Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice tog blata, ono je ispitano verovatno jos odavno... E sad moguce je da je zemljiste pored kanala drugacije nego na livadi, pa je eto utvrdjeno da je to blato koje bi moglo da odgovara blatu na odeci ZM... Ne verujem ja da nasi istrazitelji mogu sa sigurnoscu da dokazu da je to to i na kakav nacin je nastao taj trag... Oni znaju da je on, ali im je najveca nada da ce priznati, jer ako ne prizna on moze da ostane ne osudjen...
Ponavljam da predpostavljam da sada nije pronadjen ni jedan novi trag niti kljucan dokaz vec je samo odjednom postalo dovoljno za optuznicu nesto sto ranije nije bilo dovoljno... Kako i zasto ne znam... Moguce da je u pitanju neka naredba da se slucaj vise privede kraju i da je preskocena neka procedura... Z je sigurno ubica tu nema sumnje, ali je situacija takva da je bez njegovog priznanja veoma tesko to dokazati.. I DNK na zeni(a logicno je da ima dnk supruga na sebi) i blato nisu toliko neoborivi dokazi...

Na kraju imamo situaciju da bi se ovde na forumu mnogi ljudi obradovali nemoci policije da mu dokazu ubistvo.. I dobijamo kontradihtornost u kome ljudi na forumu koji sluzi da se na jedan nacin sazna istina ustvari prospaju teze koje stite ubicu...

Poslednja izmena:
Odlično pitanje. Kad je Jelena ubijena, kad je slučaj bio u fokusu javnosti, kad su novinari otvoreno prozivali Marjanovići, mogao je da stane pred kamere i kaže: "moju snaju je ubio tajkun koji se zove..."
Takođe, dok su bili na slobodi, svekar je o Jeleni pričao kao o anđelu, sad kad je Zoran uhapšen, on priča o njoj kao kurvi.

- - - - - - - - - -

Odlično pitanje. Kad je Jelena ubijena, kad je slučaj bio u fokusu javnosti, kad su novinari otvoreno prozivali Marjanovići, mogao je da stane pred kamere i kaže: "moju snaju je ubio tajkun koji se zove..."
Takođe, dok su bili na slobodi, svekar je o Jeleni pričao kao o anđelu, sad kad je Zoran uhapšen, on priča o njoj kao kurvi.

Promenuo je mišljenje o njoj što nije lepo i što je veoma čudno

Ako je znao ko je taj tajkun zašto odmah nije rekao nego tek sada kada su uhapsili Z
Cak nije morao ni da izlazi u javnost... Mogao je to da kaze tom prijatelju koga imaju u policiji, mogao je da kaze u policiji... Nije mora ni ime da kaze(ako se toliko boji) vec da na neki drugi nacin ukaze na to... Mogao je i u javnosti da kaze ne pominjuci ime... Vec samo da kaze na sta sumnjaju i na taj nacin pomogne istrazi....

Cak nije morao ni da izlazi u javnost... Mogao je to da kaze tom prijatelju koga imaju u policiji, mogao je da kaze u policiji... Nije mora ni ime da kaze vec da na neki drugi nacin ukaze na to... Mogao je i u javnosti da kaze ne pominjuci ime... Vec samo da kaze na sta sumnjaju i na taj nacin pomogne istrazi....

Tačnooo tako ali NE ćutao je do sada

A zasto nije rekao da je neki tajkun ubica tada?

Mozda nije smeo da kaze ,da li vam to palo napamet ,mozda nije znao na cemu je.

Ali je zato rekao da sve znaju ,znaci navodio je javnost u slucaju ako se bude desilo hapsenje.

Poslednjih nekoliko meseci, ni jedne novine nisu prozivale Marjanoviće da su ubice. U početku, kad je tek Jelena ubije, kad su novinari otvoreno prozivali Marjanoviće, kad je pritisak javnosti bio veliki (ali tada već jedan deo javnosti staje na stranu Marjanovića), mogao je kaže pred kamerama ime tog tajkuna. Tako bi dobio zaštitu javnosti. Ko bi posle takve izjave smeo da krene na Marijanoviće?

