Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 104.848
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Dok su vladali žuti je bilo isto takvih ludaka, sećam se da je jedan primerak patološki ljubomornog ludaka pobio svoju i ženinu porodicu iz čiste paranoje.Ovde se ološu daje svaka moguća medijska i finansijska podrška.
To je problem.
A ko daje ... Aj da se ne pravimo ludi.
Gde ćeš bolji dokaz da je narcisoid u pitanju, glavno je da je koza skrenula pažnju na sebe. Treba je poslati u neku ustanovu zatvorenog tipa, navući joj odgovarajuću košulju i zaboraviti i da je postojala.
Ma to je troll profilGde ćeš bolji dokaz da je narcisoid u pitanju, glavno je da je koza skrenula pažnju na sebe. Treba je poslati u neku ustanovu zatvorenog tipa, navući joj odgovarajuću košulju i zaboraviti i da je postojala.
To pod obavezno, i napraviti spiskove takvih da bi svako znao sa kakvim idiotom ima posla.Ovo je podrška za ubijanje i to treba shvatiti na takav način, jer bilo kakav drugi izgovor nema opravdanja a ni smisla.. treba ih sve drakonski kazniti pa čak i javno obznaniti ko su te osobe.
Misliš da nije dovoljno blesava da to uradi?Ma to je troll profil![]()
Ma to već radi uveliko.Misliš da nije dovoljno blesava da to uradi?
Još samo kad bih razumeo šta si hteo zapravo hteo da kažeš, bilo bi super.Zato što se ima previše ljubitelja prava čoveka koji bi sa ga odmah puste. U U.S of A koju uvek navodiš kao primer društvenog uređenja koji treba slediti se donose zakoni sa retroaktivnim važenjem dok trepneš.
To što ti ne razumeš da nas zapravo zakoni čine slobodnim je samo tvoj problem, i ničiji više.једини услов је живети, а не живи се када се живот стави у прописе и преко 6000 зак.аката. Нико ни не зна како да се снађе у том галиматијасу у ком се узгаја припадници Цивилног друштва
0% културе и 100% цивилизације - Крах !
Пукло Цивилно друштво, а Дахије прихватиле експеримент
5 dana pre zločina, kalif priznaje krivično delo, javno na TV, i nikom ništa?
i sad svi u čudu?
Bilo bi tako da se ti zakoni poštuju, mislite da deca nisu svesna da se se kod nas zakon ne poštuje? Da nisu čuli kako se neko izvukao jer je iz nekog razloga 'elita' ? Misliš da je ovaj mali slučajno guglao zakon Srbije ?To što ti ne razumeš da nas zapravo zakoni čine slobodnim je samo tvoj problem, i ničiji više.
Ovo što sam rekao nema veze sa poštovanjem ili nepoštovanjem zakona. To je univerzalni, istinit princip koji nam omogućava slobodu.Bilo bi tako da se ti zakoni poštuju, mislite da deca nisu svesna da se se kod nas zakon ne poštuje? Da nisu čuli kako se neko izvukao jer je iz nekog razloga 'elita' ? Misliš da je ovaj mali slučajno guglao zakon Srbije ?
treba na tri meseca ukinuti internet kao u Iranu, da se resetuju
Како мислиш не може ништа? За почетак га избациш из школе. А онда га прима једина школа у Србији која прима такве - Основна школа Крњача.To su verovatno ti njegovi klipani, ako su mlađi od 14, a verovatno jesu, zakon im ne može apsolutno ništa.
Није он тај тип.ne zelim da osudjuem ovo mlado bice jer je "ubio" i svoj zivot a ne samo drugare iz razreda ..meni je i njega zao
ono sto zelim je da posle svega on sam shvati sta je ucinio, pokaje se i potrazi oprost od onih koje je ubio
било је 2000. добро се сећам. Друг мог пријатеља је једног дана дошао са посла и побио жену и децу.Dok su vladali žuti je bilo isto takvih ludaka, sećam se da je jedan primerak patološki ljubomornog ludaka pobio svoju i ženinu porodicu iz čiste paranoje.
To sa Iranom je bilo malo saljivo,ali treba pronaci nacin da se irtenet filtrira od svega losegДеци га треба потпуно забранити. Као што ни у правој реалности не пусшташ дете негде на неколико месеци без да га питаш где иде и шта ради, тако нема разлога ни да га пушташ у виртуелни свет.
Pomenuo si da nas zakoni čine slobodnim, shodno tome, mi onda nismo slobodan narod jer ne primenjujemo zakone.Ovo što sam rekao nema veze sa poštovanjem ili nepoštovanjem zakona. To je univerzalni, istinit princip koji nam omogućava slobodu.
Ne znam zašto misliš da ne primenjujemo zakone.Pomenuo si da nas zakoni čine slobodnim, shodno tome, mi onda nismo slobodan narod jer ne primenjujemo zakone.
Jer živim u ovoj zemlji .Ne znam zašto misliš da ne primenjujemo zakone.
Pa to je priča koju neki ljudi ponavljaju, ali u principu nema mnogo veze sa realnošću niti za nju ima nekih argumenata.Jer živim u ovoj zemlji .
A zar tebi nije simptomatično da se uvek izvuku 'neki značajni' dok se na nebitnima ti zakoni primenjuju? Koja se poruka šalje time ?Da ne navodim po čemu su neki 'značajni' . O kakvoj slobodi onda pričamo ?Pa to je priča koju neki ljudi ponavljaju, ali u principu nema mnogo veze sa realnošću niti za nju ima nekih argumenata.
To što se jednom u hiljadu slučajeva neko izvuče mimo zakona ne znači mnogo. Zakoni postoje, kaznene mere postoje, sve postoji i funkcioniše relativno dobro. Nijedan sistem nigde u svetu nije 100% bez greške, ali to ne znači da ga nema uopšte.
Ne znam na šta tačno misliš.A zar tebi nije simptomatično da se uvek izvuku 'neki značajni' dok se na nebitnima ti zakoni primenjuju? Koja se poruka šalje time ?Da ne navodim po čemu su neki 'značajni' . O kakvoj slobodi onda pričamo ?