NESLAVLJE...

Sta najvise volite da neslavite...

• Ukupno glasova
    8
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ali ti je svaki dan nerodjendan... ma... bilo je to vec jednom ovde... jel mislite vi da je sve bilo vec jednom i da se sad dsesava po drugi put? ja sam ove godine imao svaki nerodjendan do sad... i nije mi dosadilo jos... znaci... ovo je tema za one koji ne slave rodjendane.... pu treci... ili mozemo jednostavno da je pretvorimo u catersku temu... zivela sloboda...

ja ga sad ne slavim, zato što mi je danas nerođendan. ali, u poslednjih par godina ga ni ne slavim nešto posebno... ručam s mojima, izađem s momkom i tako... ne znam, zavisi kako mi dođe

Nemam nameru da pozovem društvo i danas proslavim što sam izvukla 10 soma iz džepa da bih platila registraciju...to bi bili dodatni troškovi...tako da ću sama, uz svečani ručak, proslaviti ovaj ''divan dan''!

to znaci da ti je auto sa 'iljadu kubika... izracunato prostom matematikom, u odnosui na to koliko meni izbijaju svake godine... jel sam ja ovo poceo da catujem? izgleda da neke stvari ipak deluju na mene... pitanje je da li otici na tu glupu proslavu ili ne? kompromisi... kompromisi... ma cemu sve to? necu... osecacu se bolje... briga me bas... a trebalo bi mozda...

ili je moralna dilema...da li i ja da chatujem ili da nastavim sa neslavljenim neslavnim slavljima...može i jedno i drugo...

...odavno imam moralnu dilemu da li da prisustvujem proslavama koje ne volem...kod ljudi koje baš preterano i ne volem...ma duga priča...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back