Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A policija ce morati dobro da pojasni zasto je dozvolila da dete bude godinu i po dana sa ubicom...

...

Nije policija dozvolila vec tuzilastvo nije podizalo optuznicu zato sto su tragovi policije za njih bili nedovoljni.. Izgleda da su oni jos onda imali i njegov dnk na njenom telu i blato i svedoka kod prve rampe koji ih je cuo da se svadjaju u kolima(ali nisu pustali u medije)... Medjutim posto je njegov dnk mogao da bude na razne nacine na njenom telu tuzilastvu to nije bilo dovoljno za optuznicu... Sad je izgleda ipak doslo do nekog pritiska, ne verujem da je pronadjeno bilo sta novo.... Jednostavno se nasao nacin da se "podmazu" njegovi advokati i dat je znak da tuzilastvo podigne optuznicu... To je moje misljenje... A sumnje nema da ju je on ubio...

Nije policija dozvolila vec tuzilastvo nije podizalo optuznicu zato sto su tragovi policije za njih bili nedovoljni.. Izgleda da su oni jos onda imali i njegov dnk na njenom telu i blato i svedoka kod prve rampe koji ih je cuo da se svadjaju u kolima(ali nisu pustali u medije)... Medjutim posto je njegov dnk mogao da bude na razne nacine na njenom telu tuzilastvu to nije bilo dovoljno za optuznicu... Sad je izgleda ipak doslo do nekog pritiska, ne verujem da je pronadjeno bilo sta novo.... Jednostavno se nasao nacin da se "podmazu" njegovi advokati i dat je znak da tuzilastvo podigne optuznicu... To je moje misljenje... A sumnje nema da ju je on ubio...

Ako je nivo njihove sumnje bio na 90%, to je dovoljan razloga da se dete udalji od ubice...
Dakle nema opravdanja za ostavljanje deteta u krilu ubice...godinu i po dana...

Pa znas li ti kakav su takvim (ne)postupanjem oni tek sad psiholoski haos napravili u zivotu malene ?! ?! ?!
To je strasno...

...

Trebalo im godinu i po dana da otkriju DNK po odeci i da nadju blato na njegovim farmerkama koje odgovara blatu na odeći?

Otkrili su oni taj dnk odmah.. Medjutim sasvim je uobicajeno da zena na sebi ima dnk svog supruga, takodje i blato moze da bude od pretrage terena... Tuzilastvu to zbog svega toga nije bilo dovoljno... Sada jeste, verovatno se nasao neki nacin ili je u pitanju neki pritisak... Na kraju krajeva on ako odluci da ne prizna ima velike sanse da se odbrani... Tj. tesko da ce neki sud uspeti da ga osudi bez pravih dokaza ili priznanja...

- - - - - - - - - -

Trebalo im godinu i po dana da otkriju DNK po odeci i da nadju blato na njegovim farmerkama koje odgovara blatu na odeći?

Otkrili su oni taj dnk odmah.. Medjutim sasvim je uobicajeno da zena na sebi ima dnk svog supruga, takodje i blato moze da bude od pretrage terena... Tuzilastvu to zbog svega toga nije bilo dovoljno... Sada jeste, verovatno se nasao neki nacin ili je u pitanju neki pritisak... Na kraju krajeva on ako odluci da ne prizna ima velike sanse da se odbrani... Tj. tesko da ce neki sud uspeti da ga osudi bez pravih dokaza ili priznanja...

Stagod da je u pitanju, bilo da je Zoran ubica ili da je namestaljka, zvanični organi su napravili strasnu stvar prema maloj Jani...
Zamislite tog haosa za to detence...sada posle godinu i po dana...kad se dete jedva oporavilo od gubitka majke...

To nije smelo tako da se prepusti slucaju i dopusti uopšte...
Ako je postojala relevantna sumnja, trebalo je mnogo ranije reagovati....a ne ovako se poigravati sa decijom psihom...
Strasno i zalosno...

...

@kiriku1

Da policija nije skupila dovoljno dokaza ne bi ni sad dizala optužnicu. Ionako je slučaj Jelenin, počeo da pada u zaborav.

Moguce... Ali ima u ovoj drzavi mnogo ljudi koji imaju uticaj, recimo gremlin iz informera... To je mediji koji je bitan oslonac ove nase vlasti i njihovog sistema... Danas je pocelo sudjenje na kome je bilo moguce da informer izgubi i plati Zoranu dobru svotu novca, sigurno vecu od one koja je dovoljna da se podmite njegovi advokati ili "ubrza" rad tuzilastva... Cisto da malo zazmure na jedno oko... A mozda je dovoljan i samo pritisak preko ljudi koji su stranacki povezani kao creva...

