Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko je prvi objavio navodno ime tog tajkuna, koji medij i za čije babe zdravlje oni pišu šta im se servira?

Pa još sporije da pišem da bi se skapiralo (možda), ko je lično čuo koje ime je Vladimir naveo?

Isto tako je mogao da prenese da je rekao Baja Patak, svejedno bi bilo, a i da hoće da ga obznani ko će od medija to da prenese? :D

Ove kopije iz tih nekih grupa su smehotresne, to mogu i panduri da pišu i valjaju se od smeha ili ona komšinica smešna Rada iz Beč '.

Evo i u toj grupi podrška pominju Aleksandra Radovanova!
Neće ovo na dobro izaći s tom podrškom! S rogatima se ne bode!

Zorica Zoka opet piše...sada u javnoj grupi za podršku, evo citiraću:

"Zorica Zoka
2 ч.
Zoki nas, uz tebe sam i srcem i dusom. Zelim ti samo puuno snage i Bog da nam te cuva dok si u zlotvorskim rukama tamo, da nam te ne ubiju i kazu da si se sam ubio i tako rese slucaj, u kome stite nekoga, a Tebe nam namestaju, na pravdi Boga i pokusavaku optuziti, a mi cemo se boriti i izboriti da te vratimo. Angazovali smo tim najboljih advokata, vrlo uspesnih u dokazivanju nebrojenih pokusaja namestaljki. Zemlju i vasionu cemo okrenuti, ali cemo dokazati da je ovo pokusaj namestaljke neduznom coveku, do Boga cemo ih terati, ali ti ces nam se vratiti, obecavam ti to, osim ako neko ne poruci i ubistvo mene, jer puno pricam za njihov ukus. Ali, tu je tvoja porodica, koja je casna i postena, koja ce za tebe, istinu i pravdu dati zivot ako treba, tu smo dace Bog svi, boricemo se i jos jednom ti obecavam da cemo te vratiti. Zapamti, DO BOGA CEMO IH TERATI. PRAVDA ZA ZORANA MARJANOVICA"

"Zorica Zoka
2 h
Mitrovicu, gde ti je sin ubica? Kako je, spava li mirno? Spavaju li mirno oni koji su ti pomogli da zataskate sve i da ti zastite sina, ubicu? Jesu li ti pomogli isti oni koji sada namestaju Zorana, neduznog coveka, da bi ispod zita provukli neko svoje dupeuvlakalo? Je li bagro?? Pooolakooo, nece ni vasa do zore... Kad Vam zasednu drugi, pa pocnu da vade Vas prljabi ves. Upravnici logora zvanog Srbija, stitite Vi koga hocete, vracajte nam Zorana, nevinog coveka, a Vi cete jedni druge odati ko je koga i da li je stitio, polako. Dovoljni ste Vi sami sebi..."

"Zorica Zoka
2 h
Spavate li mirno zlotvori?!! Sta radite ovo neduznom coveku? Rec istine i pravde je poslednja, ne zaboravite to nikada. Vi mozete biti robovlasnici, diktatori, zlotvori, dzelati, upravnici logora zvanog Srbija, ali ne umisljajte da ste Bogovi. Samo polako... PODRSKA NASEM ZORANU"

"Zorica Zoka
2 h
Gospodine Aleksandre Vucicu, Vasa Visost najavi neke obracune sa tajkunima? Jel ovo obracun, koji po redu nevini covek lezi u zatvoru, koji put po redu lazete da radite za svoj narod, koji put po redu ce ispastati nevini da bi ovom zemljom lagodno hodale glave, koje jedva da se vide iz Vase zadnjice i Vama slicnih? Stitite koga hocete, zatvorite slucaj, slazite sta hocete, za to ste eksperti, samo vracajte nam nazad coveka koga ste na pravdi Boga odveli, da mu namestate. Logor smrdljiva drzava!"

