Kaži ti meni molim te,KOJI JE MOTIV svih onih silnih ubistava žena o kojima čitamo svakodnevno,takodje ubijenih sa više udaraca,viže uboda,pucnjeva,pa onaj slučaj o kom se skoro pisalo u kom je muž ošišašo,premlaćivao,palio i šta sve ne, svoju ženu? Da li hoćeš da kažeš da su sve te žene ZLOTVORI? Ili se radi o ubicama ZLOTVORIMA? Znaš šta je zajedničko svim tim ženama ? Pa to da ih je ubio bračni ili ljubavni PARTNER svaki sa svojim ličnim motivom a ima ih raznih! Kao najčešći motiv se navodi LJUBOMORA a ako mene pitaš sve te ubice ja bih svrstala u jednu kategoriju a to je PSIHOPATA, nismo ni svjesni koliko toga ima oko nas pri tom mislim i na ženske ZLOTVORE ima i toga! Ovim ne zelim da branim Jelenu Krsmanović,jer ništa i ne znam o njoj i njenom životu već jednostavno mislim da griješiš u vezi postavljanja stvari na pravi kolosijek!Trebao si slušati Tomu Filu kad je nabrajao razne motive .izmedjuostalog i jedan slučaj kad je sin mislim ubio majku zbog torte?! Ja recimo ni u snu ne bih pretpostavila takav razlog z aubistvo a eto dešava se ,sto ljudi sto ćudi! Pozzz..