Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo to...
Postavlja se pitanje - A zasto Željko Mitrovic nije uhapsen zbog uznemiravanja javnosti?!

Nije Zoran sam od sebe dosao u sektaski rijaliti, niti mala Jana, vec ih je u sramotni rijaliti dovukao Mitrovic

I sad, ako je Zoran uhapsen zbog uznemiravanja javnosti, onda je trebao biti i Mitrovic!
Jer je on dao prostora tom amoralnom postupku da cak zloupotrebi i maloletno dete zarad rejtinga i ko zna kakvog jos ritualisanja pink sektaškog !

Isto tako i Maric....
I Maric je dao prostora Zoranu da uznemirava javnost i to jedno 5-6 puta ga pozivajuci u 2-3 razlicite emisije...

Ali ovo Mitrovicevo sektašenje sa "Zadrugom" i maloletnim detetom i to detetom zrtve... u rijalitiju za odrasle... je bilo nešto najbolesnije ikad vidjeno i u normalnom svetu verovatno nezamislivo...

...

potpisujem sve sto si napisao! kada sam videla da su doveli dete nisam mogla da verujem, bila sam blago je reci samo šokirana, bila sam toliko besna, uznemirena i bezgranično razočarana . Pomislila sam bože sto nemam neku moć da doživotno strpam Mitrovica u najgori mogući zatvor sto postoji na svetu za sva zlodela koja je potcinio ovom narodu. on stoji na vrhu moje liste okrivljenih i odgovornih za ovaj gnusni zločin. Opet ponavljam nisu ni Marić i ostala banda neduzni ali Željko ima poseban psihološki profil psihopate i egocentrika. Pa setite se samo onih njegovih pisama ‘protivnicima’ koja su se javno čitala po koliko puta na dan u njegovim vestima. Jasno je da se radi o psihički bolesnoj osobi.

Pametno zbori!

"Stanković bi morao imati na osnovu standarda kriminalističke forenzike za slučajeve leševa u vodi, veoma jake dokaze, da je ubistvo izvršeno na nasipu. Takvi se dokazi, su na osnovu njegovog skrivanja nalaza, nedavanja izjava o dokazima, mogu smtarati unapred kao veoma slabim. Ubistvo van nasipa i dovoženje i ostavljanje tela u vodi je sasvim ravnopravni, šta više na osnovu ostalih dokazanih činjenica - veovatniji tok realnih dešavanja. Travčica u disajnim organima, ako dokaz da je žrtva bila još živa kada je pala u vodu, nije dokaz. Ista travčica je mogla pordreti i nakon bacanja već mrtvog tela (bez disajnih funkcija u vodu). Zato je čudno da se institucionalni deo istrage bazira na verziji koja nema dovoljno uporišta, a odbacuju se nekritički i bez osnova ostale indicije i dokazi o ubistvu van nasipa. Ukratko, Stanković ne može dokazati da ubistvo nije izvršeno van nasipa, jer se postavlja sledeće pitanje, zašto se dokazi za ubistvo na nasipu kriju godinu dana, a iznose samo tvrdnje - verovanja više, da je izvršeno na nasipu i ko onda zapravo manipuliše i izbegava vođenje celovite istrage. I zašto? >>Naglasava da je patolog Stankovic potvrdio ubistvo na nasipu<<"

"Za smrt u vodi nastalu davljenjem ima veoma malo validnih medicinsko-pravnih dokaza, jer su pdokazi između smrti van vode i kasnijeg dolaska leša u vodu i slučaja nastupanja smrti davljenjem veoma osteljivo polje sudske medicine i time validnih dokaza. Postoji jedan, penaste gljivice oko usta i nosa kao jedan od bitnih mogućih dokaza nastupanja smrti davljenjem u vodi. Travka koja se spominje nije taj dovoljni dokaz, šta više postaje problematičan, jer niko ne spominje PENASTE GLJIVICE oko usana i nosa žrtve kao mogući pouzdaniji dokaz nastupanja smrti davljenjem u vodi. Da li je uopšte izvršena naliza ovog spoljnjeg dokaza, da li su izvršene ostale analize radi utvrđivanja mesta i uslova nastanka smrti, udarci - telesne povrede glave i davljenje, ili samo udarci..."

A sta je sa vodom koje je moralo biti u zelucu da je ubijana u kanalu?

Stankovic i ekipa su njemu kontrirali
A ta teorija ide u prilog uhapsenom?!!!!
Sto suzava krug potencijalnih ubica i ogranicava dalje vestacenje i temeljniju istragu,ako dodje do sudjenja ,nema borbe vestaka ,nema trece strane...Moj stariji post od jutros

Hvala gos. Sipki sto prati forum ,i sto je izneo ove tvrdnje!

Stankovic i ekipa su njemu kontrirali :hahaha: ... Pa dobro bi bilo ako Stankovic uopste zna ko je taj Sipka... Verovatno da ze zna i da strucnjaci koji su radili na analiziranju i rekonstrukciji dogadjaja uopste nisu mislili na Sipku i njegova lupetanja, niti je to dopiralo do njih...[/QUOTE

Stankovic je politicar i on interese politike zastupa ,a i bivsi ministar!
Kako mu kazu tako ce da radi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back