Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kriminolog Božidar Spasić je podsetio da je Zoran Marjanović bio je priveden odmah nakon ubistva jer je bio jedini sumnjiv.
- Godinu i po dana kasnije, Marjanović je uhapšen zbog pritiska javnosti, nije bilo nekih velikih dokaza. Mislim da policija nema pravi dokaz - dodao je Spasić, ukazavši da pola zemlje veruje u to da je Zoran Marjanović kriv, ali da bi on ipak iz cele situacije mogao da izađe kao pobednik.
Ključna greška je, prema njegovom mišljenju, to što je u startu fiksirano da je Zoran ubica, a policija nije imala ništa u rukama.

Kriminolog Božidar Spasić je podsetio da je Zoran Marjanović bio je priveden odmah nakon ubistva jer je bio jedini sumnjiv.
- Godinu i po dana kasnije, Marjanović je uhapšen zbog pritiska javnosti, nije bilo nekih velikih dokaza. Mislim da policija nema pravi dokaz - dodao je Spasić, ukazavši da pola zemlje veruje u to da je Zoran Marjanović kriv, ali da bi on ipak iz cele situacije mogao da izađe kao pobednik.
Ključna greška je, prema njegovom mišljenju, to što je u startu fiksirano da je Zoran ubica, a policija nije imala ništa u rukama.

Boza samo veruje u priznanje. Boza je starog kova. U fazonu ako nemas 50% slucaja kako da imas 100%. I u pravu je sa te strane. Kad nemas priznanje u kontinentalnom pravu moras da imas debele spise. To smo vec ranije pisali o tezini dokazivanja. Optuznica pada lako u Evropi. Pa cak i presude kad ide na visu instancu.

Mislis da pored nikakvih dokaza ce biti optuznice?

Nema sanse. Ionako je tuzilac gnjavio 17 meseci. Ne moze ga niko naterati na to kao sto ga niko nije mogao naterati 17 meseci. Sve da se zemlja prevrne. Niko nece da stavi svoj potpis i da rizikuje karijeru.

- - - - - - - - - -

A Boza jeste legenda. Sta je taj radio i sta sve zna mogu svi cipele da mu ciste. On je covek zaljubljenik u sluzbu i plasi se blamaze. Njegovo pravo.

Citiram:Analize su se radile u inostranstvu jer je naš narod nepoverljiv,i dokazi se taktičko policijski doziraju jer u ovom slučaju nije pametno izneti sve dokaze

Ta analiza je najverovatnije i dovela do hapsenja. Policija ima pravo na doziranje. Odnosno dopunu spisa. Ali 15.decembar se blizi... Novine pisu o svedocima kao kljucnim ciniocima. Svedoci su samo pomoc u slucaju,kljucni su materijalni tragovi.

- - - - - - - - - -

To su gluposti on je pritvoren zbog dokaza i zbog mogućnosti da sr po policiji i sudu

U resenju pise uznemirenje javnosti. U poslednjem. Moze tako do 15.decembra. Posle toga jok. Samo izuzetno se produzava na 6 meseci al ne zbog tog razloga. To je ocigledno neka taktika,bem li ga.

Citiram:Analize su se radile u inostranstvu jer je naš narod nepoverljiv,i dokazi se taktičko policijski doziraju jer u ovom slučaju nije pametno izneti sve dokaze

Garantujem da nikakve analize nisu radjene u inostranstvu ,,,ti kazes da Spasic nema informacija ,ja kazem da ni ti sto su to izneli za "analize nemaju prave informacije....policija ,tuzilastvo ,Stankovic se nisu oglasili ni dan danas

Garantujem da nikakve analize nisu radjene u inostranstvu ,,,ti kazes da Spasic nema informacija ,ja kazem da ni ti sto su to izneli za "analize nemaju prave informacije....policija ,tuzilastvo ,Stankovic se nisu oglasili ni dan danas

Advokati kazu da nema spisa iz Visbadena za sada. Mozda idu u dopunu. Nemamo mi tehnologiju ispitivanja 20 metara blata. Ili imamo?

Stankovicu svaka cast na cutanju. Sta god ko mislio o njemu i sta god da je predao. Profesionalac.

Advokati kazu da nema spisa iz Visbadena za sada. Mozda idu u dopunu. Nemamo mi tehnologiju ispitivanja 20 metara blata. Ili imamo?

Stankovicu svaka cast na cutanju. Sta god ko mislio o njemu i sta god da je predao. Profesionalac.

Stankovic je upropastio i ono malo reputacije posle ovoga...najmanje 50% ljudi i vise ne veruju da je ubijena na nasipu

Imas li ti dokaz da Spasic nema informacija,pravih informacija?

Ima on saznanja,sigurno. E sad,pitanje je oko dopune dokaza koliko ljudi to zna. Mozda su dali tuziocu deo koji je dovoljan za hapsenje a ostatak cuvaju tik pred optuznicu. Imaju pravo na to. Nemaju pravo na iznosenje tokom sudjenja kao sto je pre moglo all na dopunjavanje imaju dok traje istrazni postupak. Ako imaju.

- - - - - - - - - -

Stankovic je upropastio i ono malo reputacije posle ovoga...najmanje 50% ljudi i vise ne veruju da je ubijena na nasipu

Pitanje je sta je on napisao tamo i kojim se delom price bavio. I to je veliko pitanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back