Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Takodje smesne su mi tvrdnje o neslucajnosti kafenisanja novinarke Kurira i advokatice.

Prvo, svi novinari crne hronike kafenisu sa advokatima krivicarima.

Drugo,apsolutno svaki advokat bi preporucio da se nestanak da u medije jer je u pitanju pevacica.

Trece,da nije odmah dao u medije bio bi jos sumnjiviji nego sto jeste. I tu je advokatica u pravu.

Teodora je skocila da brani Jeleninu cast kada se pojavila prica o tajkunu. Ne bi ona digla glas da od nekog bliskog nije cula da je zaista izgovoreno. Zasto nije rekla " nemoguce,Marjanovici to ne bi izjavili". To se nije desilo.

Ne mogu a da ne primetim a to bas niko nije pisao da Krsmanovici bas i nisu nesto saosecajni oko lezanja osumnjicenog u zatvoru.

Takodje,zbog cega je osumnjicenom zasmetalo angazovanje CFI?

Sto se zenidbe tice,nista nije iskljuceno. I onda se neko pita zasto mediji toliko pisu o tome.

Ovo je Srbija a u Srbiji bas i nije drustveno podobno da:

- ne pokazujes emocije prema pokojnom supruzniku i imas apsolutno odsustvo empatije i pijeteta.
- s obzirom na tragediju koja te zadesila jako brzo nadjes zamenu ma koliko bio mlad i ma koliko to bilo mozda razumno.
- ne skaces za vrat drzavnim organima da rese slucaj ubistva vec sve vreme branis sebe i pricas o sebi.

I onda se neko pita zasto je to toliko zanimljivo. Pa eto,zato.

Takodje smesne su mi tvrdnje o neslucajnosti kafenisanja novinarke Kurira i advokatice.

Prvo, svi novinari crne hronike kafenisu sa advokatima krivicarima.

Drugo,apsolutno svaki advokat bi preporucio da se nestanak da u medije jer je u pitanju pevacica.

Trece,da nije odmah dao u medije bio bi jos sumnjiviji nego sto jeste. I tu je advokatica u pravu.

dok ne saopsti nadlezni organ i ko i sta ne sme da se zucne nista ..zamisli da se zena vratila kuci posle par sati pa ko ima pravo da te stvalja u novine..ali znali da je to gotova stvar i preuzeli oni slucaj..to ti je cela prica..

...

NOVI OBRT! SVEDOK VIDEO "ČISTAČA" NA MESTU ZLOČINA: Tvrdi da se ključ Jeleninog ubistva nalazi u svetlom kombiju!
http://www.kurir.rs/crna-hronika/29...uc-jeleninog-ubistva-nalazi-u-svetlom-kombiju

U tekstu se pominje SVETLI, dakle potencijalno BELI kombi, kojeg je navodni svedok video na nasipu te noci, a dan ranije i u dvoristu Marjanovica.
E sad...
Da stvar bude bizarnija vi u samom ovom tekstu mozete videti sliku takodje BELOG kombija, valjda od forenzike, a koja je dosla da pokupi Jelenino telo...
Da li je moguce da je neko iskoristio tj zloupotrebio ili preko neke veze u policiji uzeo kombi od forenzike da manipulise telom?
Da li je to mozda jedan te isti kombi?

Jer neko je npr na taj nacin mogao savrseno prikriti tragove zlocina...
Posto naci tragove Jelenine krvi u tom kombiju ne bi bilo cudno jer je njime telo i pokupljeno zvanicno dan posle...
Ako je recimo rec o jednom te istom kombiju?
A i ti forenzicki kombiji se verovatno sem toga i redovno ciste tj uklanjaju se bioloski tragovi posle svakog slucaja, prosto u sklopu redovnog posla?

...

Poslednja izmena:
Nikada do sada se nije desilo da je istraga gonila porodicu jer su slucaj prijavili medijima. A uvek se apelovalo preko medija.

Kuriozitet je sto ovde imamo slucaj ubistva pevacice koja nije trcala na nekom trecem mestu, bez prisutnih,bila sama pa nestala. Suprug je bio prisutan. Prisutnost obavezuje u istrazi. A za istu postoje svedoci. Ne mozes da napravis svoje izuzece.

Ja da sam advokat prvo sto bih rekla je "bio je muz prisutan,neka prijavi medijima, da ako ne daj Boze dodje do najgoreg,skine sumnju sa sebe".

