Ani Četiri Pištolja
Primećen član
- Poruka
- 758
A zasto nije rekao da je neki tajkun ubica tada?
Mozda nije smeo da kaze ,da li vam to palo napamet ,mozda nije znao na cemu je.
Ali je zato rekao da sve znaju ,znaci navodio je javnost u slucaju ako se bude desilo hapsenje.
Čak naprotiv,lično Marjanović je pričao (ubjedljivo) kako pokojnica nije imala vremena ni za redovne obaveze a kamoli za to! Ako je to bila laz, zašto ne bi bila laz i to za ljubavnika?
Ali....pratila sam Zadrugu isključivo zbog Z. Upečatljiva mi je njegova priča kako je on pričao Jani o zlikovcu,hapšenju zlikovca,pokaziva joj snimke sa You Tube, kako to hapšenje zapravo izgleda je meni toliko upečatljivo a i nenormalno! Ja ne vjerujem da su preporuke psihologa da se sa djetetom tog uzrasta razgovara na takav način i sve do detalja! Postoje mnogo blaze,mudrije priče ,odgovarajuće tom uzrastu! to mi više liči na to da je Z. gledao te snimke radi sebe lično i kako to sve moze izgledati! Negdje je i očekivao upravo to što se desilo! Mnogo je bilo nelogičnosti u samom ponašanju Z uopšte,otkad ga vidjamo u medijima i sama sam se nadala da je jednostavno malo drugačiji! Ali ....misao da su nadlezni dozvolili svu ovu nevidjenu hajku na njega meni je govorila, da ipak tu postoji nešto,bez obzira što znam u kom svijetu zivimo i šta se sve radi ali ovo je nešto ipak "više" i do sada nevidjeno!Nisam sigurna da bi se otišlo toliko daleko bez pravog razloga? Dodala bih još samo da ko nije imao "posla" sa psihopatom taj ne zna šta je to! Njihova priča je potpuno iskrivljena,obrnuta i jednom kad im kvrcne nešto u glavi i kad se namjere na vas to se teško moze izbjeći! (Imala sam u porodici nesretan slučaj)Iskreno zalim zbog ove porodične tragedije,uništeno je mnogo zivota, zato i treba da se ovaj zločin najstrozije osudi! Jana....isplakala sam se nad njenom sudbinom ali se zaista nadam da ce se naći pravi put za nju!