Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim pojedini forumasi poceli da komuniciraju sami sa sobom ,sve u cilju da bih dokazali svoju teoriju ,koja uopste nema ni osnove ,ni nicega.

Ja pisem sve nadajuci se da ima i normalnih ljudi koji ne pisu, ali citaju... Mozda ce se ukljuciti u razgovor i neko normalan ko nece jedinu zvanicnu teoriju nazivati neosnovanom, a sve druge naucno fantasticne teorije mogucim...

Poslednja izmena:
A to blato sto pisu to moze i na drugi nacin da se " navata",o tome je pisano...
Pa moze... Ne kazem ja da je lako za dokazati... Pogotovo kada je bacen predmet kojim je ubijena, nema svedoka, ubica ne zeli da prizna, a njegov dnk na zrtvi moze da bude opravdan...
Eno i ona majka je u besu ubila dete, priznala, a onda se u pritvoru predomislila i dosetila da kaze da se ona u stvari bas tih sat vremena iz svoga zivota jednostavno ne seca... Nisu mogli da dokazu da je ona ubica iako je bila sama sa sinom u sumi... Oslobodjena je... Prosle godine je covek u Nisu ubio zenu i tesko bi mu dokazali ubistvo da nije sam poceo da place(u ne nasilnom saslusanju) i priznaje... Dotle je furao pricu da su je ubili provalnici...

Eto za mene nije ispravna ,da covek sam sebi smesta ubistvo,a nigde dokaza mu nisu pronasli.

A to blato sto pisu to moze i na drugi nacin da se " navata",o tome je pisano...

ja se slazem sa vecinom tvojih zapazanja . I dalje tvrdim da Zoran nije ubica a da su porodično umešani u ovaj zločin na ovaj ili onaj način , ucenom ili nekim zajednickim interesom . Pa koji ubica bi usred najveće hajke i to još u zatvoru forsirao i predstavljao svoju ljubavnicu. Ovde je izgleda scenario da ga sto više blate. Sasvim je očigledno da sve radi po nečijoj režiji . Malo se posvetih i ‘analizi’ gospodina Sipke. Covek se uvek izda na malim stvarima, neću pominjati na čemu je ‘pao’ sad kad sve treba da ‘sprovede’ u delo , ali je definitivno i on deo ovog bolesnog scenarija estradne medijske političke sekte. Kakav djavo i on je mala beba za ove bolesnike .

Moguce je da je Jelena imala nekoga(sa strane). Sto je i njeno puno pravo... Ne mislim ni u kom slucaju da je osudjujem, ali joj je zivot za Z ko zna kada vec dojadio i zelela je da ga napusti. E sad toga dana i trenutka je sigurno postojala kap koja je prelila casu.... Neki njen komentar, recenica ili namerno priznanje i Z je pobesneo... Kako se ono kaze pao mu je mrak na oci... Ona je to prepoznala i pocela je da bezi...

S obzirom na obaveze koje je imala, kontrolu i odnos prema zivotu...tesko da je ona nekoga imala. A i ovako vodeci se nekom intuicijom.

S obzirom na obaveze koje je imala, kontrolu i odnos prema zivotu...tesko da je ona nekoga imala. A i ovako vodeci se nekom intuicijom.

Bez obzira na obaveze moguce je da i samohrana majka ima nekoga(vreme se nadje), a kamoli ne zena koja se bavi pevanjem i koja ima muza i njegovu porodicu koji ce pricuvati dete i kojoj je preko glave i njih i muza... Ja ne mislim da neko nema vezu zbog obaveza, cak su cesto ljudi koji nemaju vezu bas oni koji su depresivni i bez obaveza... Mislim da je ona bila stalno u pokretu... Zelela je da izadje iz tog zivota sa Z... Eliminisao ju je... Ona vise ne moze da mu bude pretnja pa je brzo nasa novu koja ce mu se diviti....

Porodica Zorana povukla se u kuću, prestali su da daju izjave i vešto izbegavaju svaki kontakt sa novinarima. Pritisak koji je na njima ogleda se u izjavi Vladimira Marjanovića, odmah po Zoranovom hapšenju, kada je izjavio da je njegova snaja imala ljubavnika koji ju je ubio. Samim tim postavlja se pitanje: „Hoće li Marjanovići ‘pući‘ pod pritiskom i izneti sve tajne vezane za 2. april 2016. godine, kada je Jelena Krsmanović brutalno ubijena na nasipu u Crvenki?“
Kako za „Blic“ priča kriminolog Zlatko Nikolić, Zoran Marjanović neće tek tako pući pod pritiskom, jer on je narcisoidan čovek, koji smatra da je iznad situacije u kojoj je.
- Pritisak je nad celom njegovom porodicom. Stoga, znajući kako saučesnici reaguju kada bude stani-pani, ne bi me čudilo da neko od njegovih članova porodice nešto ne kaže pokušavajući da sebe sačuva - priča Nikolić.

