiljno u razmatranje,a u tom grmu lezi zec! Pa ni jedan Darko Saric nem toliko branilaca a pun je k'o brod!
Raziser ove sage ce na kraju namjestiti da Zorn Marjanovic izadje kao "pobjednik"i bude oslobodjen! "

Bozidar Spasic
bivsi sef tajne policije

boža je legenda! nas car:)

- - - - - - - - - -

ne mogu da nadjem profil tog Milosevica na fb a zanima me nešto ...

Ani porodica Mrj..... su ludi

ludi je blaga reč , ako su rothschildovi mogli da žrtvuju svojih zvanično 6 miliona, istinski nezvanično 2 miliona zarad izraela, abnormalnog profita i apsolutne moći nad celim svetom koju imaju danas, sto ne bih Marjanovici žrtvovali jednu Jelenu ?! Odgovorno i čista srca bez i malo nedoumica i grize savesti tvrdim da su svi članovi porodice Marjanovic monsteri od ljudu koji si indirektno najveći saučesnici u ovom strasnom zločinu, ne samo prema Jeleni, nego u dvogodišnjem obmanjivanju srpskog naroda. Svi u samice na najduzu moguću kaznu. Predsednice....nema više vremena....odluci se na koju ćeš stolicu sesti .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back