Klara 85
Zainteresovan član
- Poruka
- 366
Odecu je odvezao otac(mozda i predmet)...Ne znam sta je ucinio sa odecom..Ima raznih opcija...
Pitanje je da li se neko javio ili je to izmisljeni detalj.. Ako se neko javio to je onda bio Z... Ako se on javio njegovi otisci(ili dnk) su nadjeni na njenom telefonu, ali oni nisu nikakav toliko cvrst dokaz za optuznicu... Niti su dovoljni da se podigne optuznica... Oni su samo njen mali delic... Ali muzeljev trag na zeninom telefonu nije nista neverovatno da bi bilo neoboriv dokaz..
U nekoj mojoj teoriji njihova svadja moze da pocne i otimanjem oko telefona, raspravom nakon sto je on ugledao u daljini kako prica telefonom(a pricala je sa majkom)...U njemu je verovato i bilo dosta uvredljivih poruka koje su oni jedno drugom pisali... Smatrao je da su te poruke nesto sto mu ne ide u korist...Zeleo je da ih izbrise u trenutku bunila nakon nsto ju je usmrtio... Tada je pozvala majka i slucajno se javio...Cutao je jer se javio slucajno....Zatim je obrisao telefon i bacio ga... Na njemu su verovatno nadjeni njegovi tragovi, ali daleko od toga da je to dovoljno...
Ako ju je udarao nekom sipkom, ne mora da znaci da su mu dlanovi bili krvavi...
Nelogično:
1) Koje su to opcije? Ja ne vidim ni jednu, pogotovo ne za odelo, ajde da su oružje i prevideli, ako je neki svakidašnji predmet, ali ne i odelo. Moglo je biti sakriveno, ali bi ga policija valjda prilikom pretresa našla; Bačeno, opet bi ga neko našao pre ili kasnije; Spaljeno, u tom slučaju bili bi nađeni ostaci paljevine. Ne kažem da nije moguće čuvati ga negde sakrivenog pune dve godine, ali nije jako verovatno. To je sve previše faktora sa premalom verovatnoćom.
2) Kakva šipka molim te? Kao, pritrčao joj, pa se spontano posvađali, pa mu se baš, gle čuda, u prirodi našla šipka pri ruci. I gde posle sa njom? Bacio je kraj puta, pa je niko nije video? Trčao nazad sa njom, a Jana nije videla krvavu šipku u njegovim rukama? Ako je ubistvo bilo u afektu, onda se verovatno radilo o kamenu, ili nekom predmetu koji imao kod sebe; U tom slučaju su mu šake morale biti krvave.
3) Poziv nije ni najmanje diskutabilan. Svi smo čuli tvrdnju njene majke, koja je najpouzdaniji mogući svedok, da se neko javio i ćutao. Da su se oni svađali tog momenta, čula bi Jelenu u pozadini. Znači desilo se ili posle ubistva, ili Jelena nije bila prisutna.
4) Naravno da Zoranov otisak na ženinom tel. nije čudan. Ja sam govorila iskljuivo o krvavom otisku, mislim da je to bilo jasno. To je klasičan fizički dokaz u ovakvom krvnom deliktu. Ne isključivo njen mobilni, nego bilo šta što je pipao, SVOJ mobilni, Janino odelo, volan, bilo šta.
Nokti su joj bili očigledno stavljani u varikinu, i tu se završava sva kirikuva priča oko toga kako je Zoran pobegao i nije se vracao. Kogod da je ubio Jelenu, pokušao je da otkloni tragove. Ništa ne štima, sve je čudno, i vreme i mesto zločina.