- Poruka
- 6.684
Da nemaju dokaze protiv Z nebi ga hapsili
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nikakve konkretne dokaze do sad ne videh...
treba prvo videti NOVE DOKAZE pa onda dati ocenu

Grome,POLICIJA ne hapsi nevine ljude shvati to
Taktika je bila da ON uđe u zadrugu da kaže sve javno da pokaže svoje pravo lice.
NEMA TU više nije jeste ubica
Pa je li rekao nesto javno ,je li priznao ,kakvo je to svoje lice pokazao?Ajde objasni ,posto ja taj trash program ne pratim ,niti me zanima.
- - - - - - - - - -
Lepo je rekao Kecman realiti ,od pocetka do kraja...
Dobro deca nije policija ubacila
DNK je tu najvažnije
Prvo podvuces ovo, a onda utvrdis da ju je ubio slucani prolaznik...Најбољи водич до убице је мотив за убиство !
!
Sta pricas ti? Izgleda da ne mozes da razumes duze recenice... Izvini...Ja samo ne verujem da su nasli neki novi dokaz bas sada(mozda gresim).... Samo je ono sto nekada nije bilo dovoljno za podizanje optuznice, sada postalo dovoljno... ENDE OF Kiriku post
Pazi nekada nije Bilo DovOljno ,a sad je odjednom postalo Dovoljno ,ti sam sebi uskaces u usta ,,,
Izvini Nenade ,mi nismo policajci ,pa necemo videti dokaze?!
Da li si ti zaboravio mozda da se presuda jos uvek donosi U IME NARODA,ili sam ja nesto propustio?
U moje ime nece niko nista da donosi ,od toga se ogradjujem.
- - - - - - - - - -
Kada vidim dokaze ,konkretne ,onda nije problem ,neka donose u Ime Naroda.
Pokazi mi zemlju na ovoj planeti i u ovom Kosmosu... gde se primenjuje tako bizarna "taktika" kako kazes i gde se DECA UBACUJU U RIJALITI ZA ODRASLE (18+) SA PROSTITUTKAMA I NARKOMANIMA ?! ?! ?!
Ima li na svetu takve policije koja bi bas takvu "taktiku" primenila...i to priredila deci ?!
Nema druze NIGDE...
Bio Zoran ubica ili ne bio...ovo je bilo DNO DNA...
....