Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јака полиција,годину и по дана су знали ко је убица и нису могли да докажу.Да су га ишамарали људски,вероватно би признао.Овако притисак преко медија,друштвених мрежа... бедно.Још ће полиција да буде похваљена за ефикасност.

ne lupaj.ne sudi da ti ne bi bilo sudjeno

Potpuno se slažem sa Vilaretom.
Od prvog dana sumnjao sam u Zorana kao izvršioca,
a porodicu kao pasivne pomagače...
Svi su znali, ali tajili.
Zašto sumnje u Zorana ?
Davao je kontraverzne odgovore u policiji,
nije svaki put prolazio poligraf, prećutao događaje do kojih se,
kasnije, dolazilo svedocima...
A, porodica, ako nije učestvovala aktivno (otac i brat), ćutali su i uklanjali tragove.
Samo, opet da kažem, ne mogu se načuditi da je policiji trebalo toliko vremena...!?

Ja imam samo jedno pitanje
Koga vise boli k i za nju i za njenog muza
Ta tema se popela na glavu vec godinu dana
Prosecan dan jedne novinske agencije:
-E sta ide danas da naslovnicu
-A da stavimo Vucica?
-A juce je bio
-Znam, stavicemo muza i ubijenu pevaljku
-Moze, dodaj pored toga da je clan KKK
-Daaaaaa, dobra ideja
-I ne zaboravi [SOKANTNO] [FOTO] [SISE]

Јака полиција,годину и по дана су знали ко је убица и нису могли да докажу.Да су га ишамарали људски,вероватно би признао.Овако притисак преко медија,друштвених мрежа... бедно.Још ће полиција да буде похваљена за ефикасност.
Da, da, skoro su resili neko ubistvo iz '99 i u novinskom clanku su pohvalili policiju zbog predanog i efiksnog rada :rotf: Inace, gledajuci Dosije skapirala sam da je vecina domacih ubica pala jer ih je neko cinkario ili su isli okolo i hvalili se. Nasu miliciju je nasamarila i neka baba od 80 i kusur godina koja je prvo ubila komsiju, a potom i snaju i unuce. Nazalost i milicija i vojska su nam goli koorac.

Znate onog balavca političara koji je Jeleni zapušio usta u nekoj emisiji a ona ga baš spustila posle toga... on mi je na početku takođe padao na pamet, ali on je sitna riba. Da je neki tajkun i da ih je nekako ucenio, a ovi znali sve to, ne bi Zoran ušao sam u rijaliti i ostavio ćerku samu sa babom i dedom. Kao što vnf, da je tajkun ubio ili naručio ubistvo, ono bi odavno bilo pod tepihom ili bi našli nekog, smestili mu dokaze i to odmah ne Zoranu posle godinu i po.

Danas sam u onoj podršci profilu našla link gde je Zoran davao intervju nekim novinama. Za sina Uroša kaže da ne pije, ne puši, nikakav porok nema... a malog viđam par godina već ovde oko zgrada iza njihove kuće, duvani mali samo tako.. Hoće da se predstave u najboljem svetlu a niko od te porodice nije blizu toga...

Poslednja izmena:
Moguce i to i to svakako ne opravdava ubistvo, ali me interesuje koji je to tajkun ako je to npr slucaj....

....

evo odma ali posle mog posta i u kuriru..
ŠOK! OTAC ZORANA MARJANOVIĆA ZA KURIR! ZNAM KO JE UBIO JELENU: Bila u vezi sa tajkunom, taj moćnik ju je UBIO

razlog je mocnik..zoranova sumnja jer je lud ko i otac mu ali ne i istina..

Ja mislim da je Z pogresio zato sto je tuzio onog gremlina i njegovu novinu.. Danas je pocelo sudjenje za veliku odstetu... Onaj gremlin je zaista veliko domu u nasoj ovakvoj zemlji... Malo dogovor sa tuzilastvom, malo dogovor i podmazivanje zoranovih advokata da popuste i marjanovici su pusteni niz vodu...

Mozda se i pakuje...sacekajmo dokaze...sad ce svi morati progovoriti...i policija i Marjanovići
Nema vise cutanja...to je najvaznije

...

Sta bi Kiriku voleo? Pa ti likujes u sebi...posle godinu i po dana kao neki covek nasao neki telefon,a ovamo ovi se ubise zivi kada su pretrazivali onaj kanal ,...ma povraca mi se

Ja ne likujem... Ja sam razmisljao logicno, a i video zorana kao ubicu u svakom intervju od kad pratim slucaj... Nisam se dvoumio ni trenutka, a voleo bih da nije on veruj mi... Medjutim ne mogu protiv onoga sto mi izgleda ocigledno...

Veliki je znak pitanja, da li taj tajkun postoji. Sigurno, svekar neće reći, moj sin je ubio Jelenu, nego će izmišljati razne verzije.

Pa dobro, ali ako kaze neko ime moci cemo videti dal tu ima neke veze.

...

- - - - - - - - - -

da nije prvi brat?

Ko zna...ima par kandidata za titulu "vlasnika pola Beograda"...

...

Što ne kaže otac ako se toliko boji za sina da ne izvrši samoubistvo u zatvoru ili ga ne ubiju ko je tajkun?

Peconi,Mitrović,ko?

Šta čeka ako je sve gotovo?

A i ono pranje kuće varikinom,pa sada mobilni od matoroga nađen-ne može se okriviti policija,godinu i po dana je išla kao tigar oko kaveza u kome je Z.M. a Z.M. je zamajavao sve dok nije pukao katanac na vratima kaveza.

...

ŠOK! OTAC ZORANA MARJANOVIĆA ZA KURIR! ZNAM KO JE UBIO JELENU: Bila u vezi sa tajkunom, taj moćnik ju je UBIO! Molim vas pomozite, UBIĆE ZORANA U ZATVORU!
http://www.kurir.rs/crna-hronika/29...bio-molim-vas-pomozite-ubice-zorana-u-zatvoru
- Ovo je klasična nameštaljka za mog sina Zorana, vidite šta su mu radili. Jelena je bila u vezi sa tajkunom, on je jako moćan i drži pola grada. Jelena je tražila od tog tajkuna da se razvede, a on nije hteo i zato ju je i ubio. Molim vas pomozite, molim vas, plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru. Plašim se da ne bude da se sam ubio - izjavio je za Kurir otac Zorana Marjanovića, Vladimir.

...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back