S druge strane, Milan Kostić, sudski veštak i forenzički psiholog, smatra da će onog trenutka kada bude podignuta optužnica protiv Zorana Marjanovića čitava priča dobiti drugačiji obrt i dimenziju.
- Optužnica će biti ključni trenutak. Onda kada se dokazi protiv njega obelodane, pretpostavljam da će to biti taj trenutak koji može da izazove reagovanje i promeni dosadašnju taktiku i strategiju odbrane okrivljenog. Meni se čini da kod njega postoji verovanje da stvari po njega nisu otišle daleko - objašnjava Kostić.
Prema njegovim rečima, podizanje optužnice protiv Marjanovića značiće da mu tlo pod nogama izmiče.
- S tim u vezi, očekuje se reakcija koja bi doprinela njegovom otvaranju prema slučaju. Jer mi osim njegove negacije da je to delo počinio nemamo nikakav drugi način odbrane - navodi on.
Kako kaže Kostić, posebno je interesantno posmatrati Zoranovu porodicu i čitav porodični krug.
- Kod njih je na neki način sve uzajamno povezano te kada bude podignuta optužnica, čitav sistem odbrane može biti zajednički stav koji će možda biti obuhvaćen nekom vrstom kontraoptužbe prema žrtvi. Takođe, tada može da se očekuje da neko od njegovih članova porodice pukne pod pritiskom i ispriča ono šta zna o ubistvu Jelene - ističe naš sagovornik.

a sto bi je eliminisao ako je imao i menjao ljubavnice.Mnogo bračnih parova bas na ovaj način i održi brak, svako ima svoj život a ostaju u zajednici zbog obostranih interesa. On je imao veći interes od pokojnice nego ona od njega. I nema profil ubice već psihičko nestabilne izmanipulisane osobe. Veoma nizak stepen samopouzdanja, to krije cutanjem i povučenošću , takve osobe nikada ne mogu da budu same, stalna potreba da budu voljeni i dobijaju pažnju. Verujem da ste diskutovali mnogo pre o ovome , nemam vremena da idem u nazad ali meni je jedna sitnica koja se provlači inod početka bode oči . Zašto bi neko ko iole živi njihovim standardom, znaci iznad nekog proseka u zemlji Srbiji dugovao neku malu sumu novca u apoteci i uzimao lekove na crtu. To govori da su bili zaduženi do guše . Velika porodica gde je uglavnom najveći prihod pravila Energetika, poklonjena kuca( ako je istina) i ko zna koliko velikih dugova?! Sta ako je bilo Zena ili pare? Šta ako je npr gledao kako je prebijaju i ubijaju ? Poznato je da osvetnici prvo udaraju tamo gde najviše boli, na clanove porodice.

a sto bi je eliminisao ako je imao i menjao ljubavnice.Mnogo bračnih parova bas na ovaj način i održi brak, svako ima svoj život a ostaju u zajednici zbog obostranih interesa. On je imao veći interes od pokojnice nego ona od njega. I nema profil ubice već psihičko nestabilne izmanipulisane osobe. Veoma nizak stepen samopouzdanja, to krije cutanjem i povučenošću , takve osobe nikada ne mogu da budu same, stalna potreba da budu voljeni i dobijaju pažnju. .
Ja ne verujem u to da je on menjao ljubavnice... On je nju pratio na nastupima, pratio ju je svuda... To ne radi muskarac koji menja ljubavnice... On je sujetan i ljubomoran....Primetio je da zeli da ode od njega, sumnjao je u nju, a mozda ju je i provalio ili mu je to rekla(ako je imala nekoga i zelela da ode)...Nije je sigurno ubio zbog druge zene vec zbog toga sto je zelela da ga ostavi...E sad, to je mozda znao i matori pa je nakon hapsenja iskoristio da je oblati nebi li opravdao sina u javnosti, medjutim verovatno da je kasnije dobio savete od advokata da to ne radi, jer to moze da ima kontra efekat i tako se u stvari otvkrivaju pravi razlozi i odnosi izmedju Z i J koji su doveli do ubistva...

