Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Duplerica
Ubistva novinara u Srbiji - zločin bez kazne!
Nebeska redakcija
Živim u zemlji koju neke crne statistike optužuju da je sedma u Evropi i 13. u svetu po broju ubijenih novinara u mirnodopskim uslovima. Ali, nažalost, ni to nije sve...Zemlja u kojoj živim je i crni, najcrnji rekorder o onome o čemu posvećujem većinu sledećih redova. Moja zemlja je poslednja zemlja u svetu po broju rasvetljenih ubistava novinara. Ustvari, rezultat je poražavajuća - nula! Nijedna novinarska tragedija nije razrešena! srpsko izdanje
Nebojša Vuković

Poslednja izmena:
- Ja sam to govorio i znao još pre mesec dana. Kruna tog rijalitija treba da bude hapšenje Zorana Marjanovića kao ubice njegove žene. To ubistvo je prava misterija, njega su namamili da tamo uđe kako bi ga stavili iza rešetaka - rekao je Marić 31. avgusta ove godine uživo u emisiji "Dobro jutro, Srbijo" na Hepi televiziji. On je objasnio da je Marjanović previše naivan i da je naseo na poziv koji će mu se obiti o glavu.

Znaci Maric je znao za hapsenje jos krajem jula ,eventualno pocetkom avgusta???!!!!

- - - - - - - - - -

Cfi je poceo istragu negde pocetkom juna...

- - - - - - - - - -

A govorilo se da ce u rialiti uci ,,jos od pocetka godine ,ako se ne varam ,,od proleca tako nesto...da ce mozda uci.

Е па стварно сте јадни !
Државо сакрила си се и преко лудог Вучићевића силујеш ли силујеш !

Пази наслов у Информеру :

"Марјановић оболео од шизофреније, или је крив или скроз луд !"

Што сте бре толико слаби да вам треба признање болесног Марјановића ?

Импотентни сте бре к'о наши фудбалери
и не можете да дате го
и не можете,
и не можете ...

Фрустрирате бре целу нацију,
имајте мало осећаја и одговорности !

Господару видиш ли ти ово ?
Заустави их - не могу више да гледам иживљавање неспособних над појединцом !

- - - - - - - - - -

Пустили сте керове на нашу децу по школским двориштима,
пустили сте ненормалнике да пишу по новинама, порталима,
пустили сте тајкуне да нас израбљују, а плату не дају ...

Ало !
Алоооооооооооооооооооооооооо !

Trudna, ili da bi mogla da odbije svedocenje?

Kome je do vencanja u ovoj situaciji pa kakve god da su okolnosti u pitanju?

Ajde realno da li bi se iko od vas vencao sedam dana nakon hapsenja brata koga terete za tesko ubistvo?

Cak i da je unapred zakazano ne bi odabrali taj datum jer su znali da osumnjiceni ulazi u rialiti. Koji to brat ne prisustvuje vencanju rodjenog brata ? Takodje, s obzirom da se znalo kada ulazi u rialiti odabrali bi neki drugi , raniji ili kasniji datum za vencanje.

Ne moze da odbije svedocenje ali ne moze da odgovara za lazno svedocenje ili prikirvanje. The end.

Poslednja izmena:
Kome je do vencanja u ovoj situaciji pa kakve god da su okolnosti u pitanju?

Ajde realno da li bi se iko od vas vencao sedam dana nakon hapsenja brata koga terete za tesko ubistvo?

Cak i da je unapred zakazano ne bi odabrali taj datum jer su znali da osumnjiceni ulazi u rialiti. Koji to brat ne prisustvuje vencanju rodjenog brata ? Takodje, s obzirom da se znalo kada ulazi u rialiti odabrali bi neki drugi , raniji ili kasniji datum za vencanje.

Ne moze da odbije svedocenje ali ne moze da odgovara za lazno svedocenje ili prikirvanje. The end.

pomenuh već tu cinjenicu. Slažem se.

