Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakva bre tuzba za novinare. To je laz. Isto je izmislio i za Radu Matic.
Prema tome sve je iscenirano uz njegovu dragu koja je info slala bas tim monstrumima u novinama.
Saljem lazni info i onda ih tuzim.
Ne znate mnogo toga tako da ...polako... Sto se tice Jane to dete nocima nikada nije spavalo. Na podu je pravila majku. Taj presek jeste grub ali jedini nacin da se ovaj skloni i napokon progovori sta se desilo 31,01, 02 vreme...tacno i itd.....Otac vec ***** a njegov je mobilni nadjen na nasipu....tako da trba sad pustiti......

Ja nikakve konkretne dokaze do sad ne videh...

Mi ih ni nećemo videti jer nismo policajci.

A siguran sam da Policija ne hapsi nevine ljude

Ključni dokaz za hapšenje Zorana Marjanovića su DNK tragovi na odeći jer je, između ostalog, upoređivanjem blata s pantalona Marjanovića i onog sa žrtve Jelene Marjanović utvrđeno da je bio na mestu zločina
BEOGRAD - Zoran Marjanović uhapšen je sinoć zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović (33) u aprilu prošle godine!

Kako saznajemo, ključni dokaz za privođenje Marjanovića su DNK tragovi na odeći jer je, između ostalog, upoređivanjem blata s pantalona Marjanovića i žrtve utvrđeno da je on bio na mestu zločina, na nasipu u Borči!

Posle saslušanja u policiji i tužilaštvu Marjanoviću je određen pritvor do 30 dana. Posle Zoranovog hapšenja njegov otac izneo je potpuno novu i šokantnu tvrdnju da je Jelenu zapravo ubio poznati tajkun s kojim je ona navodno bila u vezi!

Poslednja izmena:
Ajde ovako...

Ako je Zoran ubica - Cemu onda ovakva predstava u reziji PINK-a i drugara?
Kako je moguce da par dana pre ubistva PINK ga uvodi u rijaliti, a faca sa druge TV = Maric najavljuje hapsenje ?!
Pri tome govorimo o televizijama koje su sinonim za vlast...

Dakle zasto je bilo potrebno da se pravi takav multimedijalni spektakl od hapsenja?
Zasto je to i na takav nacin priredjivano deci?

Zoran je mogao biti uhapsen i juce ujutro ili danas ujutro, mogao je biti uhapsen i bez Zadruge, ako su nadjeni valjani dokazi...
A neko...se tako grubo poigrao sa maloletnom decom...stavljajuci ih pred kamere i hapsenjem u noci...u toku meca Srbija Rusija...

U normalnom svetu se deci stiti njihov lik u ovakvim slucajevima i sl., a u paklu zvanom Snsrbija se deca ubijene cak ubacuju u rijaliti za odrasle...:roll::eek:

ZA ISTORIJU DNA I BESCASCA SRBIJE OSTACE ZABELEZENO DA JE MALA JANA BILA PRVO DETE UBACENO U RIJALITI ZA ODRASLE...

Da li ste vi svesni toga ?!

Dakle evo sve i da Zoran jeste ubica...imace svoj susret sa Bogom, ali...
Kako nije sramota PINK, a ocigledno im i drugare sa HEPIJA....da su manipulisali DECOM ubijene...izlazuci ih kamerama i zaradjujuci na njima ?! ?! ?!

Kako nije sramota nadlezne organe da su to dozvolili i priredili, takvu dodatnu i totalno nepotrebnu traumu deci koju ce vecno nositi ?!

Dakle malo im je bilo sto su izgubili majku, pa sad ih je jos trebalo provlaciti po rijalitijima za odrasle, medju prostitutkama i narkomancinama ?! ?! ?!

...

Poslednja izmena:
Grome,POLICIJA ne hapsi nevine ljude shvati to

Taktika je bila da ON uđe u zadrugu da kaže sve javno da pokaže svoje pravo lice.

NEMA TU više nije jeste ubica

Pokazi mi zemlju na ovoj planeti i u ovom Kosmosu... gde se primenjuje tako bizarna "taktika" kako kazes i gde se DECA UBACUJU U RIJALITI ZA ODRASLE (18+) SA PROSTITUTKAMA I NARKOMANIMA ?! ?! ?!

Ima li na svetu takve policije koja bi bas takvu "taktiku" primenila...i to priredila deci ?!

Nema druze NIGDE...

Bio Zoran ubica ili ne bio...ovo je bilo DNO DNA...

....

Poslednja izmena:
Pa je li rekao nesto javno ,je li priznao ,kakvo je to svoje lice pokazao?Ajde objasni ,posto ja taj trash program ne pratim ,niti me zanima.

- - - - - - - - - -

Lepo je rekao Kecman realiti ,od pocetka do kraja...

- - - - - - - - - -

Ako decu nije policija ubacila ,i nije im to bila taktika ,a pre toga je najavljeno hapsenje ,cija je to inicijativa bila?

Pa je li rekao nesto javno ,je li priznao ,kakvo je to svoje lice pokazao?Ajde objasni ,posto ja taj trash program ne pratim ,niti me zanima.

- - - - - - - - - -

Lepo je rekao Kecman realiti ,od pocetka do kraja...

Kecman je otprilike naslutio u kojem pravcu ovo ide...zato je verovatno i smenjen...
Tad sam i ja na tren pomislio da mozda preteruje kad je rekao da se citiram "pravi rijaliti od zlocina"....a sad vidim da je covek bio apsolutno u pravu...
Nadlezni su od zlocina napravili rijaliti...Nezabelezeno u svetskoj istoriji bescasca...
Kamo srece da je Kecman imao jos malo vise hrabrosti i rekao sve sto zna...ali hvala mu i na toliko...sad nam je jasno sta je govorio...

....

- - - - - - - - - -

Dobro deca nije policija ubacila

Nemojmo se praviti naivni, znamo koga zastupa PINK...
PINK je fakticki vise rezimski od RTS-a...slicno i HEPI...
I gle cuda...bas te dve televizije su "imale dojavu" i rezirale predstavu o hapsenju + zaradjujuci na nesreci DECE....
Nece ti medijski magnati daleko dogurati...gadnu si karmu na vrat navlace...
Onaj jedan je vec u krimi obracunu propucan, a ovaj drugi je vazda ušmrkan...kako seju tako i zanju ocigledno...

....

Хеј истражитељи, занели сте се и заборавили :

Најбољи водич до убице је мотив за убиство !

Нагађате ко задње будале ко је убица,
нагађате дал' је то Зоки,
а нигде не видим да чепркате по могућим мотивима !

Да вас тоалет папир звани дневне новине није покренуо са новом измишљотином званом "заљубљени тајкун"
ви бисте још увек оптуживали без основа ..!

Ако сумњате у Кизу запитајте се - зашто би он то урадио ?
Ако сумњате у тајкуна запитајте се - зашто би он то урадио ?

Ако сумњате у било кога, па и самоубиство запитајте се - зашто !?

Ја лично сумњам у случајног пролазника.
Зашто је то учинио случајни пролазник ?
Зато што је манијак !

Nije nikakva zadruga organizovana zbog njega... Dozvola za hapsenje je dobijena pre dva dana,nisu hteli cirkus oko hapsenja(mada je na kraju mitrovic sve iskoristio za cirkus) pa je masnokosom receno da Z mora da izadje iz rijalitija na neki nacin.. Onda je smisljeno da mu kazu da je to zbog socijalne sluzbe, a on je mislio i da je zbog parnica sa novinarima koje su ovih dana...
I dalje kao da ne zelite da vam bude jasno da je ovo ubistvo iz strasti(iz udzbenika) i da nije planirano...
Sto se tice CFI, ljudi nemojte biti smesni... Pa CFI(to jest gazda i jedini zaposleni) se upravo uklapa u sav cirkus pinka, hepija i njihovih emisija... Ne verujem da bi takav sarlatan imao mesta na RTSu... Ipak su oni malo ozbiljniji... Ali skracenica CFI :D ... zaebano, nema sta... Gazda moze da bude zadovoljan sto je uopste govoreno o njegovoj "firmi"... I to je uspeh....
Kako kaze: Nedvosmisleno smo utvrdili da ubistvo nije bilo planirano i da nije ubijena na nasipu.... Strucnjak....

Poslednja izmena:
Најбољи водич до убице је мотив за убиство !

!
Prvo podvuces ovo, a onda utvrdis da ju je ubio slucani prolaznik...

- - - - - - - - - -

Ja samo ne verujem da su nasli neki novi dokaz bas sada(mozda gresim).... Samo je ono sto nekada nije bilo dovoljno za podizanje optuznice, sada postalo dovoljno... ENDE OF Kiriku post

Pazi nekada nije Bilo DovOljno ,a sad je odjednom postalo Dovoljno ,ti sam sebi uskaces u usta ,,,
Sta pricas ti? Izgleda da ne mozes da razumes duze recenice... Izvini...
Ja sam sazaljiv kada primetim da je neko glup, ali kada ne prestaje da bude zao onda reagujem, jer racunam da cu mu na taj nacin pomoci...

Izvini Nenade ,mi nismo policajci ,pa necemo videti dokaze?!

Da li si ti zaboravio mozda da se presuda jos uvek donosi U IME NARODA,ili sam ja nesto propustio?

U moje ime nece niko nista da donosi ,od toga se ogradjujem.

- - - - - - - - - -

Kada vidim dokaze ,konkretne ,onda nije problem ,neka donose u Ime Naroda.

Niko od nas neće videti dokaze,niti se sudi u IME NARODA više

Pokazi mi zemlju na ovoj planeti i u ovom Kosmosu... gde se primenjuje tako bizarna "taktika" kako kazes i gde se DECA UBACUJU U RIJALITI ZA ODRASLE (18+) SA PROSTITUTKAMA I NARKOMANIMA ?! ?! ?!

Ima li na svetu takve policije koja bi bas takvu "taktiku" primenila...i to priredila deci ?!

Nema druze NIGDE...

Bio Zoran ubica ili ne bio...ovo je bilo DNO DNA...

....

Ova potraga za ubicom jeste od starta presla u rijaliti i to sto je najavljivano hapsenje tokom samog rijalitija govori o potrebi da citav dogadjaj bude reziran evo sada i ova nova starleta ciji verenik, hirurg je izvrsio samoubistvo ili je ubijen jer jos nije sve rasvetljeno pregovara oko cifre za ulazak u rijaliti, dakle jedan takav dogadja, necija smrt joj dize cenu sto samo govori o kompletnoj morbidnosti onih koji ovo reziraju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back