Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako komentarisati fenomen da su mediji slikali Zorana na groblju,na pomenu,izvan pomena,pa na nasipu,a glavni spektakl je bio paparazo lov kad su ga ispratili od borce do samog nasipa i mesta gde je jeleni napravljen spomenik.Valjda malo pre hapsenja koliko mi se cini-
Bolesno trazenje prisustva u medijima.ZASTO?

Kakva je ovo formualcija "ubistvo na par sati"...ubistvo je konacno, a otmica je bila privremena...i trajala je verovatno negde oko 10-12 sati...maksimum 13 sati do pred zoru... posle cega je izvrseno ubistvo i telo baceno tj podmetnuto. S obzirom da je ubitsvo po mom misljenju ritulano-ezoterijske prirode..otmica i zadrzavanje do pola noci je imalo ritualne razloge verovatno...poput onog da se udje u 3. April (dan po verovanju smrti Isusa...)

Sigurno je koristena noc i to ona najmracnija pred zoru...za ubistvo i namestanje mesta zlocina...a gotovo sigurno su postojali i ljudi u nekim sluzbama sistema koji su obezbedili nesmetan pristup terenu...a kao slucajno šlampavo rasporedjujuci policajce i vidno neobezbedjivanje mesta nestanka/zlocina...

...

- - - - - - - - - -

300 metara borbe na zivot i smrt...su morali videti-cuti...
Ne postoji uho koje ne bi culo zenski vrisak..a ni videti ovih 300 metara da neko nesto vuklja...
Tih 300 metara je bukvalno kraj terena prolazilo skoro...

A posto je to sve bilo nemoguce neprimetiti/ne cuti, onda jedino logicno objasnjenje je da TOGA TU NIJE NI BILO...
Vec da je oteta kod rampe Crvenka i negde odvedena...a to vec nije morao videti niko...
Jer otmica i trpanje u auto/camac traje par sekundi, u vrh glave po minute...

...
Kako rece Sipka zenski glas i do 600-700m ,a muski(njegov) 500 testirao na nasipu sa svojom ekipom

Izvini ,ne bi se zvao PAPARAZZO loV da je trazio paznju,,,da li ih je bio po usima da ga svuda hantuju?

Pa jel moguce da informer ili alo ili xy casopois zna kada ce zoran na groblje da nosi cvece pokojnoj ženi?

Mediji nemaju sta traziti na groblju i momentalno moraju napustiti mesto.Ali on je jos njima davao i intervijue itd itd.

Izvini i ti ali niti ga branim niti napadam ali on je do hapsenja bio konstantno u medijima.

Nemoguce da su mediji(koliki god smradovi bili) uvek svake sekunde pored groblja zbeg u borči.

A i da jesu brate posaljes ih odakle su dosli i u tuzi se javno ne eksponiras.

MENI SVE TO ČUDNO.

Kako rece Sipka zenski glas i do 600-700m ,a muski(njegov) 500 testirao na nasipu sa svojom ekipom

LIČNO SAM MIŠLJENJA DA SE ZLOČIN NIJE DESIO NA NASIPU....NAKON SVEGA ŠTO JE PRIKAZANO JAVNOSTI NE VERUJEM IPAK DA JE NASIP POVEZAN SA ZLOČINOM.KO GOD DA JE UBIO TELO JE DONEO U ONAJ POTOK.E SAD DA LI JE DONETA POSLE POLICISKE POTERE ONU NOĆ ILI U PETAK DAN RANIJE JE VELIKO PITANJE.MADA JE LOGICNIJE DA SU JE BACILI U PETAK JOS DOK SE NIJE DIGLA FRKA NA NASIPU U SUBOTU VECE.U MIRU ODRAĐENO UBISTVO PA LEPO PRIJAVLJENO.TO JE LOGIKA A ŠTA ISTINA MOŽDA SE I SAZAN NEKADA.KO GOD DAJE UBIO ZORANOV PRIKAZ NA NASIPU JE SKRETANJE ZLOČINA U KRIVU SMER.DA LI MU JE TAKO BILO NAREĐENO ILI JE SAMA PORODICA OSMISLILA IGRU ČUT ĆE SE.

NISTA SE OVDE NECE CUTI

Najblize istini do koje se moze doci ,je upravo ovde na forumu,,,

To da je dan pre ubijena ,to je cista glupost ,koju su ovi lazni svedoci podmetnuli Sipki ,,,a mnogi se primili na to,,zasto ne daju lepo snimak u javnosti kada je isao sa zenom i detetom na nasipu toga dana?

Pa nece,ne zato sto ne postoji ,nego im nije u interesu ,bolje je ovako zamrsiti slucaj ....?!

mileeena10 :
22.09.2016. 23:11
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
Što se tiče mesta odakle su krenuli Zoran je rekao od rampe kod stadiona, dok su svekar i kuma drugačije pričali u izjavi kod njih u studiju.
Preglednost nasipa...živim ovde i tvrdim da ne može da je izgubi iz vida, sve se vidi! Sećam se tog dana, bilo je vedro i lepo vreme, vidljivost je sigurno bila odlična.

