Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1) ne daje izjave za medije na svakih 5 dana, a kamoli ide po rijalitijima i emisijama
2) ne ašikuje s drugim ženskama
3) je sumnjičav, skeptičan, traži pravdu, sam istražuje, a sigurno ne odgovara ležerno "verujem policiji, oni dobro rade svoj posao"

100% tačno

- - - - - - - - - -

Pa sta onda pises ,sta ti smeta Milos ,jer radis za drzavu ,za policiju ,za tuzilastvo,,pazi Boga ti ,kada pisete o ovom Marjanovicu,diskutujemo normalno,a kada se nesto drugo pomene,uuu odmah ,nemoj da pises batali Milose

Radim u Ceptoru

Pa sta onda pises ,sta ti smeta Milos ,jer radis za drzavu ,za policiju ,za tuzilastvo,,pazi Boga ti ,kada pisete o ovom Marjanovicu,diskutujemo normalno,a kada se nesto drugo pomene,uuu odmah ,nemoj da pises batali Milose

Prijatelju, mene narodna milicija moze da poljubi u donji deo ledja jer kod njih gostujem samo kad su licna dokumenta u pitanju, a dalje necu jer ne zelim da pisem licu sa posebnim potrebama...

Poslednja izmena:
Ne umem da ubacujem citate, ali na 191. strani možete videti moj komentar u kom obrazlažem zašto mi je Zoran sumnjiv. Takođe sam napisala da sam razgovarala s isnpektorom koji mi je kazao da policija ima pouzdana saznanja, ali bez konkretnih dokaza ne smeju da hapse.

Iznela bih sada nekoliko razmišljanja:

- Pogledala sam 3 Jelenina novija intervjua. Na osnovu onog što sam videla, deluje mi da živi veoma srećno, kada je pričala o Zoranu, nema razloga da pomisliš da laže. Kako je onda došlo do toga da joj on razbije glavu kamenom na tako brutalan način? Ok, ja jesam naivna po pitanju ljubavi, ali mi je nepojmljivo da iz nekog zrače ljubav i blagoća kad piše o mužu, a da taj muž nakon par meseci učestvuje u njenom ubistvu.

- Pogledajte intervju s kraja maja ove godine, kad objašnjava kako Jani pušta video klipove s policijom, od 8.20 do 8.35 i momenat kad mu se faca transformiše na 8.33, SLEDILA SAM SE!
Nema tu nikakvog sejpsiftovanja iz doktora Dzekila u gospodina Hajda i obratno. Jednostavno, pao mu mrak na oci. Da l' zbog stvarne ili umisljene preljube, da li zato sto je htela da ozivi svoju karijeru i bude aktivinija sa nastupima sto je znacilo da je vec jednom nogom i rukom van njegovog kaveza, plus vise bi zaradjivala i tako bila jos manje zavisna od njega.

Sto se tice nacina na koji se nosi sa onim sto je uradio, ljudi mogu da zive sa mnogo toga na savesti. Vecina ljudi ima tacku pucanja ali se ona ne dostize tako lako. Na primer, znam coveka koji je bio na ratistu kao dobrovoljac. Pricalo se da je tamo pocinio svakakva zverstva. On nikad nije pricao o ratu, prema svim ljudima se ophodio blagonaklono, svakom bi priskocio u pomoc, jedino cudno je bilo to sto je postio svaki post i to ono na hlebu i vodi. Pre nekoliko godina je naprasno prs'o i zavrsio u ludnici. Valjda ga stiglo ono sto je tamo radio. A izdrzao je vise od 20 godina.

