Volela bih da su uhvatili pravog coveka.
Od pocetka sam sumnjala na njega.
Ne znam, cista intuicija.
Prvo se posumnja u najblize, to kriminolozi znaju.
Nije kod njih bilo sve u redu.
Pocev od njegove ili njene ljubomore, ali je morala znati pokojna Jelena kako je ona postala Marjanovic, a postsla je tako sto je potisnula prvu gospodju...
Imate razlicite tipove ljudi koji zajednicu razlicito dozivljavaju.
Ovaj nije hteo da ostavi roditelje i da sa novom porodicom zivi negde drugde. A verovatno je imao sredstava.
Nisu tu cista posla.
Od pocetka sam smatrala da on boluje od neke dusevne bolesti.
Jos sam pri toj konstataciji.
Sad se spekulise da je on to ubistvo potisnuo i da se ne seca da ga je pocinio.
I to moze da bude tacno.
Kod nekih lekova tipa npr. Ambijen (za spavanje), da se odmah ogradim da njega nema u Srbiji, ako ga popijete i ne odete odmah u krevet da spavate vec vam neko dodje tako kasno u goste ili radite nesto, kad posle te neke radnje odete na spavanje, vi se sutradan necete secati sta ste radili posle progutanog "leka".
Mozda sam sad malo preterala sa poredjenjem, jer je neuporedivo, jer jos ne znamo sve tajne mozga i promene koje mogu da se dese usled neke bolesti, psihopatologije i sl., ali nesto slicno se moglo dogoditi i sa Zoranom, da on usled promenjene svesti zaboravi cinjenje krivicnog dela.
Zbog strahote samog izvrsenog dela ili zbog same bolesti koju sigurno ima.
Mozda sada konfuzno pisem, ipak je rano, ali eto dok pijem kafu malo citam temu i tako.
Videcemo sta ce se dalje desavati, ali da su mediji i sami Marjanovici napravili cirkus - jesu.
Ali, mozda je tako i bolje, da se ne zaboravi kao sto su se mnogo anonimniji i medijski nepropraceni zlocini zaboravili ili su skrajnuti sa ociju javnosti.
Npr. niko vise ne pise o nestanku Barbare.
Zasto?