Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Seki nije spominjao odakle mu informacije, uglavnom je pricao ono sto i sami znamo iz novina i usput , ogradio se da su odredjene stvari koje je izneo licno misljenje. On je pravnik i oprezan je.Majole

Jeste ,ali znas kakav je nas narod ,pogotovo zombiran gledanjem toga ,pa svakako ta njegova izjava moze da utice na misljenje i rasudjivanje gledalaca,,,pa cak je u nekim novinama,skoro u svima unapred najavljeno da ce biti u zatvoru mesec dana sigurno,,i to PRE NEGO STO JE SUDIJA DONEO TU ODLUKU.

UNS ce i to utvrditi ,i ukazao je na to...

- - - - - - - - - -

Ok LJ D ,poklopile nam se poruke...

Ne salim se, trebao je odmah da se angazuje Joe Kenda, Homicide Hunter.
Zoran je umesan, e sad kako, videcemo.
Moje misljenje je da je on ubica, sve ukazuje na njega.
Da je serijski to ucinio, bilo bi vise ubijenih zena na usamljenim mestima.
Sa detetom moze itekako da se manipulise bez obzira imalo ili nemalo fotografsko pamcenje.
Zoran Marjanovic iako dolazi iz takvog drustvenog miljea nije ni malo naivan.
Mislim da je natprosecno inteligentan.
To je tzv. "privatno", porodicno ubistvo gde postoji vise ucesnika.
Ocekujem da se neko uskoro slomi.
Padobranac sam, tim se dicim.
I jos da dodam da je taj Zoran podvojena licnost, tj. ima sigurno vise licnosti.
On se mozda i ne seca da je ubio. To je uradio neki "zli" Zoran. Mozda je tako bilo.
Psihoticna licnost sigurno jeste i ima taj problem, sigurno.

Poslednja izmena:
U početku sam misliio da nije Zoran ali mi sada sve nekako deluje da je on jer je sve toliko precizno smišljeno da je nemoguće da je neko sa strane mogao da osmisli taj zločin ko ne poznaje odlično teren

Kada sam pre godinu i po dana prvi put čuo za ovaj zločin prva mi je misao bila da je otišla kao fol na trčanje a u stvari da se nadje sa švalerom tamo kod kanala , pa da su se posvadjali i da ju je on onda izudarao i ubio

Zoran mi je od početka bio simpatičan jer me je podsećao na metalca, ali vremenom kako su isplivavale informacije o Marijanovićima, pogotovo onaj intervju za treće oko kada je imao samo 9 godina, sve sam više uveren da je u pitanju jedna jeziva ličnost koja živi u najmračnijim delovima psihe... neka mi bog oprosti ako grešim

Чим користиш изразе као "шта се пецаш" одмах знам да си упућена у материју ! ;)

Адвокати су судски специјалци,
и њима је стало да пре свега препознају шта се заиста догодило
и затим одбране човека !

Кажњавање злочина остављају судији ...

Htela sam da ti napišem da se ne pališ na prvu, ali pošto nije prva, upotrebila sam pecanje... ne znam zaista na šta aludiraš, ali super, blago tebi. :D

- - - - - - - - - -

A ti si neki opasan, a? Hoces da se bijes, a? A? A? :lol:

Pa ko, brate, sta mislis, ko? Ocigledno cela nacija. Pa jel tebi nije bedak kad otvoris vesti a ono udarnih 7 vesti o ubistvu jedne zene... i tako skoro dve godine... a vesti sve imbecilnija od imbecilnije.
Pa sta sam Bogu zgresio da kad god udjem na internet prvo moram da se nagledam slika vec poodavno mrtve devojke?
I sto je najgore, kakva god da je bila, svi cak i njeni najblizi su od njene tragedije napravili rijaliti sou. I muz i sestra i prijatelji i uza i sira familija. Pa Englezi su o smrti Dajane pisali 3 dana pa ih posle valjda bilo sramota sto od njene porodice sto od nje mrtve. Ali prosecnom srpskom novinaru sa moralom, kulturom i obrazovanjem seoskog goveceta nije nikakav problem da truje i pljuje i bulazni koliko god treba ne bi li ubio ovo malo razuma u pojam. Zar tebi sve ovo ne lici na jedno tesko kolektivno ludilo?

Sve je tačno što pišeš, ali jedva stvar ovde bitna. A to da bi ovaj slučaj bio gurnut pod tepih da nisu toliko pisali. Inspektor na početku napravio haos, tragova nema, muž kaže neko je ubio dok je trčala, bla bla i izvukli se... To bi bilo tako da su pisali samo tri dana o ubistvu.

