Ani Četiri Pištolja
Primećen član
- Poruka
- 758
Interesantno da se tek hapsenjem Z pojavljuju kao nekakvi dokazi pa i ovaj telefon? Da li su to ta saznanja koja je spomenuo advokat Milosavljevic?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teodora nije zuta stampa ,ali je pod uticajem kao i svi mi...
Namerno se zapostavlja to sto su tragaci dosli do druge rampe i tu stali...ali bas namerno
neveverovatno koliko je ovaj slučaj otišao daleko van Srbije...veceras sam čula nešto sto me je sokiralo a informacija dolazi iz ‘podzemlja’.... kažu da su Jeleni povađeni svi organi pre nego sto je bačena na nasip i da je grob prazan. Sokiralo me je jer informacija dolazi od čoveka koji je veoma moćan i jak tamo ‘dole’....Možda nisam smela ni napisati ovako nešto ....
...ako mediji izmisljaju svaki dan novu izmisljotinu , valjda i ja smem da kažem kakav trač kruži Moskvom?
iz onoga sto su vam plasirali mediji , i onim šta je rekao Z ili V sto im je rečeno da kažu i kako da se ponašaju vrtite se na 500 strana? ne raspolažete sa istinitim informacijama .
zar se ne plašiš Nenade sto na tvom postu stoje moje reci ? sto me ne prijaviš policiji?
Ja sam dao u uvid moju ličnu kartu za sve što pišem da se zna ko sam i šta sam,nema potrebe da te ja prijavim
ali ponavljao si moje reci , znaci da si saučesnik u širenju dezinformacija
- - - - - - - - - -
a gde si dao
ličnu kartu?