Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 35.024
grome iluminati satanisti su ovda nasli pogodno tlo,moraju im se zrtve prinositi
Dzaba im trud.. postoji sila veca od njihove

...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
grome iluminati satanisti su ovda nasli pogodno tlo,moraju im se zrtve prinositi

U tužilaštvu i policiji očekuju da će cela istraga biti završena do marta, do kada će Zoran najverovatnije biti u pritvoru. Nakon toga trebalo bi da bude podignuta optužnica, a sredinom 2018. i da počne suđenje.
CFI DOO NOVI SAD
DIREKTOR
NENAD ŠIPKA, DIPL. EKON.
SUDSKI VEŠTAK I FORENZIČAR
Bravo gospodine Sipka!
Znaci 3 meseca zakonski...dalje nema svrhe ni da ga drze u pritvoru ako ne podignu optuznicu?
- - - - - - - - - -
Naravno,pod uslovom da cak i mogu..

Šipka je šalabajzer koji će morati da zatvori svoju firmu ako je pravde i zakona u ovoj zemlji

Kakva podrska ?!"Podrska" se lagano preseljava,useljava na ovaj forum! Nije to ni lose,kad procitam njihove postove,bar znam koju verziju mogu da odbacim!
Odoh ja da citam "Informer"!![]()
Trebao je da prihvati poziv. Takodje Pink ma sta ja mislila o njemu je maksimalno izlazio u susret Sipki i davao mu udarne termine....
Kakva podrska ?!
Ovo su sve cinjenice ,mozes i sama da proveris ,,,i gde je J.imala poslednje nastupe?
http://svetnadlanu.page.tl/SATANISTI-U-SRBIJI.htm
- - - - - - - - - -
Naši sagovornici tvrde da pojedine sekte u Srbiji imaju izražene i političke ambicije i ciljeve da osboje vlast.
- Satanisti hoće vlast. Oni pokušavaju da se nametnu preko industrije zabave i medija, da uđu u naš sistem obrazovanja, u političke strukture, jer im je uspelo da indirektno uđu ustave pojedinih država, pa pokušavaju to i u Srbiji. Budu li legalizovali svoj rad stanisti će u Srbiji tražiti uskoro i otvaranje Satanističke crkve. Nažalost, kako političke stranke u Srbiji ne vide opasnost od destruktivnih verskih grupa, može se lako i dogoditi da stanizam bude legalizovan – upozorava Ana Pilatov.
- - - - - - - - - -
U Beogradu pri crkvi Aleksandar Nevski postoji Pravoslavno udruženje Istina koje se jedino bori protiv delovanja destruktivnih i opasnih sekti. Njegovi članovi su utvrdili da satanisti u Srbiji ne ubijaju zbog ritualnih obreda već samo kada njihova sekta ili njeni članovi postaju „ugroženi“ zbog normalnih kontakata sa ljudima.
Која нормална особа носи ребрасте црне мајице које су провидне
БИВША СЕКТАШИЦА ТВРДИ: Марјановићи су у секти Црна ружа, а њихов вођа стоји иза Јелениног убиства
http://gledanjeusuncesangejzingmama...-i-najopasniji-satanisti-u-srbiji-i-okruzenju
Ovo je isto zanimljivo ,,ovaj Cybermikan je bio admin stranice podrska Branislavu Radonicu Brendonu ,ucesniku Parova ako se ne varam,,,,
ja slušam new age muziku i to nije sekta