Ne salim se, trebao je odmah da se angazuje Joe Kenda, Homicide Hunter.
Zoran je umesan, e sad kako, videcemo.
Moje misljenje je da je on ubica, sve ukazuje na njega.
Da je serijski to ucinio, bilo bi vise ubijenih zena na usamljenim mestima.
Sa detetom moze itekako da se manipulise bez obzira imalo ili nemalo fotografsko pamcenje.
Zoran Marjanovic iako dolazi iz takvog drustvenog miljea nije ni malo naivan.
Mislim da je natprosecno inteligentan.
To je tzv. "privatno", porodicno ubistvo gde postoji vise ucesnika.
Ocekujem da se neko uskoro slomi.
Padobranac sam, tim se dicim.
I jos da dodam da je taj Zoran podvojena licnost, tj. ima sigurno vise licnosti.
On se mozda i ne seca da je ubio. To je uradio neki "zli" Zoran. Mozda je tako bilo.
Psihoticna licnost sigurno jeste i ima taj problem, sigurno.

Možda onaj mrtvorođeni brat blizanac koga je video negde u snovima i rekao da je živ negde preko okeana? :D Sve to piše u trećem oku....na kraju će na ludilo da se vadi!

Jutros su na Pinku i Hepiju gostovali Nenad Šipka, inspektor u penziji, dve novinarke. Interesantne činjenice je opet rekao Šipka. On sve uzdržan i neće sve da iznosi dok se ne podigne optužnica, ali ga Marić vešto nagovori da ovaj mora da kaže...

Rekao je da je bilo 9 udaraca tupim predmetom u glavu i jedan oštrim u lakat. To do sada nije bilo poznato javnosti. Obratite pažnju kada priča o Zoranovom intervjuu kada je opisivao šta se desilo pa naginjao glavom na desno i o svedoku koji ih je video na prvoj rampi gde se Jana igrala sa nekom vijačom. Nisu još objavili na YT klipove tih emisija, ali čim bude postaviću.

Ovo je klip gde Vladimir i kuma Vera pričaju priču gde je Zoran bio na nasipu... ko poznaje nasip, jasno mu je da lažu.
Da im je bilo u interesu da nađu ubicu, ne bi baš tako pričali.

Poslednja izmena:
Ono sto je pogresan zakljucak i ubedjenje javnosti od pocetka i ono sto je dovelo do ovolikih misterioznih predpostavki su tvrdnje da je ovo savrseni zlocin u kome je neko prikrio sve tragove... A u ovom slucaju u stvari uopste nisu uklanjani i prikrivani tragovi niti se ubica dugo bavio telom, jedino sto je jednu patiku koja je spala sa jelene dok ju je dovukao u kanal(desetak metara) bacio preko kanala.... Telefon joj nije trazio ni nasao, trenerku zapletenu u trnje, snalu... Tragova krvi je bilo na vise mesta u manjim kolicinama.. Ubica je veoma brzo odradio neke mahinalne stvari sto se tice skrivanja tela kao sto je ubacivanje u kanal i prebacivanje patike.... Zatim se brzo vratio na stazu ili livadu i vise se tamo nije priblizavao... To je postao deo koji ga podseca na ono sto je uradio.. Tada pocinje ono sto je odglumiio... Boravak sa cerkicom na pocetnoj livadigde ih je videla baka sa kozama 16;30 itd...

Postoji i jezicka inteligencija ,sposobnost lakog ucenja jezika u kombinaciji sa pamcenjem...

- - - - - - - - - -

A zasto je napravljena tolika misterija od slucaja ,zasto je slucaj morao da bude toliko zapetljan i zamrsen kao Gordijev cvor?!

- - - - - - - - - -

Kome je to bilo u interesu?

- - - - - - - - - -

Ne verujem ja u te bajke da nije bilo prikrivanja samog zlocina,,,to bi znacilo da nasa policija nije uopste sposobna da resi slucaj ,u kome nije nista planirano ,nista prikrivano ,,a verujem da nisu nesposobni ,nasuprot...