Dakle ja nešto monstruoznije od ovog cirkusa ne videh u životu.

Dovesti dete od 6 godina pred milionski auditorium, vodati ga neskriveno pred kamerama i to dva puta plus tinejdžera od 16 - 17, snimati one njihove emocije i suze da bi toj istoj deci upali noću u kuću i odveli im oca sa lisicama pod optužbom da im je ubio majku.

Ne bih se iznenadila da sutra u udarnom terminu osvane snimak devojčice koja vrišti dok joj hapse jedinog roditelja, ustvari to od pinka I kepeca psihopate I očekujem.

Dvoumila sam se šta da mislim o ubistvu ove pevaljke ali sada sam ubeđena da je Zoran nije ubio. Totalno ubeđena.

Samo preleteh par postova unazad i bilo bi interesantno čuti od ovih hepijevih posvudusa sizofrene i borcanke je l istina da onaj celavi gazda I patuljak maric prvo overe svaku nesrecnicu koja im kroči u onaj zemunski brlog I qq li se ako ne uspe da im digne mlohave...ustvari bas me briga, odvratna slika.

Šta bi sa onim kolima u Zemunu koja su spominjana sa sve tragovima krvi?

Šta bi na kraju sa celavim peconijem i onim krimosom što ga je upucao dok su se talili oko beogradskih hotela i dragocenosti ko da su im cace ostavile?

Dovesti dete od 6 godina pred milionski auditorium, vodati ga neskriveno pred kamerama i to dva puta plus tinejdžera od 16 - 17, snimati one njihove emocije i suze da bi toj istoj deci upali noću u kuću i odveli im oca sa lisicama pod optužbom da im je ubio majku.

Ne bih se iznenadila da sutra u udarnom terminu osvane snimak devojčice koja vrišti dok joj hapse jedinog roditelja, ustvari to od pinka I kepeca psihopate I očekujem.

Dvoumila sam se šta da mislim o ubistvu ove pevaljke ali sada sam ubeđena da je Zoran nije ubio. Totalno ubeđena.

Čekaj malo. Pa niko nije prisiljavao Zorana da uđe u taj realiti program. Nisu mogli ljudi iz produkcije, malu Janu da dovedu pred kamere bez odobrenja ljudi koji su je čuvali (dede i babe).

Moguce... Ali ima u ovoj drzavi mnogo ljudi koji imaju uticaj, recimo gremlin iz informera... To je mediji koji je bitan oslonac ove nase vlasti i njihovog sistema... Danas je pocelo sudjenje na kome je bilo moguce da informer izgubi i plati Zoranu dobru svotu novca, sigurno vecu od one koja je dovoljna da se podmite njegovi advokati ili "ubrza" rad tuzilastva... Cisto da malo zazmure na jedno oko... A mozda je dovoljan i samo pritisak preko ljudi koji su stranacki povezani kao creva...

Koliko se sećam, Zoran je jedan spor već izgubio (mislim baš sa informerom). Ono za poruke sa Radom, na sudu priznao da je stvarno slao poruke. Da je Zoran uhapšen recimo, mesec dana posle ubistva Jelene kada je cela zemlja brujala o tome, onda bih ja poslio da je možda u pitanju pritisak javnosti. Ovako, već duže vreme Jelenino ubistvo nije u centru pažnje. Retko kad se pojavi neki tekst o tome. Policija da nema jake dokaze protiv Zorana ne bi sada, kad je slučaj već skoro zaboravljen, potezala hapšenje.

Poslednja izmena:
Koliko se sećam, Zoran je jedan spor već izgubio (mislim baš sa informerom). Ono za poruke sa Radom, na sudu priznao da je stvarno slao poruke. Da je Zoran uhapšen recimo, mesec dana posle ubistva Jelene kada je cela zemlja brujala o tome, onda bih ja poslio da je možda u pitanju pritisak javnosti. Ovako, već duže vreme Jelenino ubistvo nije u centru pažnje. Retko kad se pojavi neki tekst o tome. Policija da nema jake dokaze protiv Zorana ne bi sada, kad je slučaj već zaboravljen, potezala hapšenje.