Vučić o hapšenju supruga pevačice: Monstrum koji je ubio Jelenu Marjanović zaslužuje najstrašniju kaznu

Sonja Todorović | 16. 09. 2017 - 10:43h | Komentara: 34

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da bi sa radošću prihvatio zakon kojim bi kazne za monstrume koji ubijaju žene bile još strožije.

8tzktkqTURBXy81MzI2ZThiZjg5NzFjYmZiZDFhNmJlNzNjZWJmOWM3Mi5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

On je komentarišući hapšenje Zorana Marjanovića, koji je sinoć uhapšen zbog ubistva svoje supruge Jelene, rekao da tužioci i policija rade svoj posao.

- To pokazuje koliko moramo da napredujemo da bi nam se broj napada muževa na žene i tako monstruoznih ubistava smanjio. Da ste videli samo slike glave te nesrećne žene... Lobanja joj je bila probijena nekoliko puta. Takvi monstrumi zaslužuju najstrašniju kaznu. Ne razumem kako neki mogu da pružaju simpatije nekome, ko je majci svoga deteta probio lobanju na nekoliko mesta - rekao je Vučić novinarima na otvaranju autoputa Pirot - Dimitrovgrad.

Zoran Marjanović uhapšen je sinoć u Borči, nakon čega je saslušan u Višem javnom tužilaštvu, gde mu je određen pritvor do 30 dana

http://www.blic.rs/vesti/hronika/vucic-o-hapsenju-supruga-pevacice-monstrum-koji-je-ubio-jelenu-marjanovic-zasluzuje/ekr51gy

Ih Vnf ,al ga ti pretera ,ko bi smeo da krene na njih ,posle te izjave?

Vi ste malo zaboravili da je Marjanovicima na neki nacin skretana paznja da ne pricaju mnogo ,a od strane koga ,nemam 3 blage veze,,,pa cak i kada su novinari manje pisali u negativnom smislu ,ko moze da ti garantuje 100% da to smes da uradis,da izadjes u javnost i kazes to sto imas?

Ne znam ,na njihovom mestu ,stvarno ne znam sta bih radio...ipak i deca su tu ,nije to samo tako pljuni pa zalepi,,

- - - - - - - - - -

Meni jedini logican razlog i opravdanje su deca ,zasto nije rekao u javnosti,,,a da nema dece ,kazes brate i neka bude sta hoce ,,ako treba da se koljemo ,ima da se koljemo ,tako bih ja uradio ,al to sam ja ,i ovako nemas sta da izgubis ,jedino zivot u najgorem slucaju.

Postoje mozda dve opcije kako je on mogao biti nagovoren da udje u Rijaliti:

1) Ucenjen

2) Navucen pricom da mu se pruza prilika da rehabilituje lice porodice

Ako ste dobro slušali ono uključenje iz Zadruge kad razgovaraju "Lepi Mića" i Zoran...mogli ste cuti da ga je za ulazak u rijaliti nagovarao upravo Mića...verovatno za racun Mitrovića...
Dakle mozda je poverovao da mu jedan tajkun-vlasnik Pinka...pruza sansu da se obracuna s drugim,tajkunom tj vlasnikom Hepija...a ova dvojica su npr ustvari u dilu kako uhvatiti Zorana u zamku...

Sve je moguce...ali opet kazem - Sacekajmo da progovore i Marjanovići, a i policija...jer prosto sad moraju i jedni i drugi...Marjanović stariji je vec krenuo da prica, a valjda nas sad ekskluzivno udostoji i Ministar Dr Neša...
Pa onda kad saslušamo jedno i drugo da odvagamo argumente...

Moze biti i da je ubica Zoran, zbog bolesne ljubomore, a zbog stvarne ili umišljene veze Jelene i tog nekog moćnog tajkuna
A moze biti i da je ubica moćni tajkun...

U svakom slučaju ostaje zaključak CFI-a da nije ubijena na nasipu...vec kako Šipka rece - "U necijoj kuci...", pri cemu je on rekao da to ne mora nuzno biti kuca Marjanovića...

...

Zašto bi neko ucenjivao Zorana, da uđe u realiti program??????????? To je najveća teorija zavere koju sam čuo.

