Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mesto da budem u velikoj tuzi jer mi je voljeno bice nestalo i ubijeno ja da se branim na sva zvona da nisam ja to ucinila i plus da pustim nekog zorana tojest zoku u moj zivot da mi daje podrsku.po twiteru i fejsu.znaci zoki ako nije ubica onda je jako slaba licnost..u slucaju da nije ubica i on je zrtva..zrtva pravog monstruma..

To je i moje misljenje.Brinut se za dete i pravdu za ubijenu voljenu zenu,za istinu.

Izgleda da je on bas to slab karakter sklon manipulacijama,sto kaze nas narod u blazoj formi naivan,,,ako ga je neko pikirao da bude zrtva ,nije mogao bolje da izabere.

- - - - - - - - - -

Pa jel vidis kako su mu namestili onu R.iz Bec,,,covek je ocigledno slab na zene,ali to ne cini nekoga odmah ubicom,.

a ko mu smesta sve te ribe...a i ona iz beca a i ova bas lice na okorele kurave..i..lepo sam ja rekla saradnice al mafijaske ..

Mislim da Jana zna mnogo vise nego sto strucnjaci mogu da izvuku od nje.
Dala je nesvesno neke vazne informacije kada su je uveli u rijaliti da vidi oca.
Odmah mu je prenela pozdrave od Zorice i rekla je neko musko ime koje nisam zapamtila.
Jos sam se cudila sto babu naziva po imenu, tek kasnije mi je bilo jasno da mu je prenela ljubavnicine pozdrave.

Ocekujem od Marica da "ugosti" svoju koleginicu Zoricu - Zoku "cim prije", da vidimo tu gospodju.
I dalje mislim da su Marjanovici krivi i da "astralni" mora da robija.
Jana da se izmesti iz te familije cudaka i da zivi sa Krsmanovicima.
A taj nas najbolji patolog... pa nesto mu i ne verujem mnogo.
Mozda je strucnjak, ali ne bih volela da mene vestaci.
Malo crnog humora. He, he.

Dala je nesvesno neke vazne informacije kada su je uveli u rijaliti da vidi oca.
Odmah mu je prenela pozdrave od Zorice i rekla je neko musko ime koje nisam zapamtila.
Jos sam se cudila sto babu naziva po imenu, tek kasnije mi je bilo jasno da mu je prenela ljubavnicine pozdrave.

Ocekujem od Marica da "ugosti" svoju koleginicu Zoricu - Zoku "cim prije", da vidimo tu gospodju.

Pored toga sto je Jana spomenula Zoku i Zdravka,interesantna je i njena reakcija na njegovo ponasanje.Njoj je veoma cudno da je tata tuzan i da place.Ocito je da ga nije vidjala u takvim izdanjima.Mislim da je njen dolazak i njeno javno pokazivanje na televiziji iskoristio iskljucivo da bi dobio naklonost naroda.Jer,kod Marica je sa najvecom dozom gadosti pricao o novinarima koji slikaju dijete,da bi sam sebe njenim pojavljivanjem demantovao.Zasto je morao da se javno vidi sa djetetom?Druga zanimljiva stvar je takode vezana za Janu,a to je na snimku kada je pricao s Micom,gdje kao papagaj ponavlja kako je Jani objasnjavao kako je majka nestala,pa kao pjesmicu diktira kako ju je pitao dal se sjeca da su otisli da mama trci,pa kako je mama krenula,mahnula im itd...Veoma,veoma cudno ponasanje.

Ovo je sa CFI profila:

Cfi Doo Novi Sad
4 h ·
27.09.2017. NOVI SAD...
POŠTOVANI PRIJATELJI,
DANAS MI SE JAVILA KOMŠINICA POK. JELENE KRSMANOVIĆ DA MI ISPRIČA DA JE SA JELENOM PRIČALA U PETAK, 01.04.2016. U TOKU DANA. TEMA RAZGOVORA JE BILA JELENINA MOLBA DA JOJ KOMŠINICA DA NEPRSKANI ZELENIŠ DA NAPRAVI SARMICE ZA SUBOTU I NEDELJU ZA SVOJE UKUĆANE...
JELENU NIJE VIDELA U SUBOTU...

- - - - - - - - - -

Pomenula je Zdravka. Na kraju joj Zoran kaže da poljubi i Zdravka, a ona ga pita kako...pa joj je onda on objasnio nešto kao "ne, nee, u obraz..."

