Quantcast

НЕСРЕЋА У НЕМАЧКОЈ: Сударила се два војна авиона

Ortar

Primećen član
Poruka
982
Ловци су наводно, како преносе немачки медији, пали у насељену област у савезној држави Мекленбург-Западна Померанија
Министарство унутрашњих послова савезне државе Мекленбург-Западна Померанија потврдило је да је дошло до судара два млазна „Јурофајтер“ авиона близу војне базе Лаге, преноси АП.


Магазин „Фокус“ пренео је да је један пилот пронађен жив, док се за другим још трага, јавља Ројтерс.

Локална радио станица „Остзефеле“ известила је да су се авиони сударили мало пре 14.00 часова близу језера Мириц, око 100 километара од Берлина.
https://srbin.info/svet/nesreca-u-nemackoj-sudarila-se-dva-vojna-aviona-video/

 

Пресретач

Buduća legenda
Poruka
35.520
Највећа грешка Европе је та што се дозволило да се злочиначка Немачка поново уједини.
Како је дошло до поновног уједињена варварских германских племена тако су почели ратови у Европи.
Ти дивљаци су комплетно обукли шиптарску терористичку организацију ОВК, .а где је Словенија, Хрватска, Чеченија, Украјина, Грузија.
 
Poruka
64.062
Кадје Швабо правијо своје авијоне, штуке и мешершите и штотјазнам, то је била ТЕХНИКА! То је само пуцало по главма ђе су стали бобардоват, то су била славна времена.

А сад кад Швабов Швабо дадне купит америчког јероплана тот је једна српдња мој ти.
 

cetka

Primećen član
Poruka
875
ja sam nedavno pisao o tome da nato u ovom i sledećem mesecu izvodi redovna vežbanja borbe aviona i da je javnost obaveštena da će avioni leteti i niže od uobičajenog i da ne treba da bude panike .
Upravo na ovakvoj jednoj vežbi su nastradala i ova dva aviona . Leteli su nisko i imali vežbu borbe aviona kao u filmu top gan .:)
Potpuno si u pravu izuzev detalja da se takve vežbe rade na bezbednoj visini (što i snimak pokazuje gde avion u plamenu pada nekontrolisano sa visine veće od 1000 metara -po mojoj proceni :cool: :D). Šteta što je jedan pilot izgubio život.
 
Top