U vezi CFI. Pazi grome. Ako se pozivaš na neki izvor (recimo Nenada Šipku) , onda treba da ga prihvatiš u celosti, a ne selektivno, da izvlačiš jednu rečenicu iz konteksta, a 99% izostaviš. Ako posmatraš celo izlaganje Šipke, onda je jasno sledeće: Šipka sa dokazima CFI ruši Zoranovu verziju da se na nasipu nešto desilo. Šipka dokazuje, da Zoran laže. U vezi kuće. Niko nije hteo pre hapšenja direktno, da optuži Marjanoviće (to je bilo u zavijenoj formi). Nije hteo da reskira da ga Marjanovići tuže, pa zato nije hteo da kaže čija je kuća u pitanju. Ovaj slučaj pratim od početka i nisam znao ko je ubio Jelenu dok nisam sagledao emisiju Zlatka Nikolića. CFI je samo potvrđivao nemogućnost Zoranove verzije. Dalje, ti si zastupo tezu da je Jelena oteta na nasipu. Pritom zaboravljaš sledeće: koliko god da je nemoguće ubiti ženu na nasipu, a da niko ništa ne vidi još je manje moguće, oteti ženu, a da niko ništa ne primet. Ponoviću ono što sam rekao već jednom: otmičar (ili otmičari) imaju mnogo više posla nego ubice. Scena da jedan ili dvojica otmičara, vuku Jelenu ka kombiju, a to ne vidi niko od gledalaca na utakmici, da u tom momentu nema ni slučajnih prolaznika, prosto je neverovatno.

U vezi male Jane u realiti programu:

https://forum.krstarica.com/showthr...jena-mrtva?p=34736701&viewfull=1#post34736701

Tebi je cudno da se izvrsi otmica usred dana ...

Pa jel znas da jednim udarcem ,coveka mozes da onesvestis ,a kamoli zenu?

Ja uopste nisam ni znao da postoji onaj putic koji vodi direktno do mesta gde je pronadjeno telo,pre neki dan video fotke na forumu ,neko je postavljao i komentarisao.

Vnf ,otkud znas da je nju neko vukao?Kao sto sam napisao jednim udarcem je mogla biti onesvescena..Ja i ne znam da li moze sa igralista da se vidi taj deo gde je pronadjena,,,znaci da je bilo koskanja ,jurnjave ,morao bi neko nesto da primeti,,,ljudi koji zive tamo ,mogu i sami da uoce da li je to uopste moguce izvesti ,mislim otmicu ,bez da je neko primetio..

Da je rekao odavno bi tog misterioznog tajkuna uhapsili

Jel znas nekog tajkuna koji je iza resetaka u Srbiji ? -> NIJEDAN !

Dakle manimo se bajki o hapsenju tajkuna...ako izuzmemo onu predizobrnu predstavu s Miskovicem, a i koji je btw vec slobodan covek tj nije ni osudjen...

Tajkuni su deo ovog naopakog sistema i imaju svu zastitu jer dele profit sa svakom vlascu...

...

Tebi je cudno da se izvrsi otmica usred dana ...

Pa jel znas da jednim udarcem ,coveka mozes da onesvestis ,a kamoli zenu?

Ja uopste nisam ni znao da postoji onaj putic koji vodi direktno do mesta gde je pronadjeno telo,pre neki dan video fotke na forumu ,neko je postavljao i komentarisao.

Vnf ,otkud znas da je nju neko vukao?Kao sto sam napisao jednim udarcem je mogla biti onesvescena..Ja i ne znam da li moze sa igralista da se vidi taj deo gde je pronadjena,,,znaci da je bilo koskanja ,jurnjave ,morao bi neko nesto da primeti,,,ljudi koji zive tamo ,mogu i sami da uoce da li je to uopste moguce izvesti ,mislim otmicu ,bez da je neko primetio..

Uzalud pišeš. Da policija nema dokaz, ne bi se usudila da sada hapsi Zorana. Važno je da pravda bude zadovoljena, zbog Jelene, zbog njene majke. Pazi, ubistvo nije mala stvar. Otmičar da nosi jelenu preko ramena, da u baš tom momentu niko nema na nasipu, da niko ne vidi ništa...nemoguće.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back