- Poruka
- 9.400
A sta je Milena sa kineskim kampom ,koliko je on udaljen?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino da je koristila pijacni lak ,u sta cisto sumnjam...
A sta je Milena sa kineskim kampom ,koliko je on udaljen?
Ljudi ,ja vas ne razumem ,,,covek ima 10 prstiju ,kako je mogao sav lak da se skine ,oljusti ,da nestane? Nije sigurno lakirala jedan nokat ,[mada i to neki rade] ,znaci ako je lak ostecen ,on je skidan necim....koliko sam pratio njoj je valjda nekoliko prsta bilo u nesto umoceno...
Informer vas predstavio kao da zivite u Tanzaniju ,medju ljudozderima,i samo neki ceka da iskoci ....pa vi bi mitraljezima morali biti naoruzani ,kada idete po nasipu.
...
Rumunski nadničari su usidreni na raskrsnici u Borči, svrati da ih vidiš...
Covek je dobar vidi se, ali ono sto radi ne radi kao strucnjak... Ono je smesno.. Da li ti slusas sta on prica? Pa on je na osnovu slike nokta(bez ikakvog uvida u dokazni materijal) zakljucio da su svi nokti potapani u varikinu(koja izjeda kozu, a to zna svako ko je nesto radio sa varikinom i ci bi ucinak forenzicari primetili!).... A zatim na osnovu toga nedvosmisleno utvrdio da je ubijena kod kuce, jer mu je nemoguce da su prsti potapani u varikinu na nasipu... Znaci idemo redom umislio varikinu-utvrdio da nije koriscena na nasipu-utvrdio nedvosmisleno da nije ubijana tu... Svakom ozbiljnom strucnjaku ovo je smesno... Pa i vidi se kod svako koga su doveli sa njim u emisiju(a da je strucan) da mu se u sebi podsmeva i pita se sta prica ovaj covekNe razumijem da neki sebi toliko umišljaju za ovog Šipku da je šarlatan! Pa baš zato što i jeste privatnik zar bi on sebi davao toliko lošu reklamu izmišljajućii priče o noktima!
Informer vas predstavio kao da zivite u Tanzaniju ,medju ljudozderima,i samo neki ceka da iskoci ....pa vi bi mitraljezima morali biti naoruzani ,kada idete po nasipu.

Oduvek se tvrdilo da su ta sela blizu grada primitivnija od centralne bosne koja je nekada bila gradacija za iza dno dna.
Inače sve se ponavlja, naslovi kao kada se ubistvo desilo, niko im ne veruje u ta trucanja sem dokonih gastarbajterskih rada sa fejsa u pauzama pranja svapskih dupeta![]()
Jel objavljen poslednji intervju s Nenadom Šipkom? Okačite link ako jeste
Podrazumevano Re: Beze od mene,ko djavo od krsta!
Evo jedna analiza koriscenih reci, u ovom prilicno kratkom postu, a koje u obicnoj konverzaciji prosto paraju usi:
o sebi: nisam tupav, nisam mutav, nisam dosadan, ruzan, antipatican, imam losu auru, mozda lep,
o drugima: krezavi debeljko, pedder, nakaza,da covek ni biciklu ne nasloni na njega, nedozrelog,poludrogiranog,vrljavog akrepa od 20 kila s krevetom, nista osim "zvezde i partizana" nema u glavi, klipan, kraci za pola metra od mene.
Mislim da sam dovoljno naveo - ovo je vrlo ozbiljan problem, i ako covek zeli sebi da pomogne, mora ozbiljno da se pozabavi sobom.
Odlična analiza osobe sa te slike!