Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znao je on da ce da bude uhapsen ,ti mislis da je on toliko mutav...
Sarlatan si ti koji prosipas ovde nebuloze,...prvo kazes ne mogu mu nista zbog njegove psihe,termInAtor,a onda kazes da bukvalno nema 3 blage veze...

Sada mi je jasnije kada mu je otac rekao da sve znaju ,ali da ocigledno ne smeju nista da urade ..
Nije prijatno kad glup covek postane nadobudan... A bio si finiji i siguran u svoje tvrdje da Z ne moze da ubije zato sto pije kafu :lol:
Savet; Nemoj tvrdoglavo da ostajes pri nekim stavovima i mrzis ljude zbog njihovih stavova... Budi covek i shvati da nije nista strasno reci,; "mozda sam ja pogresno gledao na stvari"... A ne da svim srcem zelis da bude istina nesto sto nije istina samo da bi zadovoljio svoju sujetu ili potvrdio svoju teoriju...

Vidi ti znas ,i od kada nece da pise !!

Sistem sudjenja kao u Americi ,Engleskoj ,za teske slucajeve ,porota ,izabrana donosi odluku na osnovu dokaza da li je neko kriv ili ne ,ostalo ne priznajem ,to je sudjenje u IME NARODA.

- - - - - - - - - -

I ja mislim da nece priznati nesto sto nije uradio..drzim se svoga stava .

Poslednja izmena:
Kad nadju auto iz slucaja "Kantrimen" onda cu mozda poceti verovati policiji i sudstvu...
Do tad...tesko...
A da podsetim, oni su taj slucaj zakljucili vec...i to bez glavnog dokaza...kojm je pocinjeno delo...i to je bilo delo iz nehata..
Pa ako su tako petljali za delo iz nehata...sta li su tek spremni ovde da petljaju...gde je ocigledno namerno pocinjeno ubistvo od strane ubice.

Otac Luke Jovanovica i pored presude zna da to nije istina sto je presudjeno, ali covek zivi s tim, jer ne moze on sam protiv korumpiranog sistema...premda on sluti i cije je auto i ko je bio za volanom...

...

Poslednja izmena:
:hahaha: E jesi tvrdoglav...
A ko bi ti voleo da jeste ubica,?
Daj reci pa da vidimo da ti pomognemo u sklapanju te teorije....

Cekamo da Marjanovic stariji se odvazi i kaze ime tajkuna, pa da procenimo onda obe strane...
Ali starom Marjanovicu je vec pripretio "Srpski" Telegraf sa pricom o mobilnom telefonu šatro njegovom...nadjenom posle godinu i po dana...kao nisu ranije primetili da sa tog broja godinu i po niko ne zove...
Da je to njegov telefon valjda bi prvo uhasili matorog, a ne Zorana...dakle telefon je ocigledno izmisljen...ili podmetnut...
Ali poenta te naslovnice "Srpskog" Telegrafa je ocigledno samo u funkciji pretnje Vladimiru da cuti...tj kazu mu "Mozemo ubaciti i nekakav telefon i reci da je tvoj...kao sto smo u slucaju Kantrimen ubacili šatro snimak sa telefona...moze nam se..."

Neka kaze ime tog tajkuna pa i ako je Zoran ubica iz ljubomore, stvarne ili umisljenje, ali neka kaze da vidimo ko je petljao oko zene...ako jeste.
A ako je taj neki tajkun i ubica...onda tim pre...neka sto pre kaze to ime...
Njih, Marjanovice, sad cutanje nikako vise ne spasava...da im je ne znam ti kakva pretnja nad glavom...UDBA, CIA, mafija...bilo ko...
Ako nisu deo zlocina MORAJU DA PROGOVORE....
Matori je probao i krenuo, ali bez imena to nije dovoljno....a ime mozda ne sme reci da ga taj neki tajkun ne bi tuzio za klevetu...

Ako nisu deo zlocina moraju govoriti i biti konkretni.

...

Poslednja izmena:
I ja mislim da nece priznati jer je on bolestan um koji se aposlutno ne osjeca krivim. Tim djelom bi se trebala pozabaviti medicinska struka..
Slazem se... Ocekivati da on prizna bi bilo isto kao recimo ocekivati da ce neko ko misli da je vidovit priznati da to nije... Tesko da je to moguce... Jedino u nekom slucaju da prizna(policiji), a da za sve ostale prica istu staru pricu...

Cekamo da Marjanovic stariji se odvazi i kaze ime tajkuna, pa da procenimo onda obe strane...
Ali starom Marjanovicu je vec pripretio "Srpski" Telegraf sa pricom o mobilnom telefonu šatro njegovom...nadjenom posle godinu i po dana...kao nisu ranije primetili da sa tog broja godinu i po niko ne zove...
Da je to njegov telefon valjda bi prvo uhasili matorog, a ne Zorana...dakle telefon je ocigledno izmisljen...ili podmetnut...
Ali poenta te naslovnice "Srpskog" Telegrafa je ocigledno samo u funkciji pretnje Vladimiru da cuti...tj kazu mu "Mozemo ubaciti i nekakav telefon i reci da je tvoj...kao sto smo u slucaju Kantrimen ubacili šatro snimak sa telefona...moze nam se..."