Link grupe: https://www.facebook.com/groups/1575117646120318/?fref=ts

Da je Mitrović namestio njemu nešto ovim učešćem, možda...ali ako mu je SMEŠTANO ovim učešćem, ne verujem da bi bilo ko ko je učestvovao u tom smeštanju pokušao da ga javnosti predstavi kao dobrog oca pa da se svi sažale na njega.

Sad kad je deda rekao ime i prezime tajkuna za kog još niko nije čuo, čak ni Grom, onda ajmo svi u tom pravcu istrage da se kupi vreme i skrene istraga kao i na početku. Zar nisu rekli da veruju policiji? Kako to da im odjednom ne veruju?

I još jednom, zašto Zorica Marjanović odbija poligraf?! A da to nije zbog lošeg uticaja na njenu energiju!!!! Ajde sad, sin joj je u zatvoru, batali energiju, ukloni svaku sumnju i pričaj...

Ne znam ko mi je strasniji u toj grupi,da li Zoka ili clanovi...UZAS!!!

Ja pričam o periodu poslije ubistva! Valjda bi se neko sjetio te veze ili bilo čega u vez tog i ostavio bilo kakav komentar bilo gdje u medijima!

Pa i da zna ko sme to da plasira kad mediji i ne bi bili strogo kontrolisani, a samim tim i taj moćni tajkun zaštićen dok se ne zameri nekom jačem?

- - - - - - - - - -

Evo i u toj grupi podrška pominju Aleksandra Radovanova!
Neće ovo na dobro izaći s tom podrškom! S rogatima se ne bode!

Evo meni pada na pamet da namerno forsiraju to ime jer se zna da taj ako I postoji nema veze sa svim ovim.

Kome je ona bila poznata pre nego je ubijena i što bi taj njen život ikoga interesovao?

I dalje ne kontate da ono što ne znano mi, ili se ne vrti po štapmi, ne znači da ne postoji i da se za to ne zna u određenim krugovima!

Evo npr, znate li da postoje makroi samo za političare, da postoje ***** samo za sportske krugove, i šta još sve ne, to znaju ljudi koji su neposredno ili posredno u tim krugovima! Pogledajte npr ove klince tjubere, oni nama nisu bitni, a imaju čitave armije pratilaca! Tako i Jelena, ok nije bila poznata kao ostale Zvezde Granda, ali njen krug je bio i te kako širok! Dosta više s tim "kome je ona zabavna", eto npr fleka koja se odaziva na Lj. S. i peva po klubovima je jedna od glavnih švalerki! To što je nama relativno nepoznata ne znači ništa. Znate li koliko ima divnih idiličnih parova koji se slikaju za Gloriju i pričaju o svojoj uzvišenoj ljubavi, a kad se kamere ugase, razvrat na svakom koraku... ubeđena sam da se krupna afera (veza koja dugo traje) ne može sakriti, a pogotov bi u ovom slučaju nekoliko ljudi progovorilo.

Još nešto, ako se pominje trag blata kao dokaz, nemojte misliti da je glavni i jedini. Nisu naši panduri toliko glupi, u to sam se više puta uverila. Verujem da su ciljano dozvolili šta sme da ide u javnost, e sad, što su neki mediji svašta iskonstruisali, njima na čast. Kad se sve raspetlja - a hoće, bičemo začuđeni kako je sve zapravo bilo vrlo jednostavno.

Poslednja izmena:
I dalje ne kontate da ono što ne znano mi, ili se ne vrti po štapmi, ne znači da ne postoji i da se za to ne zna u određenim krugovima!

