Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hehe...Pa i na jednom i na drugom telefonu postoje odlazni i dolazni pozivi(to su "materijalni" dokazi)... Kada bi kuma rekla da se cula sa njom, a da se to materijalno ne moze potvrditi, onda njena izjava nebi bila uzeta kao istinita... Takodje pozivi ne ostavljaju trag samo u telefonima korisnika....
Sto se tice konkretnog razgovora to niko ne moze da zna(o cemu su razgovarali)... Razgovori se ne snimaju...

Pa kako uopste mozes znati ko je uopste imao te telefone u ruci i ko je razgovarao?Ja cu ti reci,nikako!Zato to i nije jak dokaz!

Samo da te obavijestim da kad bi pogledao listing mog telefona mogla bih ti pokazati koliko poziva nisam obavila ja vec moja cerka!Toliko o tome,valjda ti je sad jasno!

Stvarno si neumorna... A sta ako je majka Jelene Marjanovic rekla da se toga dana 3 puta cula sa Jelenom, a poslednji put oko pola pet(i ako listinzi to i pokazuju)?.... Mislis li da je i ona lagala?

Stvarno si neumorna... A sta ako je majka Jelene Marjanovic rekla da se toga dana 3 puta cula sa Jelenom, a poslednji put oko pola pet(i ako listinzi to i pokazuju)?.... Mislis li da je i ona lagala?

To je zena koja je bila tesko bolesna i po njenoj licnoj izjavi u krugu svoje familije,nije uopste bila sigurna da se cula s J? Razgovor je bio kratak,osoba zadihana?I nije J nju pozvala vec ona J!

Pa kako uopste mozes znati ko je uopste imao te telefone u ruci i ko je razgovarao?Ja cu ti reci,nikako!Zato to i nije jak dokaz!

Sa tvojim nagonom ka sumnjanju ja ne znam zasto ti verujes da je ona uopste mrtva...Na identifikaciji verovatno nisi bila...

- - - - - - - - - -

Мени то уопште није кључно сведочење

Kljucno nije... Bitniji su verovatno svedoci koji su ih videli na nasipu... Mada da se razumemo, ovo nisu svedocenja na sudjenju vec saslusanja svedoka...

prošao je 2 puta poligraf

Pod 1 niko ne zna paremetre koje je "pokazao" poligraf osim poligrafiste i ljudi iz istrage(a to je hermeticki zatvoren krug)... On je koriscen u predistraznom postupku, na osnovu njega se onaj ko se ispituje ne moze zadrzati niti pustiti... Z je naravno pusten, ali su novinari u nedostatku rezultata poligrafa sami zakljucili da je on prosao, misleci da je to sto nije zadrzan dokaz da je prosao...Sve oko poligrafa su spekulacije... Ono sto je praksa to je da onaj za koga ne postoji sumnja prilikom prvog poligrafa nikada se ne poziva na drugi... Mi mozem samo da predpostavimo sta je u glavi poligrafiste, a to sto je on nakon svega ostao jedini osumnjiceni za mene licno je dokaz da je i poligrafista prepoznao njegove lazi... A kao sto znamo poligraf nije nikakav dokaz niti na sudu, niti za zahtev za produzenje pritvora, on samo usmerava istragu koja je nakon njega kao sto znamo ostala usmerena ka Zoranu...

Мени то уопште није кључно сведочење

Obrati samo paznju na vrijeme?
Z izjavio da je J to vece otisla rano spavati a kuma kaze ustali u 1?Postavlja se pitanje koliko ti ljudi spavaju?Nedugo zatim otisli na trcanje a Z rekao u 3? Pa onda ovaj drug policajac ispada da je dosao u pola 6?
Svekar i Milos odmah poslije kuminog razgovora otisli na nasip jer ih Z zvao da je nestala J? To ispada da je pokojnica trcala vise sati? Ma nigdje nista ni sa cim ne stima! Jedino je moguce da su V i M otisli na nasip i odnijeli mu garderobu i pomogli u skrivanju dokaza!
Onda taj rucak,koliko se to kuva kad tek je kumi rekla da ga zavrsi? Cirkus!!!

Poslednja izmena:
Z izjavio da je J to vece otisla rano spavati a kuma kaze ustali u 1?Postavlja se pitanje koliko ti ljudi spavaju?Nedugo zatim otisli na trcanje a Z rekao u 3? Pa onda ovaj drug policajac ispada da je dosao u pola 6?
Svekar i Milos odmah poslije kuminog razgovora otisli na nasip jer ih Z zvao da je nestala J? To ispada da je pokojnica trcala vise sati? Ma nigdje nista ni sa cim ne stima! Jedino je moguce da su V i M otisli na nasip i odnijeli mu garderobu i pomogli u skrivanju dokaza!

А у кући су докази уништени

Што кажу ако је било више починиоца треба докази ко је ударио задњи смртни ударац

Od pocetka mi je tvoja teorija najrealnija i od pocetka takodjer mislim da je ubijena na nasipu,ali ti u svojim komentarima nekako zaobilazis veoma bitnu stavku,a to je Jana.Ona jeste malo dijete,ali beba ipak nije.To mi nije jasno,jedino da je s necim zabavio u autu.