Apotekar je rekao da je dosla dan pre nestanka oko 19h da vrati dug ,,,naravno ako je to tacno ,to se moze utvrditi,tako da ta varijanta 17.30 bi otpala,,,,

Ko ti je to rekao? Pročitao si u novinama? Ja sam napisala imajući u vidu da je ovo što je rekao Nenad Šipka izjavio u kameru, i rekao da je to došlo do njega od Jelenine familije. Niko osim porodice Marjanović ne može da potvrdi da je video ili čuo Jelenu posle petka od 17.30h. Možda je ona bila i oko 17h u apoteci i kad se vraćala taj prijatelj je video poslednji put kako ulazi u kuću. Naravno uzimam u obzir činjenicu da je njena majka sumnjala da se Jelena javila na telefon.
Takođe je rekao u emisiji da je familija Krsmanović rekla da se Jelena uvek, ali uvek zvala majku pred polazak na spavanje. To je bila navika, ali da je u petak nije zvala.

kiriku, moraš malo otvorenije da gledaš na sve, da sagledaš stvari iz više uglova a ne da budeš toliko tvrdoglav. Ja sagledavam i mogućnost da je možda ona ubijena u petak, i te noći bačena u kanal, a da je pas nije našao te noći jer je bila više od sat vremena u vodi. A da su u noći između subote i nedelje došli da pobacaju stvari oko kanala da bi je locirali. Ovo mi je neka bleda teorija, ali nije nemoguća.

Naravno, mnoooogo toga može otkriti kretanje Jeleninog telefona u ta dva dana. Ne znam kako to funkcioniše, znam da je preko baznih stanica, a možda je neprecizno jer se sve odvija u svega nekih 7 kilometara. Ima ona opcija na google da ukucaš gde je moj telefon i on ti locira tačno mesto, ja sam tako tražila telefon, locirao mi je u tačnom delu dvorišta gde je bio. To su mogli odmah da urade svi i pre nego što je pozvana policija da je traži.

Eh, da, još jedna izjava Šipke, kad je pričao o Zoranovim verzijama događaja. Jednom kaže da je bio lep dan, taj deo pun ljudi, ona ide da trči...a u drugoj kaže kreće ka Jeleni, nema nigde nikog, naiđe biciklista pa ga on pita da li je video ženu.

Pomenuto je i da ako je Jelena bila umotana u neki tepih ili slično, nije mogla biti prevezena u običnim kolima. Trebalo je nešto veće vozilo. Meni je prva asocijacija bio karavan, ne znam kolika je dužina gepeka kada se spuste zadnja sedišta. Pri tom, sumnjam da bi svojim kolima vozili leš, pa mi na pamet odmah padne plavi passat koji je viđan i pre subote na nasipu, baš onakav kakav vozi kum Ivica Ajdarević.

Poslednja izmena:
Ne verujem ja u te bajke da nije bilo prikrivanja samog zlocina,,,to bi znacilo da nasa policija nije uopste sposobna da resi slucaj ,u kome nije nista planirano ,nista prikrivano ,,a verujem da nisu nesposobni ,nasuprot...
Pa zlocin se desavao u besu(i njemu nije bilo svedoka)... Kada se osvrnuo i video da ga niko ne vidi ubacio ju je u kanal... Nikakve tragove nije posebno prikrivao... To su nevidjene gluposti!!! To su javnost i mediji napravili misteriju od obicnog ubistva iz strasti.. Naravno svemu tome je pridodalo to sto se i sam ubica razlikuje od ostalih i ne zeli da prizna...
U ovom slucaju tacno moze da se vidi u praksi kolika je mogucnost nasih forenzicara i koliko se razlikuje realnost od nasih predpostavki i onoga sto mi mislimo da je realno za utvrditi(pa i od filmova)... Nasim istraziteljima je do sada bila najveca pomoc, pomoc od strane pocinilaca i njihovo priznanje i opis dogadjaja.. Sada toga nema... Teren je takav da tragovi patika ne ostaju, jedino je mogla ostati(ostecena trava), ali teren je itekako ostecen pretragom...
Takodje da dodam da je Z na kraju samo jos bacio predmet kojim ju je ubio(koji nije veliki), moze da se radi o boksu... A bacio ga je sigurno ne u taj kanal, nego kada se vratio na stazu pa na mocvarni teren druge strane nasipa, e za to je bio dovoljno priseban..

Poslednja izmena:
Evo zena misteriozno nestala pre par dana ,kod nas ,nista novo ,niti bih to znao da nisam slucajno naleteo na neki tekst na portalu...

Tako bi bilo i sa Jelenom. Nestala, nađena mrtva, niko ništa ne zna i to je to. Ovako su odmah ljudima zapale za oči laži njenog muža koji je izgubio iz vida na nasipu. Pa cela Borča i Crvenak se pitala da li je on slep?

