Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Detetu pusta da ni u kom slucaju ne bi mogla da se dvoumi, preispita i pokusa da shvati ko je zaista ubio Jelenu... To je predostroznost za svako sledece ispitivanje policije i psihologa(ako ga bude)... Tako ce dete uci duboko u njegovu laznu percepciju onoga sto se desilo tog dan, a on biti bez brige....

Nikako detetu se to ne pokazuje

Forenzičar Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada Nenad Šipka, otrkio je nepoznate detalje u vezi sa istragom ubistva pevačice Jelene Marjanović.

Šipka je rekao da postoji svedok koji je svojom izjavom pomogao u istrazi.

- Postoji svedok koji je video Zorana Marjanovića na smetlištu kod nasipa u Crvenki, 35 do 40 minuta pre vremena, koja je on naveo u izjavi u policiiji i istrazi. Jana se na smetlištu igrala vijačom - ispričao je Nenad Šipka u jutarnjem programu na Hepi televiziji.

Međutim, kako Šipka kaže, svedok je njih video sa suprotne strane, smetlišta, tako da se izjava Zorana Marjanovića i svedoka nikako ne podudara.On je i potvrdio da mu je sudski veštak iz Hrvatske i saradnik CIF-a obećao da će biti spreman da sarađuje, ukoliko za to bude bilo potrebe.

Poslednja izmena:
Da li si svestan gluposti koju si napisao? Ne govorimo o bebi već o detetu od 5 godina. Po tebi je mala ostala kod rampe dok je Zoran otrčao da ubije Jelenu?
Nije ostala kod rampe, ali na stazi ili livadi jeste... I baka koja je cuvala koze kaze da je dete prislo da se igra sa kozama, a onda ju je viknuo muskarac da dodje... Za mene je to dokaz da je dete moglo da se udalji malo dalje od roditelja i da ne place... Tako se i desilo...
A sto se tice noktiju gde mu bas pade varikina na pamet? Nigde nije procurela informacija iz istrage da su joj na prstima nadjeni tragovi varikine(koja izjeda prste dovoljno da utvrde forenzicari)... Da je strucnjak onda bi rekao da je u pitanju neko sredstvo, a ima ih hvala bogu koliko hoces, a koje bi moglo da "izjede" lak... Ne nego strucnjak tvrdi da je u pitanju varikina zato sto je cuo da su varikinom oprali celu kucu... Varikinom kojom nisu mogli da operu celu kucu vec pojedine delove eventualno u WCu, ko zna sta je varikina razumece...
Zamisljam samo kako izgleda mrtva zena i ljudi koji joj stavljaju varikinu na prste.. Filmski, nema sta....Nije ni cudo sto kod nas sve to prolai kao vest..

Poslednja izmena:
Varikina uništava biološke dokaze

Prema mojim saznanjima to uopste nije tacno(ne kazem da ne postoji sredstvo koje moze da ih unisti skroz).. Varikina ne moze da unisti sve bioloske tragove... Njom su mogli da operu kadu, wc solju, lavabo, plocice(na kojima podsecam da postoje fugne)... Meni je vec odavno jasno da se ubistvo nije desilo kuci i da ne ponavljam stotine razloga... Mene ne ubedjuju te price da se na nasipu sve moralo cuti, a da komsije pored kuce nisu morale cuti ni svadju... Z je upravo takav covek koji ne besni na J u prisustvu drugih, ali kada su sami tada da...

Poslednja izmena:
U vezi nokata.. interesantno je da je neko od čitatelja lista Alo dug period pominjao slike Svekrve na kojima se vidi da su joj nokti desne ruke skraćeni a na lijevoj dugi,crveni! Osim toga pisalo se da se djeverova djevojka bavi tim poslom vezano za nokte?

Vezano za telefon koji je navodno sad nadjen,mozda se pojavio onaj telefon zbog kog je smijenjen onaj policajac,naravno sa malo izmijenjenom pričom?

Da, čitala sam te komentare na portalu Alo, ali nisam uspela nigde da nađem sliku gde se vidi i desna ruka. Ne znam da li se ona bavi manikirom, ali znam da je Jelena išla kod jedne moje poznanice koja ima taj salon u kući. Često je postavljala slike njenih noktiju nakon manikira.