Evo npr, znate li da postoje makroi samo za političare, da postoje ***** samo za sportske krugove, i šta još sve ne, to znaju ljudi koji su neposredno ili posredno u tim krugovima! Pogledajte npr ove klince tjubere, oni nama nisu bitni, a imaju čitave armije pratilaca! Tako i Jelena, ok nije bila poznata kao ostale Zvezde Granda, ali njen krug je bio i te kako širok! Dosta više s tim "kome je ona zabavna", eto npr fleka koja se odaziva na Lj. S. i peva po klubovima je jedna od glavnih švalerki! To što je nama relativno nepoznata ne znači ništa. Znate li koliko ima divnih idiličnih parova koji se slikaju za Gloriju i pričaju o svojoj uzvišenoj ljubavi, a kad se kamere ugase, razvrat na svakom koraku... ubeđena sam da se krupna afera (veza koja dugo traje) ne može sakriti, a pogotov bi u ovom slučaju nekoliko ljudi progovorilo.

Još nešto, ako se pominje trag blata kao dokaz, nemojte misliti da je glavni i jedini. Nisu naši panduri toliko glupi, u to sam se više puta uverila. Verujem da su ciljano dozvolili šta sme da ide u javnost, e sad, što su neki mediji svašta iskonstruisali, njima na čast. Kad se sve raspetlja - a hoće, bičemo začuđeni kako je sve zapravo bilo vrlo jednostavno.

Tako će najverovatnije i biti.

Kiriku, još jedna činjenica je oko toga da je navodno ubio Zoran na nasipu dok je Jana bila "tu negde". U to vreme kada su po njegovoj verziji bili na nasipu, bila je utakmica. Tribine su okrenute ka tom delu. Neeko bi nešto čuo, video...

Roki, pa poligraf nije dokaz, ali mnogo govori i njegovo izbegavanje..

Kiriku, još jedna činjenica je oko toga da je navodno ubio Zoran na nasipu dok je Jana bila "tu negde". U to vreme kada su po njegovoj verziji bili na nasipu, bila je utakmica. Tribine su okrenute ka tom delu. Neeko bi nešto čuo, video...
.
I ako je tada na tom stadionu bila utakmica petlica(dece od 8-9 godina) koju pitanje da li ko uopste gleda sa tog stadiona ne postoji preglednost da se vidi ceo nasip vec deo nasipa... A i na toj utakmici nije bio niko sa zadatkom da obraca paznju i osluskuje sta se desava na nasipu... Fudbalski teren ima sirinu od najvise cetrdesetak metara i nalazi se stotinak i vise metara daleko od staze koja ima 1800m....
Moguce je da se desi ubistvo na nasipu, a da niko ne bude svedok...

Poslednja izmena:
Ovo sto je Alisa napisala je istina ,o kome mi obicni smrtnici nemamo 3 blage veze ,,,evo emisija kod Marica u vezi svingeraja,javno covek prica u jutarnjoj emisiji

Svingeraj???

Imate klub/vilu na Dedinju što radi od osamdesedith, matora neka plavuša drži, davala je intervjue za Svet.
Imate između nbgd i Zemuna u vlasništvu Radojkinog bivšeg koji se predstavljao kao savetnik ex vladajućeg, pa povežite 2 i 2.
Imate tipove koje samo pozovete, kažete adresu i eto 10 njih raspoloženih za zabavu, koks, vodoravnu lambadu, naravno uz nadoknadu. S jednim takvim se družim.
Imate kafiće, hotele i klubove gde obitavaju, zna se tačno koji sto, separe, preko koga. Npr, jedno vreme je hotel Juga bio glavno stecište.

Pritom se ja gadim i ograđujem od tog sveta, pa eto, ne možeš da ne znaš. Sad zamislite kad se krećeš konstantno u tim krugovima - sve se zna, verujte mi. Znate zašto se ne govori javno? Zato što o svakom ima nešto, i onda je bolje "ćuti i gledaj svoja posla".