I ja se slazem sa gornjim komentarima.
Jos kad znamo da je ta sveze udana zena identifikovala mrtvu Jelenu?
Meni to ne ide u glavu. Da je identifikuje osoba koja nije u krvnom srodstvu.
Ispravite me ako gresim.
Zasto Jelenu nije identifikovao suprug ili neko iz Jelenine familije?
Ne znam da li je neko od vas isao na identifikaciju pokojnika, ja jesam, tu sliku pokojnog oca nikada necu zaboraviti.
Moja majka nije htela da ga vidi tj. identifikuje, pa sam to ja ucinila.
Nije nimalo prijatno gledati mrtvog oca pred sahranu.
Sacekacemo taj ponedeljak, pa ce nam valjda biti jasnije sta se zaista dogodilo sa Jelenom.
Valjda sudjenje nece biti zatvoreno za javnost.
Mislila sam da ce Z.M. "puci" tj. u zargonu "lanuti" dok je u zatvoru, ali valjda su ga posmatrali neki pametni ljudi za ovih 20 i vise dana, pa im je valjda nesto jasnije njegovo ponasanje.

11. 10. 2017.- Autor:Pressonline
MOJA SESTRA JE SAMO... Sumnjaju da je Indi umešana u ubistvo Jelene Marjanović, a Edita otkriva OVO!
- To ju je koštalo...
Foto: Printscreen
Brzo pošto je prošle godine u Borči ubijena pevačica Jelena Marjanović, procurilo je da je ona bila veoma bliska sa koleginicom Indirom Aradinović Indi, ali i da su se njih dve, navodno često sukobljavale.
Zbog svega toga je, kako navode mediji, Indi dobila poziv iz Višeg tužilaštva da bude saslušana 16. oktobra.
Njena sestra Edita, pevačica "Ministarki", nije htela u razgovoru za Kurir Stars naširoko da priča o tome. Upitana, generalno, o sestri, prvo je rekla:
- O njoj ništa ne želim da komentarišem, ni to da li smo u dobrim odnosima ili ne.
Na konstataciju da Indi neki optužuju da je učestvovala u ubistvu Jelene Marjanović, Edita je jasno odgovorila:
- To je najveća glupost. Moja sestra je samo neshvaćeni anđeo. Nekad je brutalno iskrena i to ju je koštalo.
Izvor: Srbija Danas

- - - - - - - - - -

Daj Boze da se estrada stvarno vec jednom preceslja ,,,videcemo...

I ja se slazem sa gornjim komentarima.
Jos kad znamo da je ta sveze udana zena identifikovala mrtvu Jelenu?
Meni to ne ide u glavu. Da je identifikuje osoba koja nije u krvnom srodstvu.
Ispravite me ako gresim.
Zasto Jelenu nije identifikovao suprug ili neko iz Jelenine familije?
Ne znam da li je neko od vas isao na identifikaciju pokojnika, ja jesam, tu sliku pokojnog oca nikada necu zaboraviti.
Moja majka nije htela da ga vidi tj. identifikuje, pa sam to ja ucinila.
Nije nimalo prijatno gledati mrtvog oca pred sahranu.
Sacekacemo taj ponedeljak, pa ce nam valjda biti jasnije sta se zaista dogodilo sa Jelenom.
Valjda sudjenje nece biti zatvoreno za javnost.
Mislila sam da ce Z.M. "puci" tj. u zargonu "lanuti" dok je u zatvoru, ali valjda su ga posmatrali neki pametni ljudi za ovih 20 i vise dana, pa im je valjda nesto jasnije njegovo ponasanje.

Identifikaciju ili prepoznavanje vrsi supruznik ili krvni srodnici. Ako pokojnik nema supruznika ili krvnih srodnika onda moze neko ko je bio blizak pokojniku. U ovom slucaju su verovatno pristali da se srodnici ne bi "potresli". Mada se osumnjiceni potresao najvise cini mi se, da da izjavu za Kurir na dan sahrane i da mu bude lepa frizura.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back