Ja ne verujem u to da je on menjao ljubavnice... On je nju pratio na nastupima, pratio ju je svuda... To ne radi muskarac koji menja ljubavnice... On je sujetan i ljubomoran....Primetio je da zeli da ode od njega, sumnjao je u nju, a mozda ju je i provalio ili mu je to rekla(ako je imala nekoga i zelela da ode)...Nije je sigurno ubio zbog druge zene vec zbog toga sto je zelela da ga ostavi...E sad, to je mozda znao i matori pa je nakon hapsenja iskoristio da je oblati nebi li opravdao sina u javnosti, medjutim verovatno da je kasnije dobio savete od advokata da to ne radi, jer to moze da ima kontra efekat i tako se u stvari otvkrivaju pravi razlozi i odnosi izmedju Z i J koji su doveli do ubistva...

jel ima negde snimak da je Vladimir izjavio da je imala ljubavnika? Bas ne zanima da pogledam.

jel ima negde snimak da je Vladimir izjavio da je imala ljubavnika? Bas ne zanima da pogledam.

Naravno da nema... Mislim da to nije snimano kamerom vec saopsteno novinarima ispred kuce.... Od lazi koje novinari prosipaju ja ipak mislim da izjave tog tipa mogu da budu istina(tj. mislim da je moguce da je V nesto slicno izgovorio, mozda ne da je ona imala svalera vec da ju je ubio neki "njen poznanik,prijatelj" ili sl)...

ja se slazem sa vecinom tvojih zapazanja . I dalje tvrdim da Zoran nije ubica a da su porodično umešani u ovaj zločin na ovaj ili onaj način , ucenom ili nekim zajednickim interesom . Pa koji ubica bi usred najveće hajke i to još u zatvoru forsirao i predstavljao svoju ljubavnicu. Ovde je izgleda scenario da ga sto više blate. Sasvim je očigledno da sve radi po nečijoj režiji . Qing

Ne znamo mi da li on to forsira za tzv"ljubavnicu",mi to sve citamo i "znamo "iz trash novina kojima ni dupe da izvinete ne bih obrisao..i moje dupe ima standard,za razliku od ovih jebaca.

Primetio sam da kada izbacim neki post koji moze biti zanimljiv ,ljudi koji imaju drugacije misljenje ignorisu ,i uopste ne smeju da komentarisu.

Vi sto izbacite od postova ,meni nije frka ,vidite i sami ,,,ali ovo ignorisanje ,,ajde da je nesto bezveze pa i da razumem ,ali znam da ovo ima itekako smisla i nije nista izmisljeno...?!

- - - - - - - - - -

Doduse Nenad prokomentarise ....

Meni to što izbaciš nema veze sa samim slučajem, u smislu da je povezano.

- - - - - - - - - -

Djevere,ti bas ne volis da se o ovoj temi prica?Ali najmanji je problem u svemu tome forum i ova tema,time se bave mediji na daleko bolniji nacin,javnost,uza i sira ,smetalo tebi to ili ne,ti tu ne mozes nista!Pratila sam te malo i na drugim temama i pitam se otkud tolika potreba za pametovanjem,otkud tolike frustracije u jednom ljudskom bicu?I jos nesto,sram te bilo za vrijedjanje ljudi koji to ne zasluzuju!Idi tamo bavi se temom "gojaznost",to ti najvise prilici,lijeci komplekse na ljudima kao sto si radio i do sada!I da,sto se tice tvoje gojaznosti to ti je cista genetika u tvom slucaju i vjerovatno lijenost!Radi nesto,osim sto napadas narod na drustvenim mrezama,mozda i skines koji kilogram!

Otkud tolika potreba da komentariše ljude koje pišu na ovoj temi, a ne bilo šta vezano za temu? Takvih ima i na portalima, pišu više nego svi mi, ali sve protiv nas koji komentrišemo slučaj.

Kapiram da nekome dosadi sve ovo i da otera sve ljude u PM, ali kad to konstantno čini, onda nešto nije u redu sa njim, Ako te ova tema ne interesuje, ako ti idemo na živce, ćao zdravo!

- - - - - - - - - -

Gledam Sipkin profil izbrisao sve komentare ...sta mu komentari smetaju?!

Sta se ovde munta?!

- - - - - - - - - -

Bolje neka izbrise profil i onako nista nema...

Da li te pogodilo što ti je obrisao silne postove? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Nemam običaj da komentarišem ali mi je čudno što niko ne primećuje sledeće, spominje se neki svetli kombi a čini mi se da sam baš ovde na forumu videla neke slike gde je onaj zemljani putić, potraga u toku i neki valjda beli kombi parkiran.ta slika je bila i u novinama i ovde ili mi se čini?

- - - - - - - - - -

Takođe niko ne komentariše nove vesti da su u ubistvu učestvovala trojica muškaraca, ovo sto je danas objavljeno i da dvojica nisu u srodstvu sa marjanovićevima. Šta mislite o tome?

Postavljala sam ovde skoro tu sliku iz novina, kao dokaz našem članu kiriku, da dokažem da može kamion da prođe tuda. To je na slici kamion koji je došao nakon pronalaska tela.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back