- Poruka
- 9.400
Ma nemas zasto da menjas Milena meni je licno simpa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mada ako je porodica ubica morali su je tu izbaciti jer je zoki prijavio nestanak na nasipu i moralo je biti povezano sa tim.DA se sve uklopi.Jukabg
Znam ali opet ga to stavlja u krugu osumnjicenih ,kako god da okrenes ...Zasto bi sam sebi smestao?!
- - - - - - - - - -
Meni ovo lici na poruku ,pretnja muzu da cuti ,ali sta da cuti ,,koja je to sila u pitanju ,da nekome moras da cutis ,,,ovo govorim pod uslovom da on nije ni ucesnik ,,,da nije uopste umesan?!
Sto ti rece kolega ovde se radi o OPOMENI.Doneli zenu nadomak njihove kuce.Mada ako je porodica ubica morali su je tu izbaciti jer je zoki prijavio nestanak na nasipu i moralo je biti povezano sa tim.DA se sve uklopi.UBistvo jeste povezano sa samim marijanovicima ali u kojem kontekstu nadam se da ce policija rasvetliti.A moguca varijanta je i to da je htela otici od njih sa detetom pa se svetili mada manje verovatna.Ovde je opasan problem bio u pitanju.DA onako sa leđa bijes jednu zenu je širi problem te porodice.Dugovi,sekta,zelenaši,opominjali ih godinama i na kraju im se osvetili...
Žalila je Suzanu, jer je Suzana mlada, ima 32 godine, Milovan 45 godina
32godine je imala takodje kao J .kada je stradala ...
Meni se stalno vraća jedno pitanje,da li bi ubica ,npr. Z mogao ubicu nazvati "monstrumčina" s facom zgroženog čovjeka a da je to on učinio?Nazivati ga "zlikovcem",pričati ćerki o "zlikovcu" a pri tom je on taj? Meni je to neshvatljivo,čak i da je mislio da će se izvući,morao je imati taj crv sumnje a sta ako se otkrije,sta u drugom slučaju?
Potpuno mi je to nelogično osim ako i to nije karakteristika nekog sociopatskog ponašanja?
- - - - - - - - - -
Ko god da je ona Rada još će ispasti i da je u pravu! Kad bi se "raspetljao" i slučaj njenog pojavljivanja u svemu ovome,kad bi se doznala prava istina, dobili bismo pravi odgovor na ovaj slučaj!
Треба наћи комби
Gledam Sipkin profil izbrisao sve komentare ...sta mu komentari smetaju?!
Sta se ovde munta?!
- - - - - - - - - -
Bolje neka izbrise profil i onako nista nema...
Kad čujem kako on naziva ubicu, izgleda mi čak i previše blago. Monstrumčina sa facom GAĐENJA, i zlikovac...tako je i Vladimir nazivao ubicu. Zlikovac kao da je iz neke priče za decu.