Taj lik koji piše komentare ima neku priču od početka, kada je bio na nasipu sa novinarkom Alo, i uvek piše iste stvari, naravno ne copy paste, nego iste činjenice.
Uglavnom, slažem se sa svim što pišu Majole i Ana.
Ovde ima previše postova sa pitanjima poput onih, kako tek sad otkriveno blato sigurno je podmetačina, zašto nisu ispitali sve te ljude, otkud to sad odjednom. Ljudi, pa nije ništa odjednom! Za javnost nije pušteno sve iz istrage i samo oni koji rade na slučaju znaju sve. Od samog početka istrage gledam samo na činjenicu da je Zoranova priča šuplja jer poznajem svoj kraj i poznajem nasip. Sud će mu suditi, da li je on ubio, ili je on pomogao. Evidentno je da je čovek od samog početka lagao. I samo ponašanje porodice posle ubistva je neverovatno za nekog ko je na takav način izgubio člana porodice.
Kada govori o pronalasku ubice svoje žene, sav je miran, kontrolisan. A kada ga Marić pitao za jednu nebitnu Radu Matić i njegove poruke, čovek se iznervira i naziva je paculjara uživo u emisji, na svom FB ispiše status u kome vređa kriminologa svakakvim rečima.
Dakle, njega više pogađaju ljudi i priče koje njemu lično udaraju neku kontru i raskrinavaju ga, nego "zlikovac" koji mu je ubio ženu.
Kaže Roki sumnjivo je što je inspektor smenjen sa slučaja, sigurno se podmeće Zoranu. Pa taj bi lepo podmetnuo i Zoran bi odmah zaglavio u zatvoru, jer bi dokaza bilo. U ovom slučaju dokaza NEMA, očišćeni su!!
I ne smarajte više sa tim pitanjima jel se vidi nasip iz onog ugla, iz ovog ugla, sa tribina, sa stadiona. Po Zoranovoj priči, nije moguće da je neko otme ili ubije tamo u to doba dana a da on i ljudi u blizini ništa ne vide!
Ja sam na samom početku odmah etiketirala Zorana kao ubicu i to je to. Ali kad vidim šta i kako je bilo, njihove sve izjave sa YT, shvatam da ne mora on da bude taj, mogao je bilo ko iz porodice. Za to sam prilično sigurna da je neko od Marjanovića i očigledno je da su svi umešani i drže se zajedno.
Nema tu treće osobe, slučajnog prolaznika manijaka, terorista, tajkuna. Marjanovići plus kumovi i to je taj krug. Niko više!