Poslušajte audio zapis:

Poslednja izmena:
Volela bih da su uhvatili pravog coveka.
Od pocetka sam sumnjala na njega.
Ne znam, cista intuicija.
Prvo se posumnja u najblize, to kriminolozi znaju.
Nije kod njih bilo sve u redu.
Pocev od njegove ili njene ljubomore, ali je morala znati pokojna Jelena kako je ona postala Marjanovic, a postsla je tako sto je potisnula prvu gospodju...
Imate razlicite tipove ljudi koji zajednicu razlicito dozivljavaju.
Ovaj nije hteo da ostavi roditelje i da sa novom porodicom zivi negde drugde. A verovatno je imao sredstava.
Nisu tu cista posla.
Od pocetka sam smatrala da on boluje od neke dusevne bolesti.
Jos sam pri toj konstataciji.
Sad se spekulise da je on to ubistvo potisnuo i da se ne seca da ga je pocinio.
I to moze da bude tacno.
Kod nekih lekova tipa npr. Ambijen (za spavanje), da se odmah ogradim da njega nema u Srbiji, ako ga popijete i ne odete odmah u krevet da spavate vec vam neko dodje tako kasno u goste ili radite nesto, kad posle te neke radnje odete na spavanje, vi se sutradan necete secati sta ste radili posle progutanog "leka".
Mozda sam sad malo preterala sa poredjenjem, jer je neuporedivo, jer jos ne znamo sve tajne mozga i promene koje mogu da se dese usled neke bolesti, psihopatologije i sl., ali nesto slicno se moglo dogoditi i sa Zoranom, da on usled promenjene svesti zaboravi cinjenje krivicnog dela.
Zbog strahote samog izvrsenog dela ili zbog same bolesti koju sigurno ima.
Mozda sada konfuzno pisem, ipak je rano, ali eto dok pijem kafu malo citam temu i tako.
Videcemo sta ce se dalje desavati, ali da su mediji i sami Marjanovici napravili cirkus - jesu.
Ali, mozda je tako i bolje, da se ne zaboravi kao sto su se mnogo anonimniji i medijski nepropraceni zlocini zaboravili ili su skrajnuti sa ociju javnosti.
Npr. niko vise ne pise o nestanku Barbare.
Zasto?

Ovo je sa CFI profila:
Cfi Doo Novi Sad
4 h ·
27.09.2017. NOVI SAD...
POŠTOVANI PRIJATELJI,
DANAS MI SE JAVILA KOMŠINICA POK. JELENE KRSMANOVIĆ DA MI ISPRIČA DA JE SA JELENOM PRIČALA U PETAK, 01.04.2016. U TOKU DANA. TEMA RAZGOVORA JE BILA JELENINA MOLBA DA JOJ KOMŠINICA DA NEPRSKANI ZELENIŠ DA NAPRAVI SARMICE ZA SUBOTU I NEDELJU ZA SVOJE UKUĆANE...

Je li Milena sta bi sa apotekarom?!

Mene sve ovo resetuje na staru teoriju ,kakvi tajkuni ,kakvi bakraci ,ovo je znatno iznad toga ,..

Previse se u ovom slucaju pojavljuje ime Zoran-uhapseni,Zorica-majka,tasta..Zorica -podrska ,Zoran-predvodio tim za vestacenje,Zoran-ubijeni premijer ,jedan ili vise advokata ucestvovali u odbrani,Zorana-bivsi potpredsednik vlade u vreme kada je zrtva stradala,Zoran M.- povezan sa slucajem potapanja Valjevske Gracanice,Zorica-advokat koja je prva javila Kuriru ,da je tada nestala....neki sinhronicitet postoji u vezi tog imena ,al koji Bog jedan zna.

- - - - - - - - - -

Takodje koren imena asocira Zora,na Zvezdu Danicu ,iliti lucifera,luconosu,,

- - - - - - - - - -

Lucifer( lat.lucem ferre, svjetlonoša) je, u Bibliji, prema proroku Izaiji, sin Zore (zvijezde Danice) koji je srušen u podzemlje. Ranokršćanskipisci dovode ga u vezu s novozavjetnim Sotonom, palim anđelom, kojeg je, nakon što se pobunio protiv Boga, pobijedio arhanđeoMihael i bacio ga u pakao. [1]Međutim, to poistovjećenje Lucifera sa Sotonom je kasnijeg postanja od Biblije. [2]

Poreklo imena
Muško ime Zoran se dovodi u vezu sa staroslovenskim božanstvom, boginjom Zorom, koja je smatrana boginjom jutra i svitanja.
Značenje imena
Ako se uzme u obzir simbolika staroslovenske boginje Zore od koga je ovo muško ime nastalo, onda bi ime Zoran slobodno moglo da se prevede kao “onaj koji donosi svanuće”.
Drugi oblici
Od muškog imena Zoran izvedena su mnoga imena, a između ostalih i: Zorica, Zorka, Zorana i Zorko.