Nece tebe niko udarati po usima da prijavis,narocito ako nisi siguran. On je znao da nije ziva i naravno,prijavio.

Zoran Marjanović, koji je od 16. septembra u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu, uveliko se raspituje o proceduri za ženidbu u zatvoru!
Kako Kurir saznaje, Marjanović namerava da sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu pošalje molbu da mu omogući da ozvaniči ljubav sa devojkom Zoricom Zokom Mitrović.

pod uslovom da je ovo tacno posto su to ipak novine, da se raspituje za zakonske uslove zenidbe u zatvoru

nevin covek bi se borio da se oslobodi optuzbi, da izadje na slobodu, pobogu, ima dete maloletno koje ga ceka
a ovaj se posle samo koliko 15 20 dana brine za svadbu?!
jel on to unapred zna da je kriv, i da nece izaci?

- - - - - - - - - -

11. 10. 2017.- Autor:Pressonline
MOJA SESTRA JE SAMO... Sumnjaju da je Indi umešana u ubistvo Jelene Marjanović, a Edita otkriva OVO!
- To ju je koštalo...
Foto: Printscreen
Brzo pošto je prošle godine u Borči ubijena pevačica Jelena Marjanović, procurilo je da je ona bila veoma bliska sa koleginicom Indirom Aradinović Indi, ali i da su se njih dve, navodno često sukobljavale.
Zbog svega toga je, kako navode mediji, Indi dobila poziv iz Višeg tužilaštva da bude saslušana 16. oktobra.
Njena sestra Edita, pevačica "Ministarki", nije htela u razgovoru za Kurir Stars naširoko da priča o tome. Upitana, generalno, o sestri, prvo je rekla:
- O njoj ništa ne želim da komentarišem, ni to da li smo u dobrim odnosima ili ne.
Na konstataciju da Indi neki optužuju da je učestvovala u ubistvu Jelene Marjanović, Edita je jasno odgovorila:
- To je najveća glupost. Moja sestra je samo neshvaćeni anđeo. Nekad je brutalno iskrena i to ju je koštalo.
Izvor: Srbija Danas

- - - - - - - - - -

Daj Boze da se estrada stvarno vec jednom preceslja ,,,videcemo...

ahahhahaahhaahha, pa sta jos necu da procitam...jos malo ce da pisu da je jelena vidjena ziva u tamo negde, brazilu

dok ne saopsti nadlezni organ i ko i sta ne sme da se zucne nista ..zamisli da se zena vratila kuci posle par sati pa ko ima pravo da te stvalja u novine..ali znali da je to gotova stvar i preuzeli oni slucaj..to ti je cela prica..Villaret

Dabome i to bas poznata advokatica koja je branila optuzene u slucaju Curuvija .ma nemoj...

I onda smena Kecmana koji je radio na taj slucaj i jos neki...dabome sve to slucajno?!

Šta sve piše u kodeksu
Kodeks novinara jasno propisuje šta novinar mora da čini pri izveštavanju. Tako je novinar dužan da poštuje pravilo pretpostavke nevinosti i ne sme nikoga proglasiti krivim do izricanja sudske presude. Zabranjeno mu je da koristi neprimerene, uznemiravajuće, i sve druge sadržaje koji mogu imati štetan uticaj na decu, a dužan je i da poštuje i štiti prava i dostojanstvo dece, žrtava zločina, osoba sa hendikepom i drugih ugroženih grupa. Sve ovo krši se tekstovima koji svakodnevno pune naslovne strane pojedinih dnevnih novina.
Pravo je medija da imaju različite uređivačke koncepte, ali je obaveza novinara i urednika da prave jasnu razliku između činjenica koje prenose, komentara, pretpostavki i nagađanja, navodi se u Kodeksu.

https://insajder.net/sr/sajt/tema/7496/(Ne)istine-o-ubistvu-pevačice-(VIDEO).htm

- - - - - - - - - -

Višemesečno pisanje o ubistvu pevačice Jelene Marjanović stvara utisak u javnosti da je sve poznato, da je ubica već osuđen. U utrkivanju tabloida u vezi sa detaljima ubistva krše se sva novinarska pravila, a pre svega osnovna prava njenog maloletnog deteta i dostojanstvo žrtve, kao i pretpostavka nevinosti. Direktor policije Vladimir Rebić tvrdi da najveći broj tih informacija objavljenih u medijima nemaju nikakve veze sa istinom.

Nekome je u interesu da on bude proglasen krivim barem u ocima javnosti...?!

Sta hahahaha,,,one se poznavale!!!Kada je neko drugi onda je ahahahaha,,a kada je Kiza u pitanju onda to napred ,daj da ga osudimo ,spalimo ,elektrosokujemo ,a pa nece moci dragi botici ,,,nego estrada da se proceslja i uzduz i popreko!!!

tebi ovo nije uvreda za zdrav mozak?

procurilo je da je ona bila veoma bliska sa koleginicom Indirom Aradinović Indi, ali i da su se njih dve, navodno često sukobljavale.
Zbog svega toga je, kako navode mediji, Indi dobila poziv iz Višeg tužilaštva da bude saslušana 16. oktobra.

znaci procurilo je?????????
pa ja se i sada secam koliko se pisalo o njih dve odmah posle ubistva, a procurilo je?
pa zoran je pisao pesme za indi, a procurilo je? sada posle godinu i koliko meseci?
daj da se uozbiljimo malo.

pola estrade poznaje onu drugu polovinu
ko koga poznaje i dovodjenje ljudi pod optuzbu za ubistvo tek tako bez ikakvog, znas koliki put treba da se prodje za tako nesto?
i sam zoran je kompozitor poznavao je i on pola estrade
ali nije pola estrade bilo na nasipu, nego zoran

tebi ovo nije uvreda za zdrav mozak?Slanina

Zdrav mozak bi istrazio mogucnost da je ubica van porodice ,a ovo sto se radi i dopusta je najblaze moguce receno uvreda za zdrav mozak...

pa naravno da treba istraziti sve moguce pravce. to ipak nije ono sto sam ja jasno naglasio, niti sam imao primedbu na to

ali samo debil moze da proguta formulaciju da je "procurelo da su se poznavale"

a svi mediji pisali o njima nasiroko danima

ista bi bila vrednost izjave, da novine sada objave da se jelena marjanovic poznavala sa recimo vlasnikom granda sasom popovicem

i nemoj biti bezobrazna seljacina sa tim sitnim pokusajima tipa "slanina"
to mozda pali po selima, ne kod mene.
to sto pise i dalje ce da pise. nauci bar da citiras pravilno druge forumase, nisi toliko neobrazovan.

- - - - - - - - - -

Saliva :
danas 23:19
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
mediji danima pisali o njima na sva usta
a posle godinu i nesto procurelo da su se poznavale

Pisalo je i pre ne izvrci ,to je cinjenica i da su imale nekih trzavica ,,i da ju je jednom izbacila iz studija,,znaci samo poznanice ,ne prijateljice...

sta sam izvrtao, i gde sam ja to napisao prijateljice?

Da li neko zaista misli da nisu ispitali stotine i stotine ljudi koji su ikada iole bili u nekoj povezanosti sa pevacicom?

- - - - - - - - - -

I da li sad neko sa foruma treba da bude (nemam adekvatan izraz kakav) toliko plitak i da misli da treba da posoli pamet tuzilastvu kako da radi svoj posao i kako da pribavi sve moguce dokaze od citave bulumente koja se skolovala,svaka za svoje parce posla?!

sta je sinko, si se malo zapetljao

ne mozes da stavljas reci ljudima u usta koje zelis da kazu

ne mozes da tumacis stvari samo kako ti hoces i da se odmah brecas jer neko ima drugacije misljenje

ne mora ni da ti se svidja niti treba da ti se svidja ili ne svidja

ovde se radi o nesrecnoj zeni i njenoj tragicnoj sudbini, a svoja sitna cepidlacenja, komplekse dokazivanja da si pametan i poznavalac necega, svoju svetu duznost da ispravljas krive drine i ko zna koju jos licnu agendu, to ostavi za sebe kuci u cetiri zida

hm, smisao foruma je da razmenjujemo misljenja. i svako moze da ga pobije argumentima ako su gluposti, ili da ga podrzi ako se ispostavlja kao tacno. odlicno je ako me neko negde pobije argumentom, jer cu ja da naucim gde sam pogresio i znacu nesto novo i bolje. bicu bogatiji za jedno novo saznanje.
kao sto sam ja gore u diskusiji pobio glupost da je nesto procurelo.
jer mogu da procure samo nepoznate cinjenice, odnosno tajne koje neko krije. ne moze da procuri informacija, koja je opste poznata.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back