Kety Svea
Početnik
- Poruka
- 44
I na 495, o redu istočnog hrama i glavnom uredniku Pinka 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To da su psi onjusili njenu trenerku i odmah se sjurili do glavnog puta je ogromna laz... da bi dosli do glavnog puta morali bi to da urade preko kanala(tacnije preko dva kanala)... Teska laz i izmisljotina ljudi koji i dalje tvrde da je telo dovezeno na nasip... U najboljem slucaju moze da se desi da su nakon pronalazenja tela vodic i psi i dalje obilazili prostor oko tog dela, racunajuci i taj sa druge strane kanala, mozda i do puta, a sve u zelji da provere da li ima dodatnih tragova...
Pa i da pas moze da preskoci kanal i da je drugi kanal mali to nikako ne znaci da je telo dovezeno nocu u kanal... To je glupost o kojoj ne vredi trositi reci...Pas lagano može da preskoči kanal gde je telo nađeno. A drugi kanal koji pominješ uopšte nije kanal nego najobičniji jarak od jedva pola metra. Plus što odatle gde je telo pa pravo do tog jarka ima nasut put do glavne ulice.
cfi je glupost, Zoran Šipka nema pojma i sam je priznao da se informiše o slučaju iz tabloida , to ti je kao da učiš istoriju iz tolkinovih knjiga... njega je verovatno angažovala policija da napravi razdor izmedju Marjanovića i Krsmanovića
Izreka koju su koristili - "u sridu" je u smislu da su kao svojom teorijom pogodili pravo u centar iliti sto bi mi rekli "u osinjak".
A zasto se oni svo vreme oslanjaju na "kolege iz Hrvatske" to ne znam...
...