Pa zlocin se desavao u besu(i njemu nije bilo svedoka)... Kada se osvrnuo i video da ga niko ne vidi ubacio ju je u kanal... Nikakve tragove nije posebno prikrivao... To su nevidjene gluposti!!! To su javnost i mediji napravili misteriju od obicnog ubistva iz strasti.. Naravno svemu tome je pridodalo to sto se i sam ubica razlikuje od ostalih i ne zeli da prizna...
U ovom slucaju tacno moze da se vidi u praksi kolika je mogucnost nasih forenzicara i koliko se razlikuje realnost od nasih predpostavki i onoga sto mi mislimo da je realno za utvrditi(pa i od filmova)... Nasim istraziteljima je do sada bila najveca pomoc, pomoc od strane pocinilaca i njihovo priznanje i opis dogadjaja.. Sada toga nema... Teren je takav da tragovi patika ne ostaju, jedino je mogla ostati(ostecena trava), ali teren je itekako ostecen pretragom...

a gde se po tebi desio zločin ? na nasipu su svi mogli da ih vide. u kući ? negde treće ????

Pa nije bacao žvaku na sred ulice dok ga niko ne gleda!!!! Za ovakvo nešto je potrebno vreme!

Granje koje je možda mogli biti dokaz, tipa da je gaženo, polomljeno, brže bolje je inspektor posekao da bi ispraznio kanal. Kao što kažeš, teren je takav da tragovi patika ne ostaju (možda i mogu da ostanu, opet kažem mi smo laici po tom pitanju), dakle sve je suvo i nije mogao da nađe neko blato osim u kanalu. Ono blato koje se navodi da mu je nađeno na farmerkama.

Kaže Šipka da su Jelenini prijatelji rekli da je u petak radila nokte, tj lakirala ih kod manikira. Zašto joj je onda lak bio iskrzan ako niko nije prikrivao tragove, nego je samo bacio u kanal?

kiriku, moraš malo otvorenije da gledaš na sve, da sagledaš stvari iz više uglova a ne da budeš toliko tvrdoglav. Ja sagledavam i mogućnost da je možda ona ubijena u petak, i te noći bačena u kanal, a da je pas nije našao te noći jer je bila više od sat vremena u vodi. A da su u noći između subote i nedelje došli da pobacaju stvari oko kanala da bi je locirali. Ovo mi je neka bleda teorija, ali nije nemoguća.
A sad ti meni reci, zasto kod tolike organizovanosti nisu pogledali na sat, kao da nisu znali da ce ih to pitati u policiji? Zasto su dozvolili da neusaglasavanje vremena bude ono sto istragu najvise navodi ka njima? Zasto su na sebe bacali sumnju? On kaze dosli su oko 15;30, baka izlazi da cuva koze u 16;40...Zovu policiju 5 sati nakon nestanka... Vremena kada je video biciklistu i coveka sa stapom su daleko od majcinog poziva.... Sve u vezi vremena je nelogicno... Zasto? Pa zato sto je tad ubijena i nista tu nije isplanirano i pripremljeno dan ranije...
Nisam bas tvrdoglav, ali ne mogu da verujem u ono sto mi nema nikakve logike... Da ne govorim o majcinom pozivu... I o tome da teoriom da je ubijena ranije ubacujete i jos jednog saucesnika sto je po meni neverovatno na taj nacin.. Jedan je Z...

Sigurno da postoje jos kamera po Borci ,koje bi mogle da utvrde kretanje i dan pre nego sto je nestala ,kao i kretanje njene porodice,komsiluk bi zapazio takodje nesto sumnjivo i obavestio organe o tome kada su davali izjavu,,zatim kretanje signala telefona,,,zatim ako je bila u apoteci ,mozdai tu postoji kameran,ili negde u blizini ,sve je to moglo da se proveri ,ne znam da li postoji neka benzinska pumpa one imaju obicno kamere ,mozda se nesto moglo uociti...

a gde se po tebi desio zločin ? na nasipu su svi mogli da ih vide. u kući ? negde treće ????

Pa na nasipu... Ne razumem kako su na nasipu svi mogli da ih vide? To u realnosti uopste nije tacno.... Nasip ima stazu od 1800m, a kanal koji se ne vidi od siprazja je oko 100m od staze...... Da tu stalno ima nekoga pa Z bi sreo jos neko ne samo biciklista i covek sa stapom(bilo bi stotine svedoka za sat vremena)... A i da uvek ima nekoga tacno je, jer su i u vreme ubistva na nasipu bili ubica i zrtva...

- - - - - - - - - -

Pa nije bacao žvaku na sred ulice dok ga niko ne gleda!!!! Za ovakvo nešto je potrebno vreme!
Pa nije potrebno 10 minuta sigurno.... On je mogao da je ubaci u kanal za 30 sekundi....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back