Apotekar je rekao da je dosla dan pre nestanka oko 19h da vrati dug ,,,naravno ako je to tacno ,to se moze utvrditi,tako da ta varijanta 17.30 bi otpala,,,,
Ko ti je to rekao? Pročitao si u novinama? Ja sam napisala imajući u vidu da je ovo što je rekao Nenad Šipka izjavio u kameru, i rekao da je to došlo do njega od Jelenine familije. Niko osim porodice Marjanović ne može da potvrdi da je video ili čuo Jelenu posle petka od 17.30h. Možda je ona bila i oko 17h u apoteci i kad se vraćala taj prijatelj je video poslednji put kako ulazi u kuću. Naravno uzimam u obzir činjenicu da je njena majka sumnjala da se Jelena javila na telefon.
Takođe je rekao u emisiji da je familija Krsmanović rekla da se Jelena uvek, ali uvek zvala majku pred polazak na spavanje. To je bila navika, ali da je u petak nije zvala.
kiriku, moraš malo otvorenije da gledaš na sve, da sagledaš stvari iz više uglova a ne da budeš toliko tvrdoglav. Ja sagledavam i mogućnost da je možda ona ubijena u petak, i te noći bačena u kanal, a da je pas nije našao te noći jer je bila više od sat vremena u vodi. A da su u noći između subote i nedelje došli da pobacaju stvari oko kanala da bi je locirali. Ovo mi je neka bleda teorija, ali nije nemoguća.
Naravno, mnoooogo toga može otkriti kretanje Jeleninog telefona u ta dva dana. Ne znam kako to funkcioniše, znam da je preko baznih stanica, a možda je neprecizno jer se sve odvija u svega nekih 7 kilometara. Ima ona opcija na google da ukucaš gde je moj telefon i on ti locira tačno mesto, ja sam tako tražila telefon, locirao mi je u tačnom delu dvorišta gde je bio. To su mogli odmah da urade svi i pre nego što je pozvana policija da je traži.
Eh, da, još jedna izjava Šipke, kad je pričao o Zoranovim verzijama događaja. Jednom kaže da je bio lep dan, taj deo pun ljudi, ona ide da trči...a u drugoj kaže kreće ka Jeleni, nema nigde nikog, naiđe biciklista pa ga on pita da li je video ženu.
Pomenuto je i da ako je Jelena bila umotana u neki tepih ili slično, nije mogla biti prevezena u običnim kolima. Trebalo je nešto veće vozilo. Meni je prva asocijacija bio karavan, ne znam kolika je dužina gepeka kada se spuste zadnja sedišta. Pri tom, sumnjam da bi svojim kolima vozili leš, pa mi na pamet odmah padne plavi passat koji je viđan i pre subote na nasipu, baš onakav kakav vozi kum Ivica Ajdarević.