Što se telefona tiče, nekako mislim da je samo fora za novine. Mislim, to da je sada nađen u kanalu. Ko zna, možda je inspektor našao, video da je ona bila pevačica, muž ima studio, skontao da baba zarađuje od te bioenergije, tražio im pare da pomogne. Zadržao taj telefon kao predmet ucene za njih i kad je otrkiveno onda je smenjen, navodno zbog nekih dilera kojima je uzimao telefone i pare... ništa ne treba isključiti.
Neko će reći otkud njima pare kad Jelena nije imala da plati račun u apoteci... Možda nije smela da raspolaže novcem samostalno, dosta takvih slučajeva znam. Obratite pažnju da Miloš Marjanović vozi crnog mercedesa, a Vladimir neki micubiši džip. Zoranov sin vozi onaj pežo kabriolet. Pa gledajte koliko košta registracija, održavanje i gorivo za sva ta vozila. Nije da nemaju...

Nije ostala kod rampe, ali na stazi ili livadi jeste... I baka koja je cuvala koze kaze da je dete prislo da se igra sa kozama, a onda ju je viknuo muskarac da dodje... Za mene je to dokaz da je dete moglo da se udalji malo dalje od roditelja i da ne place... Tako se i desilo...
A sto se tice noktiju gde mu bas pade varikina na pamet? Nigde nije procurela informacija iz istrage da su joj na prstima nadjeni tragovi varikine(koja izjeda prste dovoljno da utvrde forenzicari)... Da je strucnjak onda bi rekao da je u pitanju neko sredstvo, a ima ih hvala bogu koliko hoces, a koje bi moglo da "izjede" lak... Ne nego strucnjak tvrdi da je u pitanju varikina zato sto je cuo da su varikinom oprali celu kucu... Varikinom kojom nisu mogli da operu celu kucu vec pojedine delove eventualno u WCu, ko zna sta je varikina razumece...
Zamisljam samo kako izgleda mrtva zena i ljudi koji joj stavljaju varikinu na prste.. Filmski, nema sta....Nije ni cudo sto kod nas sve to prolai kao vest..

Onda je i ta baba sa kozama bila blizu tog događaja, ako se desio. Viknuo je, verovatno je mogao da bude blizu, ali ne stotinama metara odatle. Rekao je za varikinu da je koriste kada čiste alat valjda na obdukciji jer uklanja biološki materijal sa instrumenata. Ceo slučaj izgleda filmski, to ne bi bilo ništa čudno. Čudno mi je što su se kleli u Jecu i njenu vernost, kako ih je bolela priča o švaleru. A sada kad im je došla maca na vratanca, odmah imala ljubavnika, ona je kriva!

Elem, kada je Zoran pričao kod Marića pre ulaska u rijaliti, o Radi je dva puta rekao da je paculjara...krenuo je da se nervira i da gubi kontrolu pa je zaćutao, onda je opet posle ponovio paculjara. I sve vreme priča kako ima on njene neke slike koje nije hteo da objavi zbog njene dece. A tu poenta nisu njene slike, ako je ono što je rekao da jeste, koga briga. Poenta su njegove slike, slike i poruke udovca koji je voljenu ženu sahranio 40 dana ranije.
Njegovim rečnikom koji koristi kada se iznervira uopšte ne odaje utisak patrijarhalno vaspitane osobe.

Prema mojim saznanjima to uopste nije tacno(ne kazem da ne postoji sredstvo koje moze da ih unisti skroz).. Varikina ne moze da unisti sve bioloske tragove... Njom su mogli da operu kadu, wc solju, lavabo, plocice(na kojima podsecam da postoje fugne)... Meni je vec odavno jasno da se ubistvo nije desilo kuci i da ne ponavljam stotine razloga... Mene ne ubedjuju te price da se na nasipu sve moralo cuti, a da komsije pored kuce nisu morale cuti ni svadju... Z je upravo takav covek koji ne besni na J u prisustvu drugih, ali kada su sami tada da...

Imali su studio, možda se tamo desilo... Njihova kuća je samo sa jedne strane blizu komšije, ispred im je njiva, iza nečija bašta i neka kućica kao šupa i vrtić, park... Sa druge strane opet njiva pa malo dalje kuća. Ne verujem da su se svađali preko mikrofona pa da ih svi čuju u komšiluku dok su u kući. Možda su se svađali u kolima pa kad su došli u kuću, ubijena. Mada, ja ne zatvaram opciju da je ubijena na nekom drugom zatvorenom mestu, ne mora samo njihova kuća da bude mesto ubistva

- - - - - - - - - -

Mi zene znamo kad odemo na more da u morskoj vodi lak izdrzi deset dana. Takodje, uzmimo u obzir da je u pitanju pevacica , dakle neko ko sebi ni u jednom momentu ne sme da dopusti zapustanje, narocito da se skine lak sa noktiju.

Njene drugarice kažu da je u petak radila nokte...

