- Poruka
- 6.684
Сведочење куме је џабе
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehe...Pa i na jednom i na drugom telefonu postoje odlazni i dolazni pozivi(to su "materijalni" dokazi)... Kada bi kuma rekla da se cula sa njom, a da se to materijalno ne moze potvrditi, onda njena izjava nebi bila uzeta kao istinita... Takodje pozivi ne ostavljaju trag samo u telefonima korisnika....
Sto se tice konkretnog razgovora to niko ne moze da zna(o cemu su razgovarali)... Razgovori se ne snimaju...
Samo da te obavijestim da kad bi pogledao listing mog telefona mogla bih ti pokazati koliko poziva nisam obavila ja vec moja cerka!Toliko o tome,valjda ti je sad jasno!
Stvarno si neumorna... A sta ako je majka Jelene Marjanovic rekla da se toga dana 3 puta cula sa Jelenom, a poslednji put oko pola pet(i ako listinzi to i pokazuju)?.... Mislis li da je i ona lagala?
http://www.kurir.rs/crna-hronika/29...etalja-opisala-poslednji-dan-jeleninog-zivota
A evo je i verzija kuminog svjedocenja! Meni je smijesna!
http://www.kurir.rs/crna-hronika/29...etalja-opisala-poslednji-dan-jeleninog-zivota
A evo je i verzija kuminog svjedocenja! Meni je smijesna!
Pa kako uopste mozes znati ko je uopste imao te telefone u ruci i ko je razgovarao?Ja cu ti reci,nikako!Zato to i nije jak dokaz!
Мени то уопште није кључно сведочење
prošao je 2 puta poligrafPa naravno da on jeste ubica...
prošao je 2 puta poligraf
prošao je 2 puta poligraf
Мени то уопште није кључно сведочење
Obrati samo paznju na vrijeme?
Z izjavio da je J to vece otisla rano spavati a kuma kaze ustali u 1?Postavlja se pitanje koliko ti ljudi spavaju?Nedugo zatim otisli na trcanje a Z rekao u 3? Pa onda ovaj drug policajac ispada da je dosao u pola 6?
Svekar i Milos odmah poslije kuminog razgovora otisli na nasip jer ih Z zvao da je nestala J? To ispada da je pokojnica trcala vise sati? Ma nigdje nista ni sa cim ne stima! Jedino je moguce da su V i M otisli na nasip i odnijeli mu garderobu i pomogli u skrivanju dokaza!
Od pocetka mi je tvoja teorija najrealnija i od pocetka takodjer mislim da je ubijena na nasipu,ali ti u svojim komentarima nekako zaobilazis veoma bitnu stavku,a to je Jana.Ona jeste malo dijete,ali beba ipak nije.To mi nije jasno,jedino da je s necim zabavio u autu.
Jana je sada starija tad je imal 5 god... Ipak je to tada malo dete koje nije registrovalo sta se desava u daljini(stotinak metara dalje) od nje,...Mozda je njena paznja bila usmerena na nesto drugo... Mislim da njoj i u tom periodu nije bilo strano da bude malo dalje od roditelja... Ako se secate ona baka sa kozama je rekla da je dete prislo kozama, a onda je cula kako je otac doziva da se vrati...To se verovatno desavalo kada se Z vratio na pocetnu livadu da odglumi i saceka prve svedoke koji ce ga tu videti(to je za mene dokaz da je dete moglo biti odaljeno od roditelja)...Dakle ona je verovatno ostala na ili oko staze... Oni su veoma brzo(velika je nizbrdica) strcali do blizine kanala i sve se izdesavalo u 2-3 minuta.... Kasnije se Z vraca na stazu, a onda i na pocetnu livadu... Kada krecu da "traze" jelenu on tada forsira da detetu usadi ono sto se kao desilo...Objasnjava joj da traze mamu, da se izgubila...Da je nema itd.... To je blagi sok za dete i to ostaje kao osnovni dogadjaj toga dana...
Mislim da Z laze za rano odlazenje u krevet.. Moguce da su se svadjali tu noc do kasno... Navika im je bila mislim da lezu kasno, pogotovo se to vidi po detetu koje kasno dolazi i u rijliti, a i cini mi se da to rece i Jelenina sestra(da su kasno odlazili na spavanje), takodje dete je bilo budno celu noc i nakon nestanka majke... Sve to pokazuje da su navikli da lezu kasno i da spavaju duze, kao sto rece ta njihova kuma taj dan do jedan popodne koliko sam razumeo...Obrati samo paznju na vrijeme?
Z izjavio da je J to vece otisla rano spavati a kuma kaze ustali u 1?Postavlja se pitanje koliko ti ljudi spavaju?Nedugo zatim otisli na trcanje a Z rekao u 3?