- Poruka
- 6.684
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Још 5 дана и верујем да ће бити конф за штампу МУП
Priznanje ce da dobiju nikad.
Има разних законских легалних метода како да се сломи починилац,саучесник итд
Vidim kako ce da ih slome, ova se udala za brata sedam dana nakon hapsenja. Sta mislis zasto?
Trudna, ili da bi mogla da odbije svedocenje?
Kome je do vencanja u ovoj situaciji pa kakve god da su okolnosti u pitanju?
Ajde realno da li bi se iko od vas vencao sedam dana nakon hapsenja brata koga terete za tesko ubistvo?
Cak i da je unapred zakazano ne bi odabrali taj datum jer su znali da osumnjiceni ulazi u rialiti. Koji to brat ne prisustvuje vencanju rodjenog brata ? Takodje, s obzirom da se znalo kada ulazi u rialiti odabrali bi neki drugi , raniji ili kasniji datum za vencanje.
Ne moze da odbije svedocenje ali ne moze da odgovara za lazno svedocenje ili prikirvanje. The end.
ressonlineI ja se slazem sa gornjim komentarima.
Jos kad znamo da je ta sveze udana zena identifikovala mrtvu Jelenu?
Meni to ne ide u glavu. Da je identifikuje osoba koja nije u krvnom srodstvu.
Ispravite me ako gresim.
Zasto Jelenu nije identifikovao suprug ili neko iz Jelenine familije?
Ne znam da li je neko od vas isao na identifikaciju pokojnika, ja jesam, tu sliku pokojnog oca nikada necu zaboraviti.
Moja majka nije htela da ga vidi tj. identifikuje, pa sam to ja ucinila.
Nije nimalo prijatno gledati mrtvog oca pred sahranu.
Sacekacemo taj ponedeljak, pa ce nam valjda biti jasnije sta se zaista dogodilo sa Jelenom.
Valjda sudjenje nece biti zatvoreno za javnost.
Mislila sam da ce Z.M. "puci" tj. u zargonu "lanuti" dok je u zatvoru, ali valjda su ga posmatrali neki pametni ljudi za ovih 20 i vise dana, pa im je valjda nesto jasnije njegovo ponasanje.