Ja samo ne verujem da su nasli neki novi dokaz bas sada(mozda gresim).... Samo je ono sto nekada nije bilo dovoljno za podizanje optuznice, sada postalo dovoljno... Kako i zasto nemam pojma... Ne verujem da je u pitanju pritisak javnosti... Verujem da je izbacen iz ove zadruge naredbom iz policije, a preko socijalne sluzbe... Mozda je u ovom sporu pretendovao da pobedi... Sudstvo je ipak najnezavisniji organ u nasoj zemlji i na njega je bas tesko uticati, zato je mislim gremlin iz informera preko stranackih ljudi i policije potegao da se to sredi... On i policija su na prst u bulju... Tj. ista kompanija...
Potrebno je zamaskirati sve i izmisliti kao taj novi dokaz koji je sada osnova za hapsenje pa je informer(koji treba stampati u rolni) izmislio to sa svekrovim telefonom... Verujem da je to direktno iz glave lepog, a zlog gremlina...

Poslednja izmena:

Samo preleteh par postova unazad i bilo bi interesantno čuti od ovih hepijevih posvudusa sizofrene i borcanke je l istina da onaj celavi gazda I patuljak maric prvo overe svaku nesrecnicu koja im kroči u onaj zemunski brlog I qq li se ako ne uspe da im digne mlohave...ustvari bas me briga, odvratna slika.

Šta bi sa onim kolima u Zemunu koja su spominjana sa sve tragovima krvi?

Šta bi na kraju sa celavim peconijem i onim krimosom što ga je upucao dok su se talili oko beogradskih hotela i dragocenosti ko da su im cace ostavile?

Da, interesanto razmišljanje...
I pri tome sve izvedeno u trenutku kad pola nacije ako ne i cela gleda meč Srbija-Rusija...
A takodje na danasnjem ALO...naslovnica sa Peconijem...koji je da podsetimo vlasnik Heppija tj gazda Mariću koji je najavio hapšenje u rijalitiju...Heppija na kojem se emituju Parovi u kojima je poslednje nastupala Jelena...
Cudno, najblaze receno...
No, sacekajmo dokaze, da vidimo jel to nesto teze od telefona nadjenog posle godinu dana...ili blata detektovanog tek sada...
Neko laze i krije nesto...ili Marjanovići ili neki moćnik koji je pod zastitom...
Valjda cemo saznati istinu ili bar naslutiti...

A kakogod da bude i kogod na kraju ispadne ubica, slazem se s tobom da ništa monstruoznije se nikad nije desilo...a u smislu poigravanja sa ovo dvoje maloletne dece...Nacin na koji je sve izvedeno je nesto najgore što je moglo biti njima priredjeno...pogotovo sav stres i bol maloj Jani...a na kojima profitira PINK...Strasno...

...

Poslednja izmena:
Policija da nema jake dokaze protiv Zorana ne bi sada, kad je slučaj već skoro zaboravljen, potezala hapšenje.
Mene uopste ne bi iznenadilo da su sad natempirali hapsenje bas zbog gledanosti rijalitija. I jos ga naprzili da udje, kao da prica svoju verziju.. on se isprimao i cap - pink u dogovoru sa policjom napravio predstavu. Odavno poznato da reziraju skandale zarad gledanosti, e ovo je vrh bolesti.

Čekaj malo. Pa niko nije prisiljavao Zorana da uđe u taj realiti program. Nisu mogli ljudi iz produkcije, malu Janu da dovedu pred kamere bez odobrenja ljudi koji su je čuvali (dede i babe).

Postoje mozda dve opcije kako je on mogao biti nagovoren da udje u Rijaliti:

1) Ucenjen

2) Navucen pricom da mu se pruza prilika da rehabilituje lice porodice

Ako ste dobro slušali ono uključenje iz Zadruge kad razgovaraju "Lepi Mića" i Zoran...mogli ste cuti da ga je za ulazak u rijaliti nagovarao upravo Mića...verovatno za racun Mitrovića...
Dakle mozda je poverovao da mu jedan tajkun-vlasnik Pinka...pruza sansu da se obracuna s drugim,tajkunom tj vlasnikom Hepija...a ova dvojica su npr ustvari u dilu kako uhvatiti Zorana u zamku...

Sve je moguce...ali opet kazem - Sacekajmo da progovore i Marjanovići, a i policija...jer prosto sad moraju i jedni i drugi...Marjanović stariji je vec krenuo da prica, a valjda nas sad ekskluzivno udostoji i Ministar Dr Neša...
Pa onda kad saslušamo jedno i drugo da odvagamo argumente...

Moze biti i da je ubica Zoran, zbog bolesne ljubomore, a zbog stvarne ili umišljene veze Jelene i tog nekog moćnog tajkuna
A moze biti i da je ubica moćni tajkun...

U svakom slučaju ostaje zaključak CFI-a da nije ubijena na nasipu...vec kako Šipka rece - "U necijoj kuci...", pri cemu je on rekao da to ne mora nuzno biti kuca Marjanovića...

...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back