Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ovo je bilo odmah posle ubistva...on pusta novinare u kucu!!!!!!!!Koja li je ovo igra?

Ali čovek priča kao da priča o partiji šaha a ne kao da je u žalosti zbog ubijene supruge.

Ravnodušno do bola,neverovatna sposobnost da posle gubitka voljene možeš doći na ovakav nivo komunikacije.

To su osobine koje poseduju ljudi koji su delovi sekti.Totalno bezemotivan odnos do okoline-

Ovo je bilo odmah posle ubistva...on pusta novinare u kucu!!!!!!!!Koja li je ovo igra?

Ali čovek priča kao da priča o partiji šaha a ne kao da je u žalosti zbog ubijene supruge.

Ravnodušno do bola,neverovatna sposobnost da posle gubitka voljene možeš doći na ovakav nivo komunikacije.

To su osobine koje poseduju ljudi koji su delovi sekti.Totalno bezemotivan odnos do okoline-

Upravu si

Tako je,jasno se vidi oscilacije u ponašanju.

Mirno ponasanje bez pokazivanja bilo kakvih emocija naročito kod vlade marijanovica najozbiljnije usmeravaju tu porodicu da je bila deo sekte,kao i kod zorana....za ove druge se ne moze komentaristi jer nisu bili u medijima.Ako se ispostavi da je porodica zločinac onda je to prevelika tragedija za malo dete.Neverovatna tragedija.Centar za socialni rad ce imati težak zadatak.Ja bih voleo da oni nemaju veze sa zločinom ali sve sugerise da su umesani.

Grafolog je rekao da rukopis Jelenin opisuje kako je zaista stanje u braku bilo.

Sve razumem...nikome nije idealno,svadje,pa i tuče ponekad,nema se novca,ekonomija tanka,...rodbina i mene gnjavi...šta ćeš,svi pametuju,te ovo te ono,krv popiše ali brate da ides ubiti nekoga?????!!!!!!!Nezanam.A da ga nije prevarila sa nekim pa je zato ubio.
Pa nije valjda ovaj zločin iz cista mira što je bila u lošim odnosima sa svekrvom?Meni tu vise smrde miloš i uroš od zorana da su oni zakuhali.

Mirno ponasanje bez pokazivanja bilo kakvih emocija naročito kod vlade marijanovica najozbiljnije usmeravaju tu porodicu da je bila deo sekte,kao i kod zorana....za ove druge se ne moze komentaristi jer nisu bili u medijima.Ako se ispostavi da je porodica zločinac onda je to prevelika tragedija za malo dete.Neverovatna tragedija.Centar za socialni rad ce imati težak zadatak.Ja bih voleo da oni nemaju veze sa zločinom ali sve sugerise da su umesani.

I da su u sekti ,oni nisu mogli ono sve sami da izvedu ,da zataskaju ,da skrecu pretragu ,tu je vrh morao da bude umesan ,,jeste cudno ponasanje ali to ne znaci da su ubice ,po vasem rezonovanju ispada da je kurvir ,dezinformer ....da su oni "pozitivci" ,ne bih rekao njima su ruke do lakta krvave u ovome??!!!!

- - - - - - - - - -

Zato se istina nece saznati nikada ,jedino cerka kada bude bila punoletna da ovo istera ....posto su Krsmanovice na perfidan,podmukao nacin udaljili sa slucaja....

U najgorem slučaju može biti i da je doslo do međuporodičnih emotivnih odnosa do pokojne jelene.....u sektaskim krugovima je to normalna stvar......ali ipak što ti rece drug PSIHA.Ona je čudo kad se poremeti...
Da su oni stvarno neki sektasi ,to bi bilo razotkriveno do sada
Nego to su lazljivi mediji ,sto kaze Grom ,tako uradili ,izzmanipulisali svescom ljudima ,da tako misle ,mediji ,policija ,politicari ,estrada ,,,,one pevacice sumnjive ,onaj sto joj pretio ...gostovanje u Novom Pazaru ,,,tu treba traziti kljuc resenja

Jeste cudno ponasanje porodice ,ali tvrditi da su oni jaci od drzave ,to ne stoji ,lazljivi mediji su napravili takav utisak ,zato sto se stiti nesto....

Negde na kraju ovog intervjua, Teša pita Jugoslava šta zna o ubistvu (zvanično saobracajci) Tošeta Proeskog...
Poslušajte interesantan odgovor Jugoslava;

Taj deo počinje na 2:00:50.
Dakle na samom kraju intervjua,

INTERVJU: Jugoslav Petrušić - Mi smo jedan od najstarijih naroda i hoće da nas unište! (14.11.2017)

...

Poslednja izmena:
Slučaj je što se policije tiče i rađen u tajnosti i verujem da nista od njih nije procurelo.Ovo sto pisu mediji su polu informacije proizvoljne na osnovu naklapanja i nagađanja...ko zna šta tuzilastvo sprema.to nema po medijima.

Nema opravdanja za traljav i los rad policije i za dopustenje medijima da rade sta hoce i da pisu sta hoce ,to ne.....sta sprema tuzilastvo?! ,nemaju oni nikakve dokaze nego zavlace javnost ..ovakav slucaj se koristi za manipulaciju ,i to najcesce kada se vazne stvari desavaju u zemlji ....oslobodise Miskovica ,a pre toga isto ko zna koliko kriminalaca ,,,,i to sve u toku ovog slucaja ...samo treba pogledati kakve vazne i bitne stvari su bacene u drugi plan od pocetka rijalitizacije ovog slucaja?!

Negde na kraju ovog intervjua, Teša pita Jugoslava šta zna o ubistvu (zvanično saobracajci) Tošeta Proeskog...
Poslušajte interesantan odgovor Jugoslava;

Taj deo počinje na 2:00:50.
Dakle na samom kraju intervjua,

INTERVJU: Jugoslav Petrušić - Mi smo jedan od najstarijih naroda i hoće da nas unište! (14.11.2017)

...

Dobra emisija kao i uvek ...odgledao ovih par minuta ,veoma zanimljivo sta je rekao covek ,ne bi me cudilo da je deo te ekipe umesan u Jelenino ubistvo ,,,pominje neku sektu....

- - - - - - - - - -

Evo sto kaze za slike Toseta sa obdukcije,,,nijedna jedina ,sve sakriveno ,namontirano ,,,dok u ovom slucaju zahvaljujuci Sipki ipak su izasle slike ,,,i sto je vazno na osnovu njih vidi se da nije ubijena na nasipu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back