Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve ide protiv Z

Ako je on ubica, ja ipak vise verujem u nebesku pravdu, vise nego ovozemaljsku...
Dakle ako je on ubica njemu ce susret s nebeskom pravdom teze pasti od susreta sa ovozemaljskom...
Ovozemljska je korumpirana i u sluzbi zla...

A ako nije ubica...onda ce svi oni koji podmecu Zoranu imati duplo tezi susret sa nebeskom pravdom...
U svakom slucaju...na Zemlji i moze se nesto skriti i provuci laz, ali na nebu ne...a to "nebo" nije samo nekakva mantra vernika to je prosto karmicki zakon da ne kazem zakon fizike...

Bio zlocinac Zoran ili neko drugi - zna se sta ih u susretu sa vecnoscu ceka - ONO STO SU SAMI DRUGIMA CINILI...

...

https://govorisrbija.rs/evo-sta-je-vucic-rekao-o/

evo ga Car vec osudio Marjanovica ,alo covece ,niko nije kriv dok se ne dokaze!

Još jednom,imaju dokaze koje mi nećemo videti.

POLICIJA ne hapsi nevine ljude

- - - - - - - - - -

Još jednom,imaju dokaze koje mi nećemo videti.

POLICIJA ne hapsi nevine ljude

Vrlo je degutantan nacin na koji on spominje detalje...
Predsednik drzave hej...dal to ima igde i u jednoj drzavi... pominje detalje kako je lobanja rascopana...
Pa da li ima obzira prema deci ubijene koja gledaju, slusaju, citaju?!
Da li to radi ijedan Predsednik ijedne drzave da tako detaljno secira i pred kamerama "vrsi obdukciju"?!
Strasno...do kojeg smo mi DNA dosli...mozda je mogao pokazati i slike lobanje...posto voli da pokazuje slike inace po emisijama...tztztz

...

Vrlo je degutantan nacin n akoji on spominje detalje...

HALO...
Predsednik drzave hej..dal to ima igde i u jednoj drzavi... pominje detalje kako je lobanja rascopana...
Pa da li ima obzira prema deci ubijene?!
Da li to radi ijedan Predsednik ijedne drzave da tako detaljno secira i pred kamerama "vrsi obdukciju"?!
Strasno...

...

PA šta sada

Vrlo je degutantan nacin na koji on spominje detalje...
Predsednik drzave hej...dal to ima igde i u jednoj drzavi... pominje detalje kako je lobanja rascopana...
Pa da li ima obzira prema deci ubijene koja gledaju, slusaju, citaju?!
Strasno...

...
Moras da imas obzira prema nasem Caru, on je malo poseban i ume tako da prica misleci da se tako priblizava svom narodu... A narod voli svog Cara koji uvek i sve najbolje zna...

Pa IMA LI OBZIRA prema deci ?!
Neka sude i u sudu iznose sve detalje ako je Zoran ubica, ali ne mora Predsednik drzave HEJ...jesi ikad u svetu cuo ijednog Predsednika da prica o detaljima rascopanih lobanja ?! ?! ?!

Jesi cuo Busha da prica o komadima ruku nogu glava u Njujorku 2001. nisi (premda je Bush bio deo zlocina cak...), jesi cuo nekog drugog Predsednika u vezi nekog drugog zlocina da tako gotovo samozadovoljavajuce morbidno trkelja?!
Ja nisam nikad nigde nijednog Predsednika tako cuo...
Bez imalo respekta prema porodici ili ako sumnja u porodicu a ono bar prema DETETU...

Strasno covece...ovo + rijaliti + PINK, HEPI itd...to su postale moralne igre bez granica ocigledno...

...

Moras da imas obzira prema nasem Caru, on je malo poseban i ume tako da prica misleci da se tako priblizava svom narodu... A narod voli svog Cara koji uvek i sve najbolje zna...

Ma da, on ide po onoj marketinskoj matrici - "Seks i krv sve prodaju" (kao i sapatnik mu Mitrovic i ludi Vucicevic)...pa zasto ne bi i on sebe prodao...i to ono bas grubo/brutalno...zoomiraj lobanju u krupni kadar...
Trebalo je pre objavljivanja tih njegovih reci staviti ono upozorenje - da ce Predsednik pricati uznemirujucim recnikom i da to moze uznemiriti zene, decu i ljude slabijeg zeludca
Premda to generalno treba stavljati pred svako njegovo pojavljivanje...jer on obzira nema...

...

Cekam dokaze,,pa normalno da cekam dokaze ,kako osudjujes nekoga bez dokaza ili ga oslobadjas,,,to samo ovde mogu da cujem tako nesto...

Za mene nije nikakav dokaz neko blato sa farmerki nadjeno posle godinu i po dana ,gde je svaki covek koji je vrsio pretragu ,mogao da ima to blato...i sta to dokazuje ,nista

- - - - - - - - - -

Znaci ne mozes nekoga da osudis ,a ne mozes nekoga ni da oslobodis bez dokaza ,alibija ili sta vec .To je jasna stvar ko dan.

Cekam dokaze,,pa normalno da cekam dokaze ,kako osudjujes nekoga bez dokaza ili ga oslobadjas,,,to samo ovde mogu da cujem tako nesto...

Za mene nije nikakav dokaz neko blato sa farmerki nadjeno posle godinu i po dana ,gde je svaki covek koji je vrsio pretragu ,mogao da ima to blato...i sta to dokazuje ,nista

- - - - - - - - - -

Znaci ne mozes nekoga da osudis ,a ne mozes nekoga ni da oslobodis bez dokaza ,alibija ili sta vec .To je jasna stvar ko dan.

Koliko pta ti moram reći da ni ti ni ja niti bilo ko sa foruma neće dobiti dokaze nismo policajci SHVATI.

Policija ima dokaze i to je to,a ti ni bilo ko drugi MI nismo važni.

Dokaza verovatno ima protiv Z,a pročitaj šta kaže Nenad Šipka

- - - - - - - - - -

Ti mislis da je blato nadjeno sada?

Ako je znao ko je taj tajkun zašto odmah nije rekao nego tek sada kada su uhapsili Z

Odlično pitanje. Kad je Jelena ubijena, kad je slučaj bio u fokusu javnosti, kad su novinari otvoreno prozivali Marjanovići, mogao je da stane pred kamere i kaže: "moju snaju je ubio tajkun koji se zove..."
Takođe, dok su bili na slobodi, svekar je o Jeleni pričao kao o anđelu, sad kad je Zoran uhapšen, on priča o njoj kao kurvi.

- - - - - - - - - -

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back