Ovo je veliki ispit za nase tuzilastvo i policiju... Ovde ce se videti da li oni mogu da prikupe dokaze dovoljne za sud u slucajevima gde optuzeni izrivcito odbija da prizna krivicu... Mislim da ne mogu... Jer ne verujem da primenjuju dovoljno savremene metode i verujem da im se istraga uglavnom u slucajevima do sada zasnivala na ispitivanju i priznavanju optuzenog... Ovde su naisli na osobu koja nece priznati i koja ima advokate koji nece dozvoliti pritisak prilikom ispitivanja... U jednom tekstu u novinama se provuklo(bas u informeru) se provukla recenica parafraziram; Policija ima dokaze, ali nece da iznosi detalje dok se potpuno ne utvrdi sled dogadjaja... Sta to znaci? Pa to znaci da oni nemaju rekonstrukciju niti sigurno znaju kako se to desilo dok pocinilac ne prizna i sam ne kaze... Dobro, mozda je to i previse ocekivati i od neke inostrane ozbiljnije policije... Mozda gresim... Svakako nisam optimista sto se tice toga da ce uspeti da sve dokazu i rekonstruisu bez pomoci optuzenog... Tako da forumski clanovi, radujte se!

Kiriku prijatelju,trebali su pre da prikupe sve moguce dokaze ,cemu zurba ,kome se zuri,kada je ,moglo godinu i po da se ceka ,moglo je sigurno jos?
Informer je stub vlasti.. Gremlin iz informera i nesa glavni pandur su na prst u bulju... I ne samo nesa, svi su oni povezani kao creva... Stub vlasti(informer) nece biti ostecen za veliku svotu novca tj. odstetu, jer sada ima opravdanje za svoje tekstove... Z je vec odavno bio u saci policije, tuzilastvo nije htelo da reaguje dok se ne prikupi jos dokaza, ali posto se jos dokaza nije prikupilo ipak je bio dovoljan mali pritisak da se okrivljeni zatvori... Nije ovo neki veliki slucaj pa da su potrebni milioni... U ovom slucaju je sve jasno(jeste da je sa nedovoljno dokaza) pa je korisno za gremlina iz informera da se spasi i 100 000e odstete, a kamoli vise... Gremlin iz informera je veoma upucen u slucaj, na pocetku je imao sve informacije iz policije i pricao svasta, posle se malo smirio(receno mu da se smiri), a sad su ga i castili spasavajuci mu pare koje ionako sluze za promociju nase dobre vlasti...

Ovo je veliki ispit za nase tuzilastvo i policiju... Ovde ce se videti da li oni mogu da prikupe dokaze dovoljne za sud u slucajevima gde optuzeni izrivcito odbija da prizna krivicu... Mislim da ne mogu... Jer ne verujem da primenjuju dovoljno savremene metode i verujem da im se istraga uglavnom u slucajevima do sada zasnivala na ispitivanju i priznavanju optuzenog... Ovde su naisli na osobu koja nece priznati i koja ima advokate koji nece dozvoliti pritisak prilikom ispitivanja... U jednom tekstu u novinama se provuklo(bas u informeru) se provukla recenica parafraziram; Policija ima dokaze, ali nece da iznosi detalje dok se potpuno ne utvrdi sled dogadjaja... Sta to znaci? Pa to znaci da oni nemaju rekonstrukciju niti sigurno znaju kako se to desilo dok pocinilac ne prizna i sam ne kaze... Dobro, mozda je to i previse ocekivati i od neke inostrane ozbiljnije policije... Mozda gresim... Svakako nisam optimista sto se tice toga da ce uspeti da sve dokazu i rekonstruisu bez pomoci optuzenog... Tako da forumski clanovi, radujte se!
Upravo tako. Oni imaju neke dokaze koji se mozda i mogu prisiti Zoranu ali se isto tako lako mogu i pobiti. Zoranovo hapsenje, intervencija socijalne sluzbe i pretnje oduzimanjem deteta su tu da se izvrsi pritisak i da se porodica zastrasi ne bi li neko od njih progovorio. Policija i tuzilastvo nisu u nista boljem polozaju nego ranije i trenutno su kao ono dete slavljenik sto vezanih ociju mlati motkom, pa ako udari pinjatu i ispadnu slatkisi - super, ako ne onda jbg.

Tuzna je cinjenica da vecina ubistava, narocito gde su zrtve zene ostaju neresena ili ih zavedu kao samoubistvo.

