Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rock i Nenad ☺ svaka vam cast na izdrzljivosti( nisam ironicna) cini se da malo spavate a jako koncentrisano " istrazujete".
Ovo sto si izneo zadnjih sati je zlata vredno Rock! Kapiram te..donekle jer zbog porodicnih i poslovnih obaveza ne mogu pratiti sve kako bih zelela .
Ocigledno je da se pred nasim ocima vodi borba izmedju dobra i zla na celoj planeti. I u ovom slucaju.
Pominjao si i osvetu..msm da je neko ubio iz osvete..kako onda Z nije delovao potresen, utucen ..izgubio je naprasno ..
Ja i dalje mislim da je to izmedju Z i J..
Evo jos nesto iz danasnjeg Kurira:

http://www.kurir.rs/v/2931711

Rasvetljava se polako..

Ja ne pisem o alienima,,samo povezujem stvari i reci koje bi mogle da imaju veze sa slucajem,,,Vitezovi ,Trece Oko ,Astrali,Duga,gostovanje po emisijama,Bionergija ,parapsihologija,Aura ...

- - - - - - - - - -

Samo ne znam kakve ima veze TAPI DB sa ubistvom Jelene

Casopis Duga se pojavljuje ,pre je neko to obradio detaljnije ,bese Dremac i Grom ,,vezano za sinhronicitete ,,,a Spasoje Vlajic itekako koristi sinhronicitete ,njegove formule se dosta baziraju na tome ,i pre sam citao o tome,,,ali i on je malo skrenuo u veri ...

A i Dadin slucaj je bio u procesu resavanja kada je prosle godine J.stradala ...

Ja ne pisem o alienima,,samo povezujem stvari i reci koje bi mogle da imaju veze sa slucajem,,,Vitezovi ,Trece Oko ,Astrali,Duga,gostovanje po emisijama,Bionergija ,parapsihologija,Aura ...

U sustini ove stavke nemaju veze sa Pravoslavljem,,,a Kiza fura taj fazon pa i Spasoje,,,sto je jos jedna zajednicka stvar ,i s toga sumnjam da je bio u grupi 69,a obojica su Pravoslavci i to isticu..

A ta grupa se borila parapsiholoski protiv najgorih neprijatelja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back