Jana je sada starija tad je imala 5 god... Ipak je to tada malo dete koje nije registrovalo sta se desava u daljini(stotinak metara dalje) od nje,...Mozda je njena paznja bila usmerena na nesto drugo... Mislim da njoj i u tom periodu nije bilo strano da bude malo dalje od roditelja... Ako se secate ona baka sa kozama je rekla da je dete prislo kozama, a onda je cula kako je otac doziva da se vrati...To se verovatno desavalo kada se Z vratio na pocetnu livadu da odglumi i saceka prve svedoke koji ce ga tu videti(to je za mene dokaz da je dete moglo biti odaljeno od roditelja)...Dakle ona je verovatno ostala na ili oko staze... Oni su veoma brzo(velika je nizbrdica) strcali do blizine kanala i sve se izdesavalo u 2-3 minuta.... Kasnije se Z vraca na stazu, a onda i na pocetnu livadu... Kada krecu da "traze" jelenu on tada forsira da detetu usadi ono sto se kao desilo...Objasnjava joj da traze mamu, da se izgubila...Da je nema itd.... To je blagi sok za dete i to ostaje kao osnovni dogadjaj toga dana...

Vidim da taj policajac prijatelj Z iz Borce kaze da su to vece citiram "Pretragu uglavnom usmerili na levu stranu nasipa, bliže Dunavu, jer je sva u šikari. Desna strana nasipa, kako je istakao, sva je pregledna, pa na nju tada nisu obraćali toliku pažnju."... To je upravo ono sto sam ja ovde odavno govorio... To vece se uglavnom trazilo na strani prema reci, onu cistinu tesko da je ko i pretrazivao, a siguran sam da mnogi nisu ni znali da iza tog siblja u daljini postoji kanal...

Jana je sada starija tad je imal 5 god... Ipak je to tada malo dete koje nije registrovalo sta se desava u daljini(stotinak metara dalje) od nje,...Mozda je njena paznja bila usmerena na nesto drugo... Mislim da njoj i u tom periodu nije bilo strano da bude malo dalje od roditelja... Ako se secate ona baka sa kozama je rekla da je dete prislo kozama, a onda je cula kako je otac doziva da se vrati...To se verovatno desavalo kada se Z vratio na pocetnu livadu da odglumi i saceka prve svedoke koji ce ga tu videti(to je za mene dokaz da je dete moglo biti odaljeno od roditelja)...Dakle ona je verovatno ostala na ili oko staze... Oni su veoma brzo(velika je nizbrdica) strcali do blizine kanala i sve se izdesavalo u 2-3 minuta.... Kasnije se Z vraca na stazu, a onda i na pocetnu livadu... Kada krecu da "traze" jelenu on tada forsira da detetu usadi ono sto se kao desilo...Objasnjava joj da traze mamu, da se izgubila...Da je nema itd.... To je blagi sok za dete i to ostaje kao osnovni dogadjaj toga dana...

Moguce.Razmisljala sam kako je to izveo.Ali,nakon njegovog razgovora sa Micom u Zdruzi,tj.onog dijela u kojem bifla naucenu pricu kada je objasnjavao Jani sta s mamom desilo,pa ide u sitne detalje kako je mama otisla,mahnula,itd.sigurna sam da su sve troje zaista bili tu i da se naravno sve i odvilo na toj lokaciji.

Z izjavio da je J to vece otisla rano spavati a kuma kaze ustali u 1?Postavlja se pitanje koliko ti ljudi spavaju?Nedugo zatim otisli na trcanje a Z rekao u 3?
Mislim da Z laze za rano odlazenje u krevet.. Moguce da su se svadjali tu noc do kasno... Navika im je bila mislim da lezu kasno, pogotovo se to vidi po detetu koje kasno dolazi i u rijliti, a i cini mi se da to rece i Jelenina sestra(da su kasno odlazili na spavanje), takodje dete je bilo budno celu noc i nakon nestanka majke... Sve to pokazuje da su navikli da lezu kasno i da spavaju duze, kao sto rece ta njihova kuma taj dan do jedan popodne koliko sam razumeo...

Poslednja izmena:
Napisala sam jedan post, ali sam izgleda negde pogrešila, nije otišao. Malo sam kopala i ustanovila sam da sam pogrešila, nije u pitanju hermetizam, već Gnostička katolička crkva, Ordo templi orientis, Red istočnog hrama. Nekoliko indikatora: Robert Nemeček, nekadašnji glavni odgovorni urednik TV Pink se navodi kao čovek koji ih je doveo u Srbiju nakon raspada Jugoslavije, koren reči Zora u svim imenima, privezak Zoranovog brata, krst identičan onome na grbu Reda istočnog hrama. Da imam pristup Biblioteci Matice srpske mnogo bih više detalja imala, ali sam u inostranstvu pa nemam. Ova crkva je zvanično registrovana u Srbiji, imaju sajt i sve. Verujem da su kreatori i učesnici ovog nekrofilskog rijaliti programa članovi ove sekte, odnosno kulta. Pisala sam i na strani 495, neko je pitao gde sam još pisala. Što se tiče otkrivanja počinioca, potpuno je apsurdno pisati ovde o tome, počinioc je poznat svima zaduženim na slučaju.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back