I dalje ne kontate da ono što ne znano mi, ili se ne vrti po štapmi, ne znači da ne postoji i da se za to ne zna u određenim krugovima!
Evo npr, znate li da postoje makroi samo za političare, da postoje ***** samo za sportske krugove, i šta još sve ne, to znaju ljudi koji su neposredno ili posredno u tim krugovima! Pogledajte npr ove klince tjubere, oni nama nisu bitni, a imaju čitave armije pratilaca! Tako i Jelena, ok nije bila poznata kao ostale Zvezde Granda, ali njen krug je bio i te kako širok! Dosta više s tim "kome je ona zabavna", eto npr fleka koja se odaziva na Lj. S. i peva po klubovima je jedna od glavnih švalerki! To što je nama relativno nepoznata ne znači ništa. Znate li koliko ima divnih idiličnih parova koji se slikaju za Gloriju i pričaju o svojoj uzvišenoj ljubavi, a kad se kamere ugase, razvrat na svakom koraku... ubeđena sam da se krupna afera (veza koja dugo traje) ne može sakriti, a pogotov bi u ovom slučaju nekoliko ljudi progovorilo.
Još nešto, ako se pominje trag blata kao dokaz, nemojte misliti da je glavni i jedini. Nisu naši panduri toliko glupi, u to sam se više puta uverila. Verujem da su ciljano dozvolili šta sme da ide u javnost, e sad, što su neki mediji svašta iskonstruisali, njima na čast. Kad se sve raspetlja - a hoće, bičemo začuđeni kako je sve zapravo bilo vrlo jednostavno.