Nesanica nakon seksa

Ne usisavam ali po nekad poskočim pa pospremim, malo pobrišem prasinu, sredim neke sitnice...
Aha, evo ti dijagnoza.
Ne umes da se opustis. I imas osecaj krivice da si radila nesto prljavo, pa onda skocis da sredis, ocistis.
Resenje:
Sledeci put, pre seksa u prostoriju stavi usisivac, krpe i prskalicu za cvece. Neka bude na vidnom mestu tu gde se seksate.

pa evo kako sam već napisala gore
:think: evo šta se događa kada mrcina zaspi... ni izgovor toliko te volim da želim da se probudim pored tebe :mrgreen: ne pomaže
nego žena puna energije i želje za nastavkom igre nema druge nego ošini po prašini :fdlan:
i za takav logički zaključak ne trebaš da budeš doktor :zcepanje:
Jel? Jbte ja mislio nesto nije u redu s njom. Neka trauma pedantnosti.

Da li vam se dešava?

Kod mene ne postoji ni najmanja šansa da zaspim posle odnosa, veoma često na zaspim celu noć, ponekad uhvatim tek po koji sat sna.

Naredni dan sam mrtav i kao zombi, ne znam iskreno ni vredi li uopšte imati odnose u tim slučajevima jer zadovoljstvo nije ni blizu pozitivno koliko je negativna stvar što je uništen sutrašnji dan.
Mozda je do hormona nesto brate?

Pa ono ulazis u menopauzu. Odlucujes da napises knjigu u vidu eseja kako si video sav shit i trulez ovoga sveta ali i dalje guras i putujes okolo neiznenadjen orijentalnom propagandom i pronalazis smisao u romansi i nesanici nocima posle seksa.

Back