- Poruka
- 9.400
Samo je pitanje ko ce da im veruje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A policija ce morati dobro da pojasni zasto je dozvolila da dete bude godinu i po dana sa ubicom...
...
Nije policija dozvolila vec tuzilastvo nije podizalo optuznicu zato sto su tragovi policije za njih bili nedovoljni.. Izgleda da su oni jos onda imali i njegov dnk na njenom telu i blato i svedoka kod prve rampe koji ih je cuo da se svadjaju u kolima(ali nisu pustali u medije)... Medjutim posto je njegov dnk mogao da bude na razne nacine na njenom telu tuzilastvu to nije bilo dovoljno za optuznicu... Sad je izgleda ipak doslo do nekog pritiska, ne verujem da je pronadjeno bilo sta novo.... Jednostavno se nasao nacin da se "podmazu" njegovi advokati i dat je znak da tuzilastvo podigne optuznicu... To je moje misljenje... A sumnje nema da ju je on ubio...
Trebalo im godinu i po dana da otkriju DNK po odeci i da nadju blato na njegovim farmerkama koje odgovara blatu na odeći?
Trebalo im godinu i po dana da otkriju DNK po odeci i da nadju blato na njegovim farmerkama koje odgovara blatu na odeći?
@kiriku1
Da policija nije skupila dovoljno dokaza ne bi ni sad dizala optužnicu. Ionako je slučaj Jelenin, počeo da pada u zaborav.
Dakle ja nešto monstruoznije od ovog cirkusa ne videh u životu.
Dovesti dete od 6 godina pred milionski auditorium, vodati ga neskriveno pred kamerama i to dva puta plus tinejdžera od 16 - 17, snimati one njihove emocije i suze da bi toj istoj deci upali noću u kuću i odveli im oca sa lisicama pod optužbom da im je ubio majku.
Ne bih se iznenadila da sutra u udarnom terminu osvane snimak devojčice koja vrišti dok joj hapse jedinog roditelja, ustvari to od pinka I kepeca psihopate I očekujem.
Dvoumila sam se šta da mislim o ubistvu ove pevaljke ali sada sam ubeđena da je Zoran nije ubio. Totalno ubeđena.
Moguce... Ali ima u ovoj drzavi mnogo ljudi koji imaju uticaj, recimo gremlin iz informera... To je mediji koji je bitan oslonac ove nase vlasti i njihovog sistema... Danas je pocelo sudjenje na kome je bilo moguce da informer izgubi i plati Zoranu dobru svotu novca, sigurno vecu od one koja je dovoljna da se podmite njegovi advokati ili "ubrza" rad tuzilastva... Cisto da malo zazmure na jedno oko... A mozda je dovoljan i samo pritisak preko ljudi koji su stranacki povezani kao creva...
Koliko se sećam, Zoran je jedan spor već izgubio (mislim baš sa informerom). Ono za poruke sa Radom, na sudu priznao da je stvarno slao poruke. Da je Zoran uhapšen recimo, mesec dana posle ubistva Jelene kada je cela zemlja brujala o tome, onda bih ja poslio da je možda u pitanju pritisak javnosti. Ovako, već duže vreme Jelenino ubistvo nije u centru pažnje. Retko kad se pojavi neki tekst o tome. Policija da nema jake dokaze protiv Zorana ne bi sada, kad je slučaj već zaboravljen, potezala hapšenje.
Dakle ja nešto monstruoznije od ovog cirkusa ne videh u životu.
Dovesti dete od 6 godina pred milionski auditorium, vodati ga neskriveno pred kamerama i to dva puta plus tinejdžera od 16 - 17, snimati one njihove emocije i suze da bi toj istoj deci upali noću u kuću i odveli im oca sa lisicama pod optužbom da im je ubio majku.
Ne bih se iznenadila da sutra u udarnom terminu osvane snimak devojčice koja vrišti dok joj hapse jedinog roditelja, ustvari to od pinka I kepeca psihopate I očekujem.
Dvoumila sam se šta da mislim o ubistvu ove pevaljke ali sada sam ubeđena da je Zoran nije ubio. Totalno ubeđena.
Samo preleteh par postova unazad i bilo bi interesantno čuti od ovih hepijevih posvudusa sizofrene i borcanke je l istina da onaj celavi gazda I patuljak maric prvo overe svaku nesrecnicu koja im kroči u onaj zemunski brlog I qq li se ako ne uspe da im digne mlohave...ustvari bas me briga, odvratna slika.
Šta bi sa onim kolima u Zemunu koja su spominjana sa sve tragovima krvi?
Šta bi na kraju sa celavim peconijem i onim krimosom što ga je upucao dok su se talili oko beogradskih hotela i dragocenosti ko da su im cace ostavile?
Mene uopste ne bi iznenadilo da su sad natempirali hapsenje bas zbog gledanosti rijalitija. I jos ga naprzili da udje, kao da prica svoju verziju.. on se isprimao i cap - pink u dogovoru sa policjom napravio predstavu. Odavno poznato da reziraju skandale zarad gledanosti, e ovo je vrh bolesti.Policija da nema jake dokaze protiv Zorana ne bi sada, kad je slučaj već skoro zaboravljen, potezala hapšenje.
Čekaj malo. Pa niko nije prisiljavao Zorana da uđe u taj realiti program. Nisu mogli ljudi iz produkcije, malu Janu da dovedu pred kamere bez odobrenja ljudi koji su je čuvali (dede i babe).
Pa...i meni je cudno da se telefon i blato pronalaze i analize stizu par dana posle zakljucaka CFI-a...
Kao da je CFI nekoga uplasio...pa taj neko pozurio da nabaca navodnih dokaza kolikogod treba...
...
...
Ne izmisljaj... Jasno je da ju je Z ubio i to na nasipu, neplanirano..Sta sad i Kiriku poceo da menja misljenje ,vezane za slucaj...
- - - - - - - - - -
Vnf ,pa normalno da ce Zoran da izgubi ,sta bi drugo ocekivao,nije mi jasno?