Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dzaba slike dzaba mapa ,njegova putanja je bitna autom ...ko ce da se snadje po tim mapama

Obeležila sam gde su kamere, gde su firme sa kamerama, kuda se najverovatnije išlo... sada sam videla na klipu u paparazzo lovu da su stvarno tim putem i vozili. Tuda svi voze jer nije glavna ulica, nema semafora i ležećih...ali ima i poneka kamera.

BEOGRAD - Ta Rada me ne zanima, ne interesuje me njeno mišljenje! Svi pričaju o njoj, a ni reči o ubici mog deteta Cela priča o njoj je skretanje s istrage, rekla je juče za Kurir Zorica Krsmanović

Evo pametna zena sta je rekla

- - - - - - - - - -

Ne mogu da verujem izbrisali tekst ,kada je njena majka apelovala da ih batale i da nadju ubicu ...

Obeležila sam gde su kamere, gde su firme sa kamerama, kuda se najverovatnije išlo...

Сад има сигурно више камера,
чека се убичин почасни мимоход.

После ће он и да призна дело,
и све ће бити ок.
да специјални истражитељи могу да се врате чувању градилишта,
прању шерпи
дрогирању и осталим пословима
којима су се бавили пре убиства.

Hmm pa nje stvarno nije bilo, po Zoranovoj priči otišla da trči, nestala, nema je nigde. Čuli ste i videli po medijima kako je to došlo do njih i da je ta Jelenina drugarica zvala advokaticu, koja je rekla da daju to u medije. Onda je ta drugarica rekla da mora prvo da pita Zorana, ali je na svoju ruku rekla da se objavi...bla bla bla hiljadu puta ispričana priča...

Da su napisali odmah da je ubijena, onda bi mogla da kažeš da imaju kristalnu kuglu.

Kada je nestala ona žena iz Borče, išla je na neki ples ili tako nešto, lokalni portal je odmah objavio nestanak. Odmah nakon toga su i ostali mediji preneli isto. Njene stvari su našli na Pančevačkom mostu, mislim da je posle pronađena mrtva u Dunavu.

valjda se prvo policija prvo pita i ona daje saglasnost dal i kad da se to objavi u medije ili ne..mediji preuzeli slucaj prvi i zato sve ide naopako...

- - - - - - - - - -

Курир само ту телалио наслепо ? :eek:
Е па једном је и погодио ! ;)

e sad pitanje je dal je pogodio slucajno ili je znao vec sudbinu jelene..kurir je to..psihopate su to..samo se seti tijane juric..

Сад има сигурно више камера,
чека се убичин почасни мимоход.

После ће он и да призна дело,
и све ће бити ок.
да специјални истражитељи могу да се врате чувању градилишта,
прању шерпи
дрогирању и осталим пословима
којима су се бавили пре убиства.

da, svako će se vratiti nečemu osim tebe . Evo nešto i za tebe... od mene.
.

BEOGRAD - Ta Rada me ne zanima, ne interesuje me njeno mišljenje! Svi pričaju o njoj, a ni reči o ubici mog deteta Cela priča o njoj je skretanje s istrage, rekla je juče za Kurir Zorica Krsmanović

Evo pametna zena sta je rekla

- - - - - - - - - -

Ne mogu da verujem izbrisali tekst ,kada je njena majka apelovala da ih batale i da nadju ubicu ...

Vau, ladno izbrisali. Sram ih bilo! :mrgreen: Mnogi su svašta govorili, makar novinari tvrde da jesu.

- - - - - - - - - -

valjda se prvo policija prvo pita i ona daje saglasnost dal i kad da se to objavi u medije ili ne..mediji preuzeli slucaj prvi i zato sve ide naopako...

- - - - - - - - - -

e sad pitanje je dal je pogodio slucajno ili je znao vec sudbinu jelene..kurir je to..psihopate su to..samo se seti tijane juric..

Policija ne izlazi jer nije prošlo 48h, prošlo je nekoliko sati tek. Ali na insistiranje javnosti, izašli su na teren. Nije ona negde otišla sama pa kao možda je otišla od kuće itd pa da ih boli uvo, da čekaju 48h. Ovo je bilo kao trčala je, bila je sa mužem i ćerkom, zato su prelomili i izašli na teren u potragu.

Sa stranice CFI

Evo dobrog pitanja

Cfi Doo Novi Sad Najveći deo informacija sam već izneo... ali, evo još jedna, u formi pitanja: da li je Jelena mogla biti ubijena na nasipu, na način da se ubistvo desilo u samom kanalu, u vodi, ako imate činjenice: a) da jedna Jelenina patika nije bila na njenoj nozi, što znači da je na muljevitom dnu stajala u čarapi; b) Jelenina čarapa je bila čista kao da ju je sada navukla?
LikeShow more reactions · Reply · 3 · 6 mins

Sipka govori u nekim zagonetkama ,,,njene carape bi bile puna mulja da je tu bila borba ...za zivot

- - - - - - - - - -

Dobro Viki da si to rekla ,,ta advokatica je branila osumnjicene u slucaju Curuvija ,gle cuda?!

Eno ih u kucnom pritvoru i na kraju ce biti oslobodjeni ,niti ce se saznati za ubice niti za nalogodavca ,,,mada indicije postoje ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back