I ako je tada na tom stadionu bila utakmica petlica(dece od 8-9 godina) koju pitanje da li ko uopste gleda sa tog stadiona ne postoji preglednost da se vidi ceo nasip vec deo nasipa... A i na toj utakmici nije bio niko sa zadatkom da obraca paznju i osluskuje sta se desava na nasipu... Fudbalski teren ima sirinu od najvise cetrdesetak metara i nalazi se stotinak i vise metara daleko od staze koja ima 1800m....
Moguce je da se desi ubistvo na nasipu, a da niko ne bude svedok...
Ne mora da gleda, ali gleda se u tom pravcu i primetilo bi se nešto. Meni je interesantnije to što Zoran nije znao da je bila utakmica bilo kakva na stadionu. Znači da je lagao za vreme.
Tribine su postavljene sa bočne strane terena koja je duža od 40 m i sam stadion je jako blizu druge rampe tj rampe Crvenka i vidi se dobro deo gde je ona njiva, i sam nasip, livada.
Bila sam i sama nekada na tim tribinama, nisam čak ni sedela skroz gore, nego na prvoj i kad gledaš utakmicu uočiš gore ljude kako trče, šetaju.

Sad piše kako su Zoranu ubacili čuvari kesu da se ubije. Samo ne znam da li ovo govori za ono prvo privođenje posle koga je govorio kako je imao izuzetno dobar odnos sa policijom i da su se dobro ophodili prema njemu.

"Zorica Zoka
19 мин.
Upravnice logora Srbija, oglaste se i ispravite i formalnu gresku koju ste napravili, jasno i glasno to kazite?! Ne prastamo nista vise, ni batine koje je Zoran dobijao, kako bi iznudili lazno priznanje, ni sve moguce torture koje je prosao, saaamo da IZNUDITE LAZNO PRIZNANJE, ni kesu koju mu je cuvar ubacio da bi se ubio, a Vi tako da resite slucaj. Kad nista niste uspeli, jer Zoran se brani istinom, koja je nesalomivo oruzje, onda ste smislili neko novo pakovanje. Opet Vam nece igra uspeti, jer je istina samo jedna ZORAN JE NEVIN, a Vi to znate upravnice logora."

Pa onda komentar ispod: "Zorica Zoka Kasu, najlonsku kesu kako bi se ubio, a oni bi tako najlakse resili slucaj. I to su mu ubacili, kad su ga pre toga tukli, mucili i maltretirali da iznude lazno priznanje. Aliiiii, Zoran je na prvom mestu nevin, pa veliki vernik, nikad ruku ni na drugog, ni na sebe ne ni digao, a glavno ZORAN JE NEVIN I ISTINOM SE BRANI"

Evo još jednog komentara, kaže: "Zorica Zoka To su sve radili u prvih 48h"

Da su mu to radili u prvih 48h, deda bi odmah progovorio o mogućem ljubavniku. I ne bi onako branio policiju.

Ima jedna izjava Vladimira na YT kada je rekao da je njegov sin vernik a takvi ne ubijaju niti se ubijaju. Pa ima još jedna izjava gde kaže da je sklonio oružje iz kuće da mu se sin ne bi ubio.
Reče Zlatko Nikolić jutros u emisiji ono što svi već znamo, da se takve ubice u većini slučajeva ubiju ili pokušaju da prikriju zločin.

Au, koliko čudnih profila i ljudi u grupi. Komentar: "Anaa Anaa Petrowwićć Nikolićć Ovo si sve, u pravu ali ja moram, na zalost precutati !!!"
Kad zadržim kursor miša na imenu, piše opis profila, kao radi u MUP-u. Pogledajte ime, tako više ne pišu ni osnovci na netu! Uđem na profil, kontam da je fejk kad ima komentar Zorana Marjanovića: "Zoran Marjanović DOBRO VEČE ANČI SLATKIŠU MEDENI.
Свиђа ми се · 2 · 20 h"
Naravno, i taj Zoranov profil je lažan.

Ovo je link te Ane https://www.facebook.com/anapetrowic.nikolicc?fref=gc&dti=1575117646120318

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back