Mnogo se ovde daleko otislo u teorijama zavere. U ovom slucaju je najverovatnije omanula policija i to u prvih 48 sata od momenta nestanka i pronalaska tela kada je trebalo odraditi dobru forenziku i postaviti dobru bazu za dalje resavanje slucaja. Ono sto ja mislim da se desilo je da ono sto se radi u celoj drzavi poslednjih 20 godina, dovodjenje nestrucnih ljudi, politicki podobnih, nebriga o kadrovima koji ce naslediti, je ostavilo velikog traga i na kvalitet i rad same policije jer sto bi policija bila izuzetak.

Policija je pristupila slucaju po svom ustaljenom obrascu, traljavo i oslanjajuci se na to da skoro svako ubistvo rese vrlo brzo jer osumnjiceni padne na par njihovih uobicajenih trikova i slucaj resen. Forenziku su uradili traljavo a osumnjiceni nije padao na njihove uobicajene metode. Naisli su na malo tezi slucaj. Posle se poklopio i sticaj okolnosti da padne kisa, da se u pretrazi izgazi teren koji je mesto zlocina i tu je nastao haos jer je slucaj postao previse medijski eksponiran a sto se dalje islo, sve im je bilo jasnije da nemaju dovoljno jake dokaze protiv Zorana i porodice a opet svojom krivicom. To je jedino moralo da se zataska jer ljudi koliko god da su razocarani u sistem, negde jos uvek ne prihvataju da se traljavo radi na svim nivoima.

Vucicevic je davno jos u Cirilici rekao da je jasno da je porodica umesana i da bi slucaj bio brzo resen da policija ima ovlascenja kao nekada da primenjuje 'odredjene' metode pri ispitivanju osumnjicenog. Svakom pametnom jasno. Ne smeju da ih tuku i muce, inace, propevali bi kao bele lale.

Sve ovo drugo sto je usledilo je proizvod bolesnog drustva danasnjice, spinovanja, drustvene mreze, rijaliti budalastine ali to nema puno veze sa ovim slucajem. To je problem drustva pa se i slucaj uklapa u sliku drustva dansnjice.

Jos jedan covek je rekao kada se sve to desilo da sto vise vreme odmice da je sve manja verovatnoca da ce se bilo koji slucaj resiti i da se tada ceka da neko propeva, ili ubica ili neko iz okruzenja. Verujem da je policija cekala taj momenat kroz razne psiho igre sa njim jer im je posle nekog vremena bilo jasno sa kakvim tipom licnosti imaju posla (sto je opet bio njihov propust da odmah to snime). Verujem da im je uleteo u neku zamku koju su mu smestili. I to je to. Sakupili dovoljno jake dokaze i dali tuziocu koji je ovaj put smatrao da je to dovoljno dokaza da se optuznica podigne.

Ajde ovako...

Ako je Zoran ubica - Cemu onda ovakva predstava u reziji PINK-a i drugara?
Kako je moguce da par dana pre ubistva PINK ga uvodi u rijaliti, a faca sa druge TV = Maric najavljuje hapsenje ?!
Pri tome govorimo o televizijama koje su sinonim za vlast...

Dakle zasto je bilo potrebno da se pravi takav multimedijalni spektakl od hapsenja?
Zasto je to i na takav nacin priredjivano deci?

Zoran je mogao biti uhapsen i juce ujutro ili danas ujutro, mogao je biti uhapsen i bez Zadruge, ako su nadjeni valjani dokazi...
A neko...se tako grubo poigrao sa maloletnom decom...stavljajuci ih pred kamere i hapsenjem u noci...u toku meca Srbija Rusija...

U normalnom svetu se deci stiti njihov lik u ovakvim slucajevima i sl., a u paklu zvanom Snsrbija se deca ubijene cak ubacuju u rijaliti za odrasle...:roll::eek:

ZA ISTORIJU DNA I BESCASCA SRBIJE OSTACE ZABELEZENO DA JE MALA JANA BILA PRVO DETE UBACENO U RIJALITI ZA ODRASLE...

Da li ste vi svesni toga ?!

Dakle evo sve i da Zoran jeste ubica...imace svoj susret sa Bogom, ali...
Kako nije sramota PINK, a ocigledno im i drugare sa HEPIJA....da su manipulisali DECOM ubijene...izlazuci ih kamerama i zaradjujuci na njima ?! ?! ?!

Kako nije sramota nadlezne organe da su to dozvolili i priredili, takvu dodatnu i totalno nepotrebnu traumu deci koju ce vecno nositi ?!

Dakle malo im je bilo sto su izgubili majku, pa sad ih je jos trebalo provlaciti po rijalitijima za odrasle, medju prostitutkama i narkomancinama ?! ?! ?!

...

verujem da si napravio lapsus, i hteo reci pre hapsenja.
ubistvo se dogodilo pre godinu dana.

Хеј истражитељи, занели сте се и заборавили :

Најбољи водич до убице је мотив за убиство !

Нагађате ко задње будале ко је убица,
нагађате дал' је то Зоки,
а нигде не видим да чепркате по могућим мотивима !

Да вас тоалет папир звани дневне новине није покренуо са новом измишљотином званом "заљубљени тајкун"
ви бисте још увек оптуживали без основа ..!

Ако сумњате у Кизу запитајте се - зашто би он то урадио ?
Ако сумњате у тајкуна запитајте се - зашто би он то урадио ?

Ако сумњате у било кога, па и самоубиство запитајте се - зашто !?

Ја лично сумњам у случајног пролазника.
Зашто је то учинио случајни пролазник ?
Зато што је манијак !

samoubistvo?
sugerises da je zrtva sama sebe tukla u glavu 30 puta?

Ne umem da ubacujem citate, ali na 191. strani možete videti moj komentar u kom obrazlažem zašto mi je Zoran sumnjiv. Takođe sam napisala da sam razgovarala s isnpektorom koji mi je kazao da policija ima pouzdana saznanja, ali bez konkretnih dokaza ne smeju da hapse.

Iznela bih sada nekoliko razmišljanja:

- Pogledala sam 3 Jelenina novija intervjua. Na osnovu onog što sam videla, deluje mi da živi veoma srećno, kada je pričala o Zoranu, nema razloga da pomisliš da laže. Kako je onda došlo do toga da joj on razbije glavu kamenom na tako brutalan način? Ok, ja jesam naivna po pitanju ljubavi, ali mi je nepojmljivo da iz nekog zrače ljubav i blagoća kad piše o mužu, a da taj muž nakon par meseci učestvuje u njenom ubistvu.

- Pogledajte intervju s kraja maja ove godine, kad objašnjava kako Jani pušta video klipove s policijom, od 8.20 do 8.35 i momenat kad mu se faca transformiše na 8.33, SLEDILA SAM SE!

Obzirom da imaš dobru moć zapazanja potrazi link emisije ZADRUGA na YOU TUBE mislim da je to dio u kom se Z pozdravlja sa ukućanima,pred izlazak,bio je u sobi sjedio sa onom glumicom Zizom i Smiljom, imala sam loš prenos ali sam ipak čula da je Smilja pomenula kako neki odu i na poligraf a lazu,treba vidjeti facu Z,u momentu se faca promijenila,okrenuo se tiho i otisao a prije toga je s osmjehon bodrio Zizu!Inace ja mislim da su ga u tom programu promatrali 24 h,sklapli neke kockice a isto tako mislim da se mozda u tih 7 predloga koje je CFI uputio zvanicnim nadleznim organima mozda i nasla neka kockica koja nedostaje!

https://govorisrbija.rs/evo-sta-je-vucic-rekao-o/

evo ga Car vec osudio Marjanovica ,alo covece ,niko nije kriv dok se ne dokaze!

ne volim ni ja Vucica
ali to ne pise u clanku
nema potrebe da izmisljas
dovoljno lazi ima oko ove nesretne zene

- - - - - - - - - -

Odlično pitanje. Kad je Jelena ubijena, kad je slučaj bio u fokusu javnosti, kad su novinari otvoreno prozivali Marjanovići, mogao je da stane pred kamere i kaže: "moju snaju je ubio tajkun koji se zove..."
Takođe, dok su bili na slobodi, svekar je o Jeleni pričao kao o anđelu, sad kad je Zoran uhapšen, on priča o njoj kao kurvi.

to je sigurno zato sto su nevinasca
al u lakat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back