Neka kaze ime tog tajkuna pa i ako je Zoran ubica iz ljubomore, stvarne ili umisljenje, ali neka kaze da vidimo ko je petljao oko zene...ako jeste.
A ako je taj neki tajkun i ubica...onda tim pre...neka sto pre kaze to ime...
Njih, Marjanovice, sad cutanje nikako vise ne spasava...da im je ne znam ti kakva pretnja nad glavom...UDBA, CIA, mafija...bilo ko...
Ako nisu deo zlocina MORAJU DA PROGOVORE....
Matori je probao i krenuo, ali bez imena to nije dovoljno....a ime mozda ne sme reci da ga taj neki tajkun ne bi tuzio za klevetu...

Ako nisu deo zlocina moraju govoriti i biti konkretni.

...

Rekao je ime

Pravi ubica je Jelenin ljubavnik, tajkun Aleksandar Radovanov! Ćutao sam sve ovo vreme jer sam se bojao da će mi neko ubiti decu! Od prvog dana svi znamo ime ubice, ali smo mislili da policija pošteno radi svoj posao.
Kad ono, da bi prikrili tragove i sačuvali tajkuna koji drži pola Beograda, oni hapse mog Zorana! Jelenu je ubio Radovanov, njen ljubavnik, jer je htela da ga ostavi - ogorčen je stariji Marjanović i dodaje:
- Ko zna šta će biti s nama i šta nam se piše, jer smo nemoćni. Svi su jači od nas. Samo molim Boga da mi neko ne ubije sina u zatvoru, pa da kažu: "Ubio se sam, nije mogao da izdrži" - jadao se Jelenin svekar.

http://www.informer.rs/vesti/hronika/152411/ZORANOV-OTAC-OPTUZUJE-Jelenu-ubio-njen-LJUBAVNIK-TAJKUN

Taj covek je mozda stvarno bio u vezi sa Jelenom. Pa matori to koristi... Ne stiti pokojnicu...
I ako joj je bio ljubavnik ima veze sa njenim ubistvom zato sto su svadje izmedju J i Z izbijale zbog toga... Ali da ju je on ubio nema nikakve sanse...

To da li matori koristi ili ne ne mozemo znati...dok sud (makar i ovaj nas korumpirani...) ne utvrdi...
Za pocetak bi bilo dobro da nam se kaze ko je taj Radovanov?
Ja sam izguglao nekog matorca koji je zanimljivo clan Medjunarodne Policijske Asocijacije, ali taj je mator, neki pravnik od 70. leta. i zanimljivo iz Novog Sada kao i CFI...
Ali tesko da je matorac od 70. leta je ubio...sem ako nije imao saucesnike...
A i nisam cuo do sad za njega kao tajkuna...mada...ko zna...pravi i najveci tajkuni su obicno dobro skriveni.

Ako neko zna jos nekog drugog Aleksandra Radovanova?

...

Taj covek je mozda stvarno bio u vezi sa Jelenom. Pa matori to koristi... Ne stiti pokojnicu...
I ako joj je bio ljubavnik ima veze sa njenim ubistvom zato sto su svadje izmedju J i Z izbijale zbog toga... Ali da ju je on ubio nema nikakve sanse...

Veoma moguce.A od svega toga,istina je da ju je Zoki ubio zbog tog lika,odnosno ljubomore .A nisu smjeli pisnuti svo ovo vrijeme.

Vidi ti znas ,i od kada nece da pise !!

Sistem sudjenja kao u Americi ,Engleskoj ,za teske slucajeve ,porota ,izabrana donosi odluku na osnovu dokaza da li je neko kriv ili ne ,ostalo ne priznajem ,to je sudjenje u IME NARODA.

- - - - - - - - - -

I ja mislim da nece priznati nesto sto nije uradio..drzim se svoga stava .
bez jakog dokaza ne mogu mu nista.gde je dokaz?

- - - - - - - - - -

Veoma moguce.A od svega toga,istina je da ju je Zoki ubio zbog tog lika,odnosno ljubomore .A nisu smjeli pisnuti svo ovo vrijeme.

ti znas istinu?mozda je ubio ljubavnik,kolega....

Ja znam kome je odredjen pritvor od 30 dana :) A teorijama zavjere se ne bavim...

I Marko Milicev je osudjen za slucaj "Kantrimen"...pa...pitaj oca ubijenog Luke Jovanovica sta misli o tome...
Nazalost...sudstvo nam je takvo kakvo jeste...korumpirano do srzi...i zato cu bez konkretnih i validnih dokaza uvek sumnjati i u policiju i u sudstvo...jer su pokazali i dokazali da znaju da sakriju istinu...

Ako je Zoran ubica, onda on ne moze sam biti uhapsen...tj morao je imati jos saucesnika...ako nista, a ono u prikrivanju zlocina...
A ako istih nema...onda je to jasan znak da tu nesto smrdi...

...

I Marko Milicev je osudjen za slucaj "Kantrimen"...pa...pitaj oca ubijenog Luke Jovanovica sta misli o tome...
Nazalost...sudstvo nam je takvo kakvo jeste...korumpirano do srzi...i zato cu bez konkretnih i validnih dokaza uvek sumnjati i u policiju i u sudstvo...jer su pokazali i dokazali da znaju da sakriju istinu...

Ako je Zoran ubica, onda on ne moze sam biti uhapsen...tj morao je imati jos saucesnika...ako nista, a ono u prikrivanju zlocina...
A ako istih nema...onda je to jasan znak da tu nesto smrdi...

...

Slazem se da mora biti uhapsen jos neko ko nemora biti saucesnik,ali kao pomagac da.I slazem se takoder sa tvojim komentarom od jutros vezano za Pink,izlaganje djece itd...To mi je prestrasno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back