- - - - - - - - - -

Ranokršćanskipisci dovode ga u vezu s novozavjetnim Sotonom, palim anđelom, kojeg je, nakon što se pobunio protiv Boga, pobijedio arhanđeoMihael i bacio ga u pakao.

Jos jedan sinhronicitet,Valjevska Gracanica je posvecena arhangelu Mihailu ,ali ovo je kontra slucaj ,narod se pobunio protiv potapanja u vreme kada je ona ubijena ,tj.u tom periodu,sotona se digao na arhangela ,tako ispada na neki nacin?!

Ovo je sa CFI profila:
Cfi Doo Novi Sad
4 h ·
27.09.2017. NOVI SAD...
POŠTOVANI PRIJATELJI,

Je li Milena sta bi sa apotekarom?!

Mene sve ovo resetuje na staru teoriju ,kakvi tajkuni ,kakvi bakraci ,ovo je znatno iznad toga ,..

Pričao je Šipka u emisijama i o apoteci. Rekao je da je bila u apoteci i da joj je apotekar ponudio veće pakovanje, ona je uzela manje jer nije imala para. U novinama se pojavilo da je to bilo u 19h, ali to niko nije javno potvrdio. Možda je bila u apoteci pre nego što je otišla po dete u vrtić, jer je vaspitačica rekla da je videla oko 17.30h kada je došla u vrtić i odvezla vaspitačicu kući.

Volela bih da su uhvatili pravog coveka.
Od pocetka sam sumnjala na njega.
Ne znam, cista intuicija.
Prvo se posumnja u najblize, to kriminolozi znaju.
Nije kod njih bilo sve u redu.
Pocev od njegove ili njene ljubomore, ali je morala znati pokojna Jelena kako je ona postala Marjanovic, a postsla je tako sto je potisnula prvu gospodju...
Imate razlicite tipove ljudi koji zajednicu razlicito dozivljavaju.
Ovaj nije hteo da ostavi roditelje i da sa novom porodicom zivi negde drugde. A verovatno je imao sredstava.
Nisu tu cista posla.
Od pocetka sam smatrala da on boluje od neke dusevne bolesti.
Jos sam pri toj konstataciji.
Sad se spekulise da je on to ubistvo potisnuo i da se ne seca da ga je pocinio.
I to moze da bude tacno.
Kod nekih lekova tipa npr. Ambijen (za spavanje), da se odmah ogradim da njega nema u Srbiji, ako ga popijete i ne odete odmah u krevet da spavate vec vam neko dodje tako kasno u goste ili radite nesto, kad posle te neke radnje odete na spavanje, vi se sutradan necete secati sta ste radili posle progutanog "leka".
Mozda sam sad malo preterala sa poredjenjem, jer je neuporedivo, jer jos ne znamo sve tajne mozga i promene koje mogu da se dese usled neke bolesti, psihopatologije i sl., ali nesto slicno se moglo dogoditi i sa Zoranom, da on usled promenjene svesti zaboravi cinjenje krivicnog dela.
Zbog strahote samog izvrsenog dela ili zbog same bolesti koju sigurno ima.
Mozda sada konfuzno pisem, ipak je rano, ali eto dok pijem kafu malo citam temu i tako.
Videcemo sta ce se dalje desavati, ali da su mediji i sami Marjanovici napravili cirkus - jesu.
Ali, mozda je tako i bolje, da se ne zaboravi kao sto su se mnogo anonimniji i medijski nepropraceni zlocini zaboravili ili su skrajnuti sa ociju javnosti.
Npr. niko vise ne pise o nestanku Barbare.
Zasto?

Ovo je današnja vest. Čim se javnost smiri oni to u fioku.

http://www.informer.rs/vesti/drustv...u-devojcicu-detektivi-locirali-mestu-Nadjkalo

Stoga je stav tužilaštva da je zvanično stavljena tačka na slučaj nestale devojčice Barbare Vitez, sve dok se ne pojave nove činjenice i dokazi. Verujem da je i policija na sličnom stanovištu - tvrdi Gašević.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back