Tako da svi ovi "svedoci" mogu da budu podmetanja ,da bi se sto vise okrivio ,i ocrnio ,tj .da bi se javnost dobro preparirala ,,,a zvanicna optuznica ,sudjenje ,koliko je meni poznato nije podignuta ,niti je sudjenje pocelo ,a unapred se pominju neki kao svedoci ,,,evo sada je ponovo aktuelno da zuta stampa vraca i objavljuje skoro iste tekstove koje su i pre objavili...

Po meni je to veoma neozbiljno i neprofesionalno...

jutarnji program na pinku

još nisu postavili video sa hepija

- - - - - - - - - -

Tako da svi ovi "svedoci" mogu da budu podmetanja ,da bi se sto vise okrivio ,i ocrnio ,tj .da bi se javnost dobro preparirala ,,,a zvanicna optuznica ,sudjenje ,koliko je meni poznato nije podignuta ,niti je sudjenje pocelo ,a unapred se pominju neki kao svedoci ,,,evo sada je ponovo aktuelno da zuta stampa vraca i objavljuje skoro iste tekstove koje su i pre objavili...

Po meni je to veoma neozbiljno i neprofesionalno...

Babu su podmetnuli sa sve kozama?

Ma sta ima baba da daje izjave?!Kakve izjave kakve koze i jarcevi ,kakvi bakraci...vEOMA NEPROFESIONALNO

- - - - - - - - - -

Svaki normalan sud na svetu bi odbacio bilo kakve izjave i svedocenja tih ljudi ,ako uopste i postoje ,jer su sve informacije procurele u javnost...to je kao dan jasno

- - - - - - - - - -

Iako postoje bilo kakvi svedoci ,naravno treba ispitati da li imaju bilo sta protiv okrivljenog,ili njegove porodice ma i najmanja stavka moze da dovede u pitanju validitet i kredibilitet svedoka.

Ma sta ima baba da daje izjave?!Kakve izjave kakve koze i jarcevi ,kakvi bakraci...vEOMA NEPROFESIONALNO

- - - - - - - - - -

Svaki normalan sud na svetu bi odbacio bilo kakve izjave i svedocenja tih ljudi ,ako uopste i postoje ,jer su sve informacije procurele u javnost...to je kao dan jasno

- - - - - - - - - -

Iako postoje bilo kakvi svedoci ,naravno treba ispitati da li imaju bilo sta protiv okrivljenog,ili njegove porodice ma i najmanja stavka moze da dovede u pitanju validitet i kredibilitet svedoka.

Lijepo Šipka reče da je u ovom predmetu "Ključ ovog slučaja je u rukama SUDSKIH VJEŠTAKA i njihovih savjetnika"!Valjda oni znaju sta je validno a šta ne?

Ovo je davno objavljena vest u nekim bosamskim novinama, oko vremena ubistva... Mislim da su ove tvrdnje tacne... Baka koja je izvodila koze oko 17h svaki dan govori kako je videla coveka koji sedi u daljini i dvocicu koja je pritrcala njenim kozama kada ih je videla... To je od prilike to.. Ubistvo se desilo pre svega toga, a onda se zoran vratio na pocetnu livadu i predstava je pocela... Nakon sto je devojcica dosla do koza on ju je doviknuo da dodje, posle su krenuli da "traze" Jelenu... I tu je ono nelogicno neslaganje u vremenu koje je odmah bilo sumnjivo policiji... Baka izlazi sa kozama svaki dan oko 17h... Nije luda pa da izadje u 15h, a da to ne zna... A poslednji razgovor jelene i majke bio je u 15;35....
https://www.hayat.ba/vijest.php?id=27370

Pročitala sam komentare na statusima CFI vezane za gostovanja u emisijama. Upravo vidim da je Rada Matić pomenula ono što sam napisala jutros, da se u studiju valjda nalazi još audio snimak kada je Jelena pevala, tu bi trebalo da se vidi kada je to tačno bilo.

A drugo što isto ona kaže je vezano za nokte svekrve, piše baš u vezi pomenute jedne ruke na kojoj nema ni nokte ni lak. Kao uništila ih je dok je Jeleni držala prste u varikini. Svi čitaju ovaj forum...

...
Neko će reći otkud njima pare kad Jelena nije imala da plati račun u apoteci...
...

Ало Пожега !
Алоооооооооооооооооооооо ...

Докле више то глупаво спомињање немања пара
зато што у моменту у апотеци није имала довољно ?!

Можда није понела са собом,
можда није понела картицу,
можда су јој се пелене учиниле скупе ..?

Ало !
Да ли се чујемо ? :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back