Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi ,ja vas ne razumem ,,,covek ima 10 prstiju ,kako je mogao sav lak da se skine ,oljusti ,da nestane? Nije sigurno lakirala jedan nokat ,[mada i to neki rade] ,znaci ako je lak ostecen ,on je skidan necim....koliko sam pratio njoj je valjda nekoliko prsta bilo u nesto umoceno...

Ne razumijem da neki sebi toliko umišljaju za ovog Šipku da je šarlatan! Pa baš zato što i jeste privatnik zar bi on sebi davao toliko lošu reklamu izmišljajućii priče o noktima! Sigurna sam da se razlikuje fizičko oštećenje i oštećenje nekim sredstvom ! To se moze dokazati acetonom kojim inače skidamo lak! Halooooo Požegaaaa...što reče ovaj Knjaz!

Moram da podelim sa vama nešto, evo nikad mi se to nije desilo...danas da refrešujem svoj FB, traži mi da se opet ulogujem. Bilo mi je čudno jer se nisam izlogovala, ali ajde. Koristim isti pregledač, samo ja i niko drugi nema pristup. Kad sada krenem da odgovaram na postove na forumu, op, op...ista stvar. Čak nisam mogla da se ulogujem 10 minuta sa svojom šifrom, posle 10 min normalno sam se ulogovala kao i sve ok.
Neko je danas ili juče rekao nešto na tu temu kako se sve prati i to... paaa samo neka nas prate i hakuju :D

...
Rumunski nadničari su usidreni na raskrsnici u Borči, svrati da ih vidiš...

Ах да, они не смеју да се мичу отале ...
Е Пожега, Пожега !

Одо' !

Драге колеге
мичите се са те губитничке тачке гледишта !
Видите ли да се вртите у круг ?

Па после како је победио Милошевић,
како Вучић ..?

Па тако што глођете оно што вам Информер убаци у мозак
и не умете да искорачите !

Moram da podelim sa vama nešto, evo nikad mi se to nije desilo...danas da refrešujem svoj FB, traži mi da se opet ulogujem. Bilo mi je čudno jer se nisam izlogovala, ali ajde. Koristim isti pregledač, samo ja i niko drugi nema pristup. Kad sada krenem da odgovaram na postove na forumu, op, op...ista stvar. Čak nisam mogla da se ulogujem 10 minuta sa svojom šifrom, posle 10 min normalno sam se ulogovala kao i sve ok.
Neko je danas ili juče rekao nešto na tu temu kako se sve prati i to... paaa samo neka nas prate i hakuju :D

Milena je li vidis da se postovi dupliraju ,ne mozemo da ih ubacimo iz prve,,ni na jednoj temi mi se to nije desavalo,ni na jednoj!?

- - - - - - - - - -

Alo HAKERI GDE STE?!

- - - - - - - - - -

Sto noviji sistem koristite ,lakse vas hakuju,,,da ne govorim o windowsu ,10 ubi Boze,,,android ubi Boze,,iphone ,malo bolje ,ali isto ubi Boze...

Ne razumijem da neki sebi toliko umišljaju za ovog Šipku da je šarlatan! Pa baš zato što i jeste privatnik zar bi on sebi davao toliko lošu reklamu izmišljajućii priče o noktima!
Covek je dobar vidi se, ali ono sto radi ne radi kao strucnjak... Ono je smesno.. Da li ti slusas sta on prica? Pa on je na osnovu slike nokta(bez ikakvog uvida u dokazni materijal) zakljucio da su svi nokti potapani u varikinu(koja izjeda kozu, a to zna svako ko je nesto radio sa varikinom i ci bi ucinak forenzicari primetili!).... A zatim na osnovu toga nedvosmisleno utvrdio da je ubijena kod kuce, jer mu je nemoguce da su prsti potapani u varikinu na nasipu... Znaci idemo redom umislio varikinu-utvrdio da nije koriscena na nasipu-utvrdio nedvosmisleno da nije ubijana tu... Svakom ozbiljnom strucnjaku ovo je smesno... Pa i vidi se kod svako koga su doveli sa njim u emisiju(a da je strucan) da mu se u sebi podsmeva i pita se sta prica ovaj covek :D ...
Ne kazem covek je sasvim fin i kulturan i na neki nacin mi je zao sto tako lupa gluposti...

Informer vas predstavio kao da zivite u Tanzaniju ,medju ljudozderima,i samo neki ceka da iskoci ....pa vi bi mitraljezima morali biti naoruzani ,kada idete po nasipu.

Oduvek se tvrdilo da su ta sela blizu grada primitivnija od centralne bosne koja je nekada bila gradacija za iza dno dna.

Inače sve se ponavlja, naslovi kao kada se ubistvo desilo, niko im ne veruje u ta trucanja sem dokonih gastarbajterskih rada sa fejsa u pauzama pranja svapskih dupeta :dosadno:

Oduvek se tvrdilo da su ta sela blizu grada primitivnija od centralne bosne koja je nekada bila gradacija za iza dno dna.

Inače sve se ponavlja, naslovi kao kada se ubistvo desilo, niko im ne veruje u ta trucanja sem dokonih gastarbajterskih rada sa fejsa u pauzama pranja svapskih dupeta :dosadno:

Pa zato što sve više ljudi tog porekla naseljava prigradska naselja.

Koliko se secam jos odavno je procurelo iz istrage da su nadjeni neki pramenovi njene kose koji su joj spali od udarace... Eto i to je dokaz da je tu ubijena...
Takodje nadjena je i krv pa su jos onda u novinam pisali kako je krv odneta na analizu, jer se sumnja da je moguce da je Jelena uspela da povredi ubicu i da je to njegova krv,... Na kraju se verovatno ispostavilo da je njena.. Takodje dokaz da je tu ubijena!

Podrazumevano Re: Beze od mene,ko djavo od krsta!
Evo jedna analiza koriscenih reci, u ovom prilicno kratkom postu, a koje u obicnoj konverzaciji prosto paraju usi:

o sebi: nisam tupav, nisam mutav, nisam dosadan, ruzan, antipatican, imam losu auru, mozda lep,

o drugima: krezavi debeljko, pedder, nakaza,da covek ni biciklu ne nasloni na njega, nedozrelog,poludrogiranog,vrljavog akrepa od 20 kila s krevetom, nista osim "zvezde i partizana" nema u glavi, klipan, kraci za pola metra od mene.

Mislim da sam dovoljno naveo - ovo je vrlo ozbiljan problem, i ako covek zeli sebi da pomogne, mora ozbiljno da se pozabavi sobom.

Odlična analiza osobe sa te slike!

Jedino sto moze da bude, a u sta mogu da poverujem je da dete nije bilo tu u trenutku ubistva(e to jeste moguce), vec da ju je deda dovezao na Z poziv(zatim otisao) i da su tada Z i dete bili na livadi i zatim je odglumljeno trazenje.... Medjutim oslanjam se na to da bi sa kamera na prodavnici i onima sa kojih se vidi put lako moglo da se zakljuci da li je neki od njihovih automobila prosao tuda u to vreme.. Takodje ima i svedoka koji su videli muskarca, zenu i dete....

Jutarnji program hepija:

drugi deo

Pošto već izvlače neke stvari za naslovnice, neka izvuku od Marića nešto. Naslovna neka im bude šok! Zorica Zoka zaposlena kod Marića!

- - - - - - - - - -

Podrazumevano Re: Beze od mene,ko djavo od krsta!
Evo jedna analiza koriscenih reci, u ovom prilicno kratkom postu, a koje u obicnoj konverzaciji prosto paraju usi:

o sebi: nisam tupav, nisam mutav, nisam dosadan, ruzan, antipatican, imam losu auru, mozda lep,

o drugima: krezavi debeljko, pedder, nakaza,da covek ni biciklu ne nasloni na njega, nedozrelog,poludrogiranog,vrljavog akrepa od 20 kila s krevetom, nista osim "zvezde i partizana" nema u glavi, klipan, kraci za pola metra od mene.

Mislim da sam dovoljno naveo - ovo je vrlo ozbiljan problem, i ako covek zeli sebi da pomogne, mora ozbiljno da se pozabavi sobom.

Odlična analiza osobe sa te slike!

Koja slika je u pitanju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back