Evo kako je Zoran lagao u izjavama ,,,bolje receno sam sebi podmetao nogu ,po necijem savetovanju ,nagovaranju ili uceni?!

Kaži ti meni molim te,KOJI JE MOTIV svih onih silnih ubistava žena o kojima čitamo svakodnevno,takodje ubijenih sa više udaraca,viže uboda,pucnjeva,pa onaj slučaj o kom se skoro pisalo u kom je muž ošišašo,premlaćivao,palio i šta sve ne, svoju ženu? Da li hoćeš da kažeš da su sve te žene ZLOTVORI? Ili se radi o ubicama ZLOTVORIMA? Znaš šta je zajedničko svim tim ženama ? Pa to da ih je ubio bračni ili ljubavni PARTNER svaki sa svojim ličnim motivom a ima ih raznih! Kao najčešći motiv se navodi LJUBOMORA a ako mene pitaš sve te ubice ja bih svrstala u jednu kategoriju a to je PSIHOPATA, nismo ni svjesni koliko toga ima oko nas pri tom mislim i na ženske ZLOTVORE ima i toga! Ovim ne zelim da branim Jelenu Krsmanović,jer ništa i ne znam o njoj i njenom životu već jednostavno mislim da griješiš u vezi postavljanja stvari na pravi kolosijek!Trebao si slušati Tomu Filu kad je nabrajao razne motive .izmedjuostalog i jedan slučaj kad je sin mislim ubio majku zbog torte?! Ja recimo ni u snu ne bih pretpostavila takav razlog z aubistvo a eto dešava se ,sto ljudi sto ćudi! Pozzz..
Zajednicko im je da je ubica vrlo brzo pronadjen ,dok ovde nije
A sve ostalo su predrasude

NE SEĆA SE DA JE POČINIO ZLOČIN Pronađen ubica Jelene Marjanović?!

Autor: Kurir | 08.11.2016. 22:34 - 09.11.2016. 05:48

Osumnjičeni za ubistvo pevačice "Granda" oglašavao se i javno i govorio o ubistvu.

jelena2_1000x0.jpg

Jelena Krsmanović Marjanović, Foto: Facebook / Jelena Jeca Krsmanovi

Ubica pevačice Jelene Marjanović Krsmanović identifikovan je i policija zna ko je 2. aprila počinio stravično ubistvo na nasipu Crvenka u Borči.
Reč je, navodno, o podvojenoj ličnosti, koja je potpuno nesvesna šta je učinilia.
Nakon danonoćne istrage, koja je trajala sedam meseci, inspektori su došli do ključnih saznanja u vezi sa misterioznim ubistvom Jelene

Vučić: Policija zna sve, tužilac traži dokaze

Premijer Vučić je rekao sinoć, gostujući na RTS, da je policija uspela da reši slučaj ubistva pevačice.
- Mi smo taj slučaj rešili - poručio je sinoć Vučić.
Podsetimo, premijer je nedavno objasnio i zašto ubica nije još uhapšen.
- Policija zna sve. Veoma je važno i za državu da reši ovaj slučaj. Ubistvo Jelene Marjanović postalo je državna tema. Tužilac, međutim, nije zadovoljan prikupljenim dokazima i zato ubica još nije uhapšen - rekao je nedavno Vučić.

Marjanović Krsmanović i uspela da otkrije ko je počinio zločin koji ne prestaje da intrigira srpsku javnost.
- U pitanju je osoba koja pati od jednog od najtežih poremećaja ličnosti. Naime, Jelenin ubica je podvojena ličnost i on je potpuno nesvestan zločina koji je počinio. On se uopšte ne seća da je ubio pevačicu, pa samim tim se i ne seća kako i zašto je to učinio - tvrdi izvor iz istrage.
Koliko je ta osoba nesvesna zločina koji je počinila, govori i ičinjenica da je ubica više puta nakon Jeleninog ubistva istupao u javnosti.
- On se javno oglašavao povodom slučaja i više puta je pred kamerama govorio o ubistvu zvezde "Granda". O ubistvu je pričao bez trunke kajanja, pitajući se ko je mogao da počini tako gnusno ubistvo mlade pevačice i majke maloletnog deteta - kaže izvor "Kurira".
Policija je saslušala više od 300 ljudi koji su bili u kontaktu s pevačicom i žive u Borči i Crvenki.

- Neki od njih su privođeni na informativni razgovor nekoliko puta, dok su određeni prolazili i poligrafska testiranja. Sve je ovo rađeno da bi se meštani Borče eventualno prisetili novih detalja i tako pomogli policiji u istrazi - dodaj izvor.
Na osnovu svih tih razgovora i dokaza prikupljenih na terenu, policija je utvrdila da se ubica ne seća samo zločina.
- Sve vreme se ponaša kao osoba koja nema veze s tim, jer je ubeđen da on to nije uradio. Policajci su ostali šokirani, pošto dugo u našoj praksi nije zabeležen ovakav slučaj - dodaje sagovornik.

http://www.alo.rs/pronaden-ubica-jelene-marjanovic/80524

A sta ovaj drugi rece da su preko 2000ljudi ispitali ,samo mi nije jasno kad?!

Samo se koncentrišite na deo rečenice gde kažu da je imao nekoliko medijskih nastupa na TV-u gde se javno pitao ko to može detetu oduzeti majku, tako nekako, mrzi me da gledam precizno i jasno je da insinuiraju da je Zoran ubica.

Sam je pričao o svojim astralnim putovanjima i sl . što dobri advokati mogu da iskoriste i eto njemu par meseci Laze il Toponice, ne znam gde smeštaju takve, i časkom je opet slobodan.

Al opet, sem što neko jako moodo možda vraća dugove majci vrački, ne vidim što bi se neko toliko trudio da njega lično štiti?

Pa i AV je pricao na televiziji o slucaju i to u vise navrata!!

- - - - - - - - - -

A i ovaj nije bas uvinklovan

Nije napisano al' je nacrtano :D Pogledaj naslovnicu Kurira u prvom postu na prethdonoj strani. Ispod naslova da je pronadjen Jelenin ubica stoje slike pokojne Jelene, njenog muza Zorana i NJPV AV. Jelenina slika jer je zrtva zlocina, AV-ova zbog njegove izjave u podnaslovu da je taj slucaj resen i Zokijeva slika koju treba strelicom povezati sa kljucnom reci iz naslova. Zenta Kurir od tuzbe pa mora ovako da pravi rebuse.

Izvini ,a od kada je Vucicu posao da se bavi policijskim poslom???
Rekao je "Mi smo resili ,,,Sta je resio ,sa kim je resio??!!

Koliko je ta osoba nesvesna zločina koji je počinila, govori i ičinjenica da je ubica više puta nakon Jeleninog ubistva istupao u javnosti.
- On se javno oglašavao povodom slučaja i više puta je pred kamerama govorio o ubistvu zvezde "Granda". O ubistvu je pričao bez trunke kajanja, pitajući se ko je mogao da počini tako gnusno ubistvo mlade pevačice i majke maloletnog deteta

- On se javno oglašavao povodom slučaja i više puta je pred kamerama govorio o ubistvu zvezde "Granda". O ubistvu je pričao bez trunke kajanja, pitajući se ko je mogao da počini tako gnusno ubistvo mlade pevačice i majke maloletnog deteta

Ako je on ubica tj zoran ja mislim da je on samo običan folirant i nikakva poodvojena ličnost....trudeci se da se izvuce(ako je on)profesionalno je i sebe i okolinu pokusao nabedit da on(oni)nemaju veze sa tim.Ako nisu direktni egzekutori milion posto znaju ko je ubio jelenu.To je bar jasno.U njihovim rukama je kljuc ubistva u svakom slučaju.

Ako je on ubica tj zoran ja mislim da je on samo običan folirant i nikakva poodvojena ličnost....trudeci se da se izvuce(ako je on)profesionalno je i sebe i okolinu pokusao nabedit da on(oni)nemaju veze sa tim.Ako nisu direktni egzekutori milion posto znaju ko je ubio jelenu.To je bar jasno.U njihovim rukama je kljuc ubistva u svakom slučaju.

Slažem se

Ti ocigledno nisi pratio slucaj od pocetka ?!

Zar ne znas da su novinari bukvalno kampovali ispred njihove kuce?

A i policija je tu bila ,,samo sto mislim da su ih paparazzi uljezi presisali u svemu tome,,,nisu bukvalno mogli da mrdnu i prdnu a da ovi nisu znali ....sta ima koga da branim ,pisem realno i objektivno

Pratim slučaj od samog pocetka kao i vecina vas i nista mi nije promaklo.Ovako,informer kampuje kod njih jos im fali šator.To stoji.Ona plavušica iz alo novina takođe,kurir je malo oladio.Jesam u pravu?Verovatno jesam.To što su tamo kampovali je van svake pameti ali isto tako ZLOČIN je u pitanju i to je veliki mamac za novinare.Svuda u svetu.Ne samo kod nas.Ali bre sto se groblja tice to je van pameti da ih je zoran pustao toliko blizu i davao interviue.U žalosti nad ubijenom suprugom tebi pada na pamet da dajes interviju kuriru par dana posle toga.ZAŠTO????Pušta ih u kuću čak itd itd.Meni je to izgledalo kao da traži čovek alibi za ubistvo ili ga je neko nabedio to da radi.Nisu samo novinari smradovi u ovoj priči.Ne branim ih ali meni je to jako sumljivo.NJima Marijanovicima se uopste nije videlo da tuguju.To je stil ovih sektasa koji i nemaju emocija unutar sekte i uopste u zivotu.Deformacije osecajaTo je istina bez razloga da se